ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?

102.374 görüntülenme · 1.176 yanıt

Paylaş:
s.y.h

s.y.h

Aktif Üye · 82 mesaj

Ben bilgilenme amaçlı buradayım :)
canom

canom

Kıdemli Üye · 163 mesaj

selamün aleyküm arkadaşım ben bu siteye yeni üye oldum ve amacım bildiklerimi arkadaşlarımla paylaşmak ve maneviyatta hur bulmak.
dilko

dilko

Yeni Üye · 2 mesaj

davamız zaten daim keşke yollarımızda bir olsa

davamız zaten daim keşke yollarımızda bir olsa

Selamün aleyküm din kardeşlerim
siteniz çok güzel sağolun allah sizlerden razi olsun
bu internet ortaminda genelde çok sapik siteler var olmuş
vede bunlara talep olduğundan hepte devamini getirecek dini suistimal edecek dinsizler bulunmuş tur
sizlerin sayesinde bizlerde bu şekilde birnevi cihad:a katilmiş görüyoruz kendimizi
keşke herkes böyle olsa
ayni yolda hep beraber olsak :
İskilip'li

İskilip'li

Üye · 16 mesaj

Bilgilenmek...

Her iki cihanımızı kurtarmaya çalışmak...

Güzel arkadaşlıklar edinebilmek...

Hoş muhabbetler yapabilmek...

Ruhumuzu rahatlatabilmek...

Maneviyatımızı güçlendirebilmek...

"Allah c.c razı olsun" diyebilmek...

Allah c.c hepinizden razı olsun!
humeyra...

humeyra...

Yeni Üye · 3 mesaj

selamün aleyküm..rahatsız olmadan güzel şeyler paylaşmak vede öğrenmek..
egitim44

egitim44

Kıdemli Üye · 209 mesaj

biraz önce üye olan arkadaşa bakmak gerekirse sadece küfür etmek ve insanlarla dalga geçmek için girdiğini söyleyebiliriz
su_sıla

su_sıla

Kıdemli Üye · 291 mesaj

herneden girildi ise bir sebebi vardır kısmet olmasa girilmezdi bence .ben kuran okumamı ilerletmek için girdim merak edenlere.
boladan

boladan

Üye · 10 mesaj

Amaç değilde neden niçin girerler,i önemli bence insanları boşu boşuna lütfen sorgulamayın.Bir insan mutlaka arayış içerisindedir belki burda bulur huzuru o yüzden sorgulamayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
erolbaban

erolbaban

Yeni Üye · 1 mesaj

selamun aleykum, hayirli sabahlar
utku_1994_67

utku_1994_67

Yeni Üye · 7 mesaj

selamun alykumm sıze bısı soylıycemm msn gırıs sayfasında okudummm kabe yok olucakmısss yalanmı bılmıomm ama orda ole yazıo ama sanmıomm cok tepkı toplarlar kabe yok olmasınn ben 14 yasındayımm herkese byy
utku_1994_67

utku_1994_67

Yeni Üye · 7 mesaj

sızden orencek cok seyım war 14 yasında utkuu ımam-hatıplıyım sıtenn en kucugu benm sanırımm
::)
utku_1994_67

utku_1994_67

Yeni Üye · 7 mesaj

egıtım 44 kım o
utku_1994_67

utku_1994_67

Yeni Üye · 7 mesaj

ben yenı uye oldumm herkese selamlarr 14 yasım ımam hatıplıyımm
izmirli65

izmirli65

Yeni Üye · 5 mesaj

paylaşmak

paylaşmak

s.a. paylaşmak ve islami sohbet ve muhabetten kopmamak ve mubarek ramazanın bize getirdiği derin iman duygusunu kaybetmemek amacıyla artı bilgi ile inancımı süslemek .

hoşbulduk
ali aktaş

ali aktaş

Yeni Üye · 2 mesaj

yazılanlarda yaradan varsa,rasulü varsa ki var bundan daha güzel ne olabilir.mesela ben ne zaman siteye girsem muhakkak dini mübin adına bir şeyler öğrenip çıkıyorum.amacım budur.
ceyda2004

ceyda2004

Yeni Üye · 1 mesaj

Insanlarin fikir alis verisi yapmasi cok dogal diye düsünüyorum.Günümüzde herkes herseyden bilincli tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama tartisarak konusarak dogru yol bulunur bende buyüzden bu siteye üye oldum.Bildiklerimi insanlara ögretmek bilmediklerimi de baskalarindan ögrenmek.Selametle
ozdemirs26

ozdemirs26

Yeni Üye · 1 mesaj

Ben bu siteyle ilk kez tanışıyorum. Amacım samimi mümin kardeşlerle dostluk kurmak, buralardan feyz almak, dolmak, arınmak, sakınmak, hasılı bendeki beni bulmak, bulmakda yetmez en güzel şekilde yerden ayakları kesilir şekilde yaşamak, ve belkide sizdeki sizleri beraber ortaya çıkarmak. (Bu sözümü anlayabilecek arif ve ariifelerle bir bağ kurmak)
sma_61

sma_61

Yeni Üye · 5 mesaj

yeniyim bütün dini sitelere üye oluyorum burasıda dikkatimi çekti
busra53

busra53

Yeni Üye · 5 mesaj

çok güsel bi site bilmediğim o kadar çok şey var ki eminim burdan öğreneceğim
emirzade

emirzade

Yeni Üye · 1 mesaj

selam

selam

selamün aleyküm ben bu kanalı tesadüfen buldum amacım bilgilenmek bi şeyler baylaşlak allaha emanet olun
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.