Allah rızası için
2.100 görüntülenme · 10 yanıt
ya kardeş AEO-SA simdide ARO ..bunları uzun uzun yazmakmı yorucu oluyor anlayamıyorum...halbuki ALLAH RAZI OLSUN,ALLAHA EMANET OL,SELAMUNALEYKUM yazarken insanın ruhunda bir huzur oluşuyor...insan her ALLAH yazışında pür dikkat olup ve saygı içerisine giriyor,en önemliside hiç farketmeden ZİKİR yapmış oluyor...senden ricam ZORDA gelse bunları açarak yaz.sıkıştırma.öyle bir toplum olmuşuzki ALLAH bizim bir arkadaşımız kadar bile değerli değil aslında.ALLAH ı o kadar basit algılıyoruzki bunun götürüsü olarakta ARO yazarak olayı bitiriyoruz.Literatürümüzden ALLAH adını böyle böyle çıkartırız böyle gidersek.. ALLAH yazacağımıza - A.- koyarız olur biter EMİN OL
cdm27Hayırlı cumalar yoğun bakımda yatan dayım için 500 yasin sizlerle paylaşarak okumak istiyorum şifa için şimdiden ARO
Allah şifalar versin....
Kaniirfan kardeşime katılıyorum...
islamda tesbihatın ve zikrin kısaltma tanımlaması yoktur.
selam ve dua ile..
cdm27Hayırlı cumalar yoğun bakımda yatan dayım için 500 yasin sizlerle paylaşarak okumak istiyorum şifa için şimdiden ALLAH razı olsun oldu mu
sen böyle bir düzeltme yaptın,böyle bir cömertlik yaparak ALLAHIN adını şanını büyüklüğünü ortaya koydun, ALLAH ta bunun karşılığında En büyük cömertliği yapacaktır.ALLAHIM ŞU AN BİZLERDEN DUA BEKLEYEN BU ARKADAŞIMIZIN DAYISINI CUMA GÜNÜN ŞEREFİ VE İZZETİ NAMINA ,ŞAFİ OLAN ADIN HÜRMETİNE BİR AN ÖNCE O YATAKTAN KALDIRARAK SEVDİKLERİNE KAVUŞTUR
ALLAH duaları her zaman kabul etmiştir.duası kabul olmayanlar ya istemesini bilmez yada sıkışınca onu hatırladıkları için dualarında ısrarcı olmazlarsa kabul olması gecikir..ama inan her dua kabul olur.aksini düşünen ,duam kabul olmadı diyen ise hayrı göremediği için hemen ALLAH'a asiliğe geri döner.TAKDİRİ İLAHİ gerçeğini hiç kimse değiştiremez..Eğer dualarla TAKDİRİ İLAHİ değişseydi PEYGAMBER EFENDİMİZ şu an hayatta olurdu.ALLAHIM BENİ ASIRLAR SONRA öldür diyerk bir dua eder ve o çok sevdiği KARDEŞLERİNİ (yani bizi) yanlız bırakmazdı.BU DA AKLINDA OLSUN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/58818-allah-rizasi-icin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Evvela Allah rızası için. fatma halam için.tüm ölenlerimiz -hastalarımız için YASİN Hatim Listesi 4 cevap
- bu defa kendim için dua istiyorum Allah rızası için Dua Bölümü 15 cevap
- Allah Rızası İçin Hz Muhammed Aşkı İçin Ne olur Yardım Edin Dua Bölümü 14 cevap
- allah rızası için dua edin benim için :( Görüş- Öneri- İstek 1 cevap
- Allah Rızası için Çok Zordayım Çok Sıkıntıdayım Borçlarım İçin Ya Fettah ,bir salavat Dua Bölümü 21 cevap
- Kendi nefsim için değil Allah rızası için! Ashab-ı Kiram (Sahabeler) 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.