murat başaran ın gülümse annem şarkısının fonu lazım yardım
3.794 görüntülenme · 9 yanıt
mervenur1, post: 1125915, member: 69715selamün aleyküm arkadaşlar bana gülümse annem şarkısının fon müziği lazım bilgisayara indirip cd ya kopyalayacağım yardım edersenız sevınırım
Allah razı olsun
selametle
senin için upload ettim kardeşim burdan indirebilirsin iyi geceler
ismaile, post: 1125947, member: 71287senin için upload ettim kardeşim burdan indirebilirsin iyi geceler
çok saol kardeşim Allah razı olsun :a15:
selametle kal
ismaile, post: 1126479, member: 93120cümlemizden ... Rabbime emanet ...
selamün aleyküm ismaile kardeşim bu fon eksik mi?
ya da gercek müzik ile fon müziği arasında fark mı oluyo
mesela sözleri müzik eşliğinde okuduğunda uymuyo hep mı öyle oluyo anlamadım
Selamun Aleyküm,
İsterseniz bir de bunu deneyin, belki de ismaile kardeşiminki ile aynıdır ama ben sorun olduğunu zannetmiyorum...
Murat Başaran - Gülümse Anne
Ya da bir kez sözlü olanını dinleyin ve nereden giriş yaptığını doğru olarak tesbit edin...
Allah'a emanet olun...
İsterseniz bir de bunu deneyin, belki de ismaile kardeşiminki ile aynıdır ama ben sorun olduğunu zannetmiyorum...
Ya da bir kez sözlü olanını dinleyin ve nereden giriş yaptığını doğru olarak tesbit edin...
Allah'a emanet olun...
mervenur1, post: 1126647, member: 83742selamün aleyküm ismaile kardeşim bu fon eksik mi?
ya da gercek müzik ile fon müziği arasında fark mı oluyo
mesela sözleri müzik eşliğinde okuduğunda uymuyo hep mı öyle oluyo anlamadım
tabiki orjinaliyle tıpatıp olmaz
cemaldurra, post: 1126728, member: 87927Selamun Aleyküm,
Allah'a emanet olun...
saol abıcım orjınalı ıle aynı deıl ismaıle kardeşimn dediği gibi
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/59523-murat-basaran-in-gulumse-annem-sarkisinin-fonu-lazim-yardim · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yılbaşı şarkısının tersten okunuşu:) Fıkra, Mizah Bölümü 36 cevap
- EŞİNİ "EV"E BAĞLAYAN ve Evi "Mutluluk Yuvası" Yapmayı Başaran Kadınlar İslam'da Aile Hayatı 18 cevap
- Tebessüm sadakadır! Hadi sende gülümse:) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- gülümse kardeşim Nasihatler 1 cevap
- Gülümse.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 243 cevap
- HADİ GÜLÜMSE:) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.