ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?
102.374 görüntülenme · 1.176 yanıt
davamız zaten daim keşke yollarımızda bir olsa
Selamün aleyküm din kardeşlerim
siteniz çok güzel sağolun allah sizlerden razi olsun
bu internet ortaminda genelde çok sapik siteler var olmuş
vede bunlara talep olduğundan hepte devamini getirecek dini suistimal edecek dinsizler bulunmuş tur
sizlerin sayesinde bizlerde bu şekilde birnevi cihad:a katilmiş görüyoruz kendimizi
keşke herkes böyle olsa
ayni yolda hep beraber olsak :
Selamün aleyküm din kardeşlerim
siteniz çok güzel sağolun allah sizlerden razi olsun
bu internet ortaminda genelde çok sapik siteler var olmuş
vede bunlara talep olduğundan hepte devamini getirecek dini suistimal edecek dinsizler bulunmuş tur
sizlerin sayesinde bizlerde bu şekilde birnevi cihad:a katilmiş görüyoruz kendimizi
keşke herkes böyle olsa
ayni yolda hep beraber olsak :
Bilgilenmek...
Her iki cihanımızı kurtarmaya çalışmak...
Güzel arkadaşlıklar edinebilmek...
Hoş muhabbetler yapabilmek...
Ruhumuzu rahatlatabilmek...
Maneviyatımızı güçlendirebilmek...
"Allah c.c razı olsun" diyebilmek...
Allah c.c hepinizden razı olsun!
Her iki cihanımızı kurtarmaya çalışmak...
Güzel arkadaşlıklar edinebilmek...
Hoş muhabbetler yapabilmek...
Ruhumuzu rahatlatabilmek...
Maneviyatımızı güçlendirebilmek...
"Allah c.c razı olsun" diyebilmek...
Allah c.c hepinizden razı olsun!
selamun alykumm sıze bısı soylıycemm msn gırıs sayfasında okudummm kabe yok olucakmısss yalanmı bılmıomm ama orda ole yazıo ama sanmıomm cok tepkı toplarlar kabe yok olmasınn ben 14 yasındayımm herkese byy
sızden orencek cok seyım war 14 yasında utkuu ımam-hatıplıyım sıtenn en kucugu benm sanırımm
::)
::)
Insanlarin fikir alis verisi yapmasi cok dogal diye düsünüyorum.Günümüzde herkes herseyden bilincli tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama tartisarak konusarak dogru yol bulunur bende buyüzden bu siteye üye oldum.Bildiklerimi insanlara ögretmek bilmediklerimi de baskalarindan ögrenmek.Selametle
Ben bu siteyle ilk kez tanışıyorum. Amacım samimi mümin kardeşlerle dostluk kurmak, buralardan feyz almak, dolmak, arınmak, sakınmak, hasılı bendeki beni bulmak, bulmakda yetmez en güzel şekilde yerden ayakları kesilir şekilde yaşamak, ve belkide sizdeki sizleri beraber ortaya çıkarmak. (Bu sözümü anlayabilecek arif ve ariifelerle bir bağ kurmak)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5805-uyelerin-siteye-girmelerindeki-asil-amac-ne · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.