beklenti!
1.561 görüntülenme · 7 yanıt
herkese hayırlı vakiitler. ben siteyi görünce hemen kaydolmadım üyeliğe ama içindeki birşey bana çok cazip geldi.ve bu nedenle üye oldm. o da yaklaşan mübarek günler ve geceleri göstermesi. bunu hep bana annem hatırlatırdı ama artık annem yanımda yok ve onunlada sık konuşamıyorum. takvim kullanma alışkanlığımda pek yok ama bu site bnim için iyi olacak inş. selametle...
beyaz ufuk, post: 1115653, member: 97727herkese hayırlı vakiitler. ben siteyi görünce hemen kaydolmadım üyeliğe ama içindeki birşey bana çok cazip geldi.ve bu nedenle üye oldm. o da yaklaşan mübarek günler ve geceleri göstermesi. bunu hep bana annem hatırlatırdı ama artık annem yanımda yok ve onunlada sık konuşamıyorum. takvim kullanma alışkanlığımda pek yok ama bu site bnim için iyi olacak inş. selametle...
Ve aleyküm selam Hoş geldiniz Allah razı olsun . İyi paylaşımlarda bulunmak ümidi ile.
hoş geldin kardeşim aramıza
üyeliğin hayırlı olsun
selametle
üyeliğin hayırlı olsun
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
ve aleykumselam ve rahmetullah ve berekatühü kardeşim.. hoş geldin ne iyi ettin de geldin..
vesile her ne olursa olsun inşallah sonu hayırlı olur.. güzel dualarını bizden eksik etme inşallah.. üyeliğin de daim olsun..
Selam ve Dua ile..
Selamunaleykum
vesile her ne olursa olsun inşallah sonu hayırlı olur.. güzel dualarını bizden eksik etme inşallah.. üyeliğin de daim olsun..
Selam ve Dua ile..
Selamunaleykum
aleyküm selam rahmetullahi ve berakatühü hoşgeldiniz inşaallah mübarek günlerde üye olanların daha da faydalanabileceği düşüncesi nerden geldi bilmiyorum ama gerçekten sanki durup durup da o gün üye olan insanların sanki bişiler öğrenmek amaçlı ve bişilerin onları bu siteye ittiğini görmek gerçekten çok hoşş...mübarek gecenin uğruna burda hayırlı ilimlerle karşılaşın inşaallah...
Selam dua ve muhabbetle...
Selam dua ve muhabbetle...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/59005-beklenti · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kim nereli? Tanışma Köşesi 1.272 cevap
- ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? Tanışma Köşesi 1.176 cevap
- Sizleri Taniyabilirmiyim Tanışma Köşesi 597 cevap
- Hangi şehirde yaşıyoruz Tanışma Köşesi 420 cevap
- BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK.. Tanışma Köşesi 385 cevap
- YARDIM - Resim Yükleme Tanışma Köşesi 319 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.