Yılbaşı şarkısının tersten okunuşu:)

4.199 görüntülenme · 36 yanıt

Paylaş:
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

neyse kusura bakamyın korkmuşsunuz madem sildim bende)mesaj silnidimibilmiyorum ama eğer silnimediyse korkuyosanız bakamyın arkadaşlar..ben uyarmıştım.
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

ufff ya korktumm :)
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

ssss bende korktum neye uğradığımı şaşırdım,bende buneymiş diye bakıyordum adam bağırınca irkilmişim:a21:
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Bilnurssss bende korktum neye uğradığımı şaşırdım,bende buneymiş diye bakıyordum adam bağırınca irkilmişim:a21:[/QUOTE

bende sesi anlamak için bilgisayara yanaşmıştım iice birden çıktı o yaratık :)
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

ssss
Bilnurssss bende korktum neye uğradığımı şaşırdım,bende buneymiş diye bakıyordum adam bağırınca irkilmişim:a21:[/QUOTE

bende sesi anlamak için bilgisayara yanaşmıştım iice birden çıktı o yaratık :)

::a35:BENDE aynısını yaptım,iyiki kalp hastası değilmişim,bir hiç yüzünden gidermişim animallah:K
gül tanem

gül tanem

Mübarek Üye · 776 mesaj

Allah iyiliğini versin Bilnur kardeş
çok korktum nasıl bağırıyor öyle....:D:D:D
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

gül tanemAllah iyiliğini versin Bilnur kardeş
çok korktum nasıl bağırıyor öyle....:D:D:D

:)aynen katılıyorum.
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

ayyy o neydi öle sesini sonuna kadar acmistim bide dikkatli bakinca ekrana az da gidiodum............
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

policdemoayyy o neydi öle sesini sonuna kadar acmistim bide dikkatli bakinca ekrana az da gidiodum............

çok güldüm,size allah nediyim:)bende çok korktum iyicene ekrana yapışmış bakıyordum.
deniz hışır

deniz hışır

Kıdemli Üye · 145 mesaj

yaaaaaa hiçççç komik değiiil ya. bunu yazarken ellerim titriyor o kadar korktum. ya bu eşşşşşşşşşşşşeeeeeeeeeeek şakası mı yaaaaa. kimse izlemesin, dinlemesin vallahi. çok korkunç yaaaaaa. hemen kapatmasam vallahi ölecektim.:a09::a09:
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

ya çok korktum ya benim gibi panikler için hiç iyi olmadııııııııııııııııııııı
özyurdum

özyurdum

Kıdemli Üye · 237 mesaj

BilnurYılbaşı Şarkısı vardır ya hani.Hİç onun tersten okunduğunda nasıl olduğunu düşündünüz mü??? Müthiş ürpereceksiniz....

DIKKAT:
Arkadaslar hepimizin bildiği yılbaşı şarkısı olan bu şarkı aslında tersten okunduğunda çok garip bir ses tını ile çok garip anlamlara geliyor... Tersten okunuşuna cok şaşıracaksınız... Gizli korkutucu seslere benzer sesler geliyor... Acaba gizli bir mesaj mi var bu şarkıda??? Ben çok irkildim dinleyince... Siz de mutlaka bakin... Dikkatlice dinleyin...

yılbaşı şarkısı ve tersten okunuşu:
:: Yonkis.com ::

:a22:
ya kardeşim böyle şakamı olur eşşek şakası denir buna bende cocacola olayı gibi dini bir hakarat içeriyo zannettim işin en kötü tarafı 4 yaşındaki kızımda yanımda pür dikkat izliyodu ve çocuk hala titriyoo
özyurdum

özyurdum

Kıdemli Üye · 237 mesaj

evett buda ikinci tepkim biraz daha sakinleştim konunun mizah fıkra bölümüne açılmış oldugnun şimdi farkına vardım..

genede 12 yaşından küçükler bakamaz diye bir alt yazı düşmek lazım
aslında hiç koymamak en iyisi hani hastası olur yaşlısı olur ALLAH korusun
Kübraa

Kübraa

Üye · 47 mesaj

Çok komiktii ...!!! Bundan mı korkucam :)
merdiven

merdiven

Kıdemli Üye · 239 mesaj

çok güzellllllllllllllllllllllllllll
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

bismillah valla hiç komik değil ama bu saatte korkudan gidicektim.böyle şakamı olur .Allahım Yarabbim.
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

yukarda uyarı yapılmış ama müthiş ürpereceksiniz diye!!güzel ama ya insan stresi gidiyor :)bende çok korktum eğer rahatsız olunduysa kaldırılsın.güzel bence:a37::)
berra34

berra34

Kıdemli Üye · 201 mesaj

ben bakamadım ama....silmişsın
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

korkkuyoz dediler sildim bende :a16:
sindy

sindy

Kıdemli Üye · 169 mesaj

yaa cok mrkk etttim bnnn kacırdım...:(:(