Hem öğrenin Hem Eğlenin Soru Cevap şeklinde Yeni Bir Oyun:)
4.519 görüntülenme · 35 yanıt
şimdi arkadaslar ben bi konu veriyorum mesela şadırvan nedir diye sordum sizde o sorulan soruya cevap veriyorsunuz sonrada cevap verdikten sonra siz bi soru sorup karşı taraf cevaplıyor..anladınız mı? Ben başlıyorum şadırvan nedir?
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
deniz14, post: 682845, member: 46218şimdi arkadaslar ben bi konu veriyorum mesela şadırvan nedir diye sordum sizde o sorulan soruya cevap veriyorsunuz sonrada cevap verdikten sonra siz bi soru sorup karşı taraf cevaplıyor..anladınız mı? Ben başlıyorum şadırvan nedir?
yanılmıyorsam cami avlularında bulunan çeşme
masiba nedir
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
mrymylmzmasiba değil masiva biliyorum
masiva: rab'dan gayrısı
tevekkül nedir
tevekkül: Herseyi Allah'a bırakma, Allah'tan bklme kadre boyun eğme
tevhit nedir?
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
akika:Yeni doğan bebeğin başındaki ilk saçlarına akîka; bu çocuğun doğumundan yedi gün sonra başındaki tüyleri kısmen veya tamamen traş edip adını koyduktan sonra Allah'u Teâlâ'ya şükür için kesilen kurbana akîka kurbanı denir.
Berzah nedir?
Berzah nedir?
Benim bıldıgım 3 anlamı oldugu1= 'Berzah; ahirette insan ile yüksek menzillere ulaşması arasındaki engeldir 2=Berzah, asıl manasında iki şey arasında bulunan engel, ayırıcı sınır demektir 3= Berzah'ın ölüm ile kıyâmet arasındaki engel olduğu da söylenir.
şeyma95, post: 690362, member: 61910cennet mualla,Mekke'nin en eski mezarlığı demektir. Hac esnasında ölenler oraya gömülmektedir.
İtikad ne demektir???
itikat: 1) inanma, inan 2) inanç,iman
peki sehiv secdesi ne demektir?
islam gülü
islam gülü
sehiv secdesi yanılma demektir namazlarımızda eksik yada unutulma durumunda sehiv secdesi yapılır pekiiiii kıraat ne demektir???:)
islam gülü
sehiv secdesi yanılma demektir namazlarımızda eksik yada unutulma durumunda sehiv secdesi yapılır pekiiiii kıraat ne demektir???:)
şeyma95s.a
mihrap kelimesinin anlamı:
Savaş yeri. Mu’minin Şeytan ile savaşım yeridir.
mendub kelimesinin anlamı nedir???
mendub: Hz.Peygamber’in bazen yaptığı, bazen de yapmadığı dini içerikli işlerdir.
peki mübah nedir?
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35485-hem-ogrenin-hem-eglenin-soru-cevap-seklinde-yeni-bir-oyun · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.