Haydi Sabah Namazına...!

3.577 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

ayşe.a, post: 1158958, member: 96287:a12: bi dene süpperr

sizde Bursalısınız demek evliyalar şehri yeşil bursa havası hiç güzel olmazmı sitede bursalı bayağı olduk galiba :a35:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

bugün ne sahura ne de namaza uyanabildim...içim çok yanıyor namazım gitti diye...
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

ayşe.a, post: 1158303, member: 102236selamun aleyküm
çok güzel bir paylaşım Rabbim razı olsun
gerçekten o sabah namazı vakti insana değişik bir huzur doluyor
gerçi şeytan kalkmamamız için elinden geleni yapsa da kalktıntan sonra ki hele namaza durduktan sonraki ve bi de namazı bitirip camı açıp ya da balkona çıkıp o mükemmel huzuru içimize teneffüs ettiğimiz andaki duygu süper:)
ben bunu çok yaparım namazı kıldıktan sonra mutlaka balkona çıkar o havayı huzuru içime çeker ve Rabbime dua ederim
selametle...

bunu bende yapıyorum..çok huzurlu oluyor insan dediğiniz gibi...ben bir de ezan okunurken mutlaka camı açıyorum...ezan sesi içime kadar işleyince sanki daha bi candan duruyorum namaza...dualarım daha bi içten oluyor sanki...
ÂNI YAŞA...
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

tevbeYA-HAK, post: 1159508, member: 50627bugün ne sahura ne de namaza uyanabildim...içim çok yanıyor namazım gitti diye...

bize yakın olsaydın hiç kalmazdın balkona çıkıyorum telefon elimde kim uyanamamışsa çaldırıyorum onlara davulcuya para yok bayram sabahı kapınıza geliyorum diyorum :a32: ben kaldırıyorum diye hepsi uyuyor :a35:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

hafiz mehmet

hafiz mehmet

Kıdemli Üye · 483 mesaj

alllah razı olsun sabah namazının feyzi ve o mukemmel manevi havası anlatılamaz selam ve dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.