siteye daha yeni üye oldum kullanmayıda bılmıyorum henüz kendimi tanıtmak istedim ama başaramadım sanırım bende burdan yazmayı uygun gordum ben Allah kabul ederse 8 aydır namaz kılmaya başladım dini bilgilerimde pek fazla yok burdakı arkadasların bılgılerınden faydalanmak istiyorum.şimdiden herkeze tşk ederimm.
slm arkadaslar
801 görüntülenme · 5 yanıt
slm arkadaslar
siteye daha yeni üye oldum kullanmayıda bılmıyorum henüz kendimi tanıtmak istedim ama başaramadım sanırım bende burdan yazmayı uygun gordum ben Allah kabul ederse 8 aydır namaz kılmaya başladım dini bilgilerimde pek fazla yok burdakı arkadasların bılgılerınden faydalanmak istiyorum.şimdiden herkeze tşk ederimm.
maşallah kardeşim .Rabbim nasip etmiş.gaflet uykusunda olan herkesi uyandırsın güzel Allahım.
bu arada aramıza hoşgeldiniz,üyeliğiniz hayırlı olsun.selam ve dua ile kalınız.
bu arada aramıza hoşgeldiniz,üyeliğiniz hayırlı olsun.selam ve dua ile kalınız.
ve aleyküm selam
hoş geldiniz
üyeliğiniz hayırlı olsun
hayırlı paylaşımlarda buluşmak ümidi ile
selametle
hoş geldiniz
üyeliğiniz hayırlı olsun
hayırlı paylaşımlarda buluşmak ümidi ile
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Selamun Aleyküm,
Bir çok iyi niyetli, salih ve saliha, bilgili, kültürlü ve seviyeli kardeşlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu, paylaştıkça anlayacaksın ve sitemiz emin ol senin için de vaz geçilmez olacaktır...
Allah'a emanet ol...
Bir çok iyi niyetli, salih ve saliha, bilgili, kültürlü ve seviyeli kardeşlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu, paylaştıkça anlayacaksın ve sitemiz emin ol senin için de vaz geçilmez olacaktır...
Allah'a emanet ol...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/59469-slm-arkadaslar · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- selam arkadaslar Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- selamun aleykum arkadaslar, Tanışma Köşesi 14 cevap
- Selamun aleykum arkadaslar. Ben yani katildim arniza.hayirli ve guzel paylasimlar dil Tanışma Köşesi 3 cevap
- slm arkadaslar Dini sohbet 1 cevap
- KAFAM KARISTI ARKADASLAR! Nasihatler 15 cevap
- arkadaslar öneriniz var mı? Islamda Kadının Yeri ve Önemi 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.