Yılbaşı şarkısının tersten okunuşu:)
4.199 görüntülenme · 36 yanıt
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
Bilnurssss bende korktum neye uğradığımı şaşırdım,bende buneymiş diye bakıyordum adam bağırınca irkilmişim:a21:[/QUOTE
bende sesi anlamak için bilgisayara yanaşmıştım iice birden çıktı o yaratık :)
ssssBilnurssss bende korktum neye uğradığımı şaşırdım,bende buneymiş diye bakıyordum adam bağırınca irkilmişim:a21:[/QUOTE
bende sesi anlamak için bilgisayara yanaşmıştım iice birden çıktı o yaratık :)
::a35:BENDE aynısını yaptım,iyiki kalp hastası değilmişim,bir hiç yüzünden gidermişim animallah:K
yaaaaaa hiçççç komik değiiil ya. bunu yazarken ellerim titriyor o kadar korktum. ya bu eşşşşşşşşşşşşeeeeeeeeeeek şakası mı yaaaaa. kimse izlemesin, dinlemesin vallahi. çok korkunç yaaaaaa. hemen kapatmasam vallahi ölecektim.:a09::a09:
BilnurYılbaşı Şarkısı vardır ya hani.Hİç onun tersten okunduğunda nasıl olduğunu düşündünüz mü??? Müthiş ürpereceksiniz....
DIKKAT:
Arkadaslar hepimizin bildiği yılbaşı şarkısı olan bu şarkı aslında tersten okunduğunda çok garip bir ses tını ile çok garip anlamlara geliyor... Tersten okunuşuna cok şaşıracaksınız... Gizli korkutucu seslere benzer sesler geliyor... Acaba gizli bir mesaj mi var bu şarkıda??? Ben çok irkildim dinleyince... Siz de mutlaka bakin... Dikkatlice dinleyin...
yılbaşı şarkısı ve tersten okunuşu:
:: Yonkis.com ::
:a22:
ya kardeşim böyle şakamı olur eşşek şakası denir buna bende cocacola olayı gibi dini bir hakarat içeriyo zannettim işin en kötü tarafı 4 yaşındaki kızımda yanımda pür dikkat izliyodu ve çocuk hala titriyoo
evett buda ikinci tepkim biraz daha sakinleştim konunun mizah fıkra bölümüne açılmış oldugnun şimdi farkına vardım..
genede 12 yaşından küçükler bakamaz diye bir alt yazı düşmek lazım
aslında hiç koymamak en iyisi hani hastası olur yaşlısı olur ALLAH korusun
genede 12 yaşından küçükler bakamaz diye bir alt yazı düşmek lazım
aslında hiç koymamak en iyisi hani hastası olur yaşlısı olur ALLAH korusun
bismillah valla hiç komik değil ama bu saatte korkudan gidicektim.böyle şakamı olur .Allahım Yarabbim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40357-yilbasi-sarkisinin-tersten-okunusu · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.