ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?

102.360 görüntülenme · 1.176 yanıt

Paylaş:
ONUR_

ONUR_

Aktif Üye · 55 mesaj

:-) :-)haklısın kardeşim bir tebessüm bir gülümseme anlatır her şeyi ...
siyah59

siyah59

Yeni Üye · 6 mesaj

bu siteye neden uye oldum;
islamiyeti tam ve doğru bi şekilde öğrenmek için.... gençliğimiz gittikçe batıyor... herkesin bilgilenmesini istiyorum ve dier arkadaslarımlada buraya üye olmaları için konuşacağım... selametlerrr :)
selin:)

selin:)

Üye · 10 mesaj

sert bence sen olayı cok güzel ifade etmişsin tesekkür ederiz bende sana katılıyorum
nuri sezer

nuri sezer

Kıdemli Üye · 191 mesaj

cenab-i allah bu siteden hissemizi ziyade eylesin.....
umarim tüm kardeşler kendi yaralarina tiryak olacak merhemi de burdan tedarik ederler.....amin amin amin yaa muiin
aysegul1987_2008

aysegul1987_2008

Yeni Üye · 9 mesaj

bencede bu sitenin amacı diğer sitelerde bulamadığımız huzuru bulmak bilgi edinmek ve belkide bu şekilde irşay vazifemizi ifa etmek teknoloji çağında yaşıyoruz artık insanlara internetten ulaşılabiliyo ancak..............
aysegul1987_2008

aysegul1987_2008

Yeni Üye · 9 mesaj

Selemünaleyküm kardeşlerim
uhuvvet-97

uhuvvet-97

Yeni Üye · 5 mesaj

buraya üye olan kardeşlerimden bir şeyler öğrenmek bilgilerini paylaşmak için
zeynepsudeas

zeynepsudeas

Yeni Üye · 4 mesaj

S.A. arakdaşlar yeni üyelerinizdenim burada olmak istedim çünkü ben uzun yıllar bu gibi sitelerde oldum bu beni çok mutlu etti Dinimi İSlamiyet yaşantısını her ne kadar hakkıyla yaşayamıyor olsak dahi genede içinde olmak bir nebzede olsa hataımıza geçmesi için bilgilerimizi paylaşmak çoğaltmak için buradayım. Şükürler Olsun RAbbime Ki beni müslüman oalrak yaratmış çok şükür
NAZAR_66

NAZAR_66

Üye · 18 mesaj

selam kardeşler ben eksik taraflarımı grüp tamamlamak için siteye üye oldum bu nedenle güzel kaynaklar aramak herkesin dogal hakkı bu nedenle aranızdayım . bundanda memmunum ALLAH ın selamı üzerinize olsun
seyyid sefa

seyyid sefa

Yeni Üye · 1 mesaj

selamınaleyküm

selamınaleyküm

İslamiyet tüm ümmete indirilmiştir.İslamı yaşamak öğretmek farzdır.Tüm insanlarda aslında fıtratı gereği islamı bilir ama yalanlarlar peygamber efendimiz şöyle buyurmuştur "onlar bilmiyorlar bilselerdi yapmazlardı" yani bu nimete şükretmeli bilmiyenlere anlatmalı bilenlerden öğrenmeliyiz.Bilinizki kıyamete kadar bu kuran değişmeyecek bunun içinde böyle sitelerde bilmediklerimizi öğrenmeli ve öğretmeliyiz ramazan hepimize hayırlı ve mübarek olsun....
erdalkarahan

erdalkarahan

Yeni Üye · 5 mesaj

evet arkadaşlar insanların bu siteye girmedeki amaçları bence kişiden kişiye farklılık gösterir. burada sıkıntıları dile getirip dua almak ve hafiflemesini sağlamak amcı, yada bilgi birikimini paylaşarak çoğalmasını sağlama amacı, kafamıza takılan sorulara cevap bulma amacı, veya bunun dışında kafaları bunaltmak gibi kötü amaçlarda olabilir. bu nedenle hep dikkatli olmak gereklidir.
antiocheiaaslan

antiocheiaaslan

Kıdemli Üye · 206 mesaj

işte geldik işte gidiyoruz şen olsun halep şehri ama yolu doğru dosdoğru gitmeklazım rehberimiz kuran olmalı
mrk15

mrk15

Yeni Üye · 6 mesaj

Emeği geçen herkesten Allah Razı olsun.
nuru rana

nuru rana

Üye · 15 mesaj

selamün aleyküm
ben bu siteye bilmediklerimi öğrenmek bildiklerimide arkadaşlarımla paylaşmak için girdim
emeği geçenlerden allah razı olsun...
dileknari..

dileknari..

Üye · 11 mesaj

İslam dini için.....
SaBoTaJ

SaBoTaJ

Aktif Üye · 83 mesaj

Herkesin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun

ALLAH Tuttuğumuz Oruç u Kıldığımız Namaz ı Yaptığımız Dua yı Ve İyi Amel lerimizi Kabul Bizi De CENNET ine Nail Eylesin...(AMİN)
mazhar paksoy

mazhar paksoy

Üye · 12 mesaj

bilgilerden faydalanmak için güzel insanlar tanışmak iyi olur çünkü bu devirde güzel insan az kaldı
sılagurbuz

sılagurbuz

Üye · 45 mesaj

meraba ben sıla yaşım 17 dinle ilgili pek bilgim yok bişeyler öğrenmek istiyorum oyüzden
ugruna_ins_19m

ugruna_ins_19m

Yeni Üye · 1 mesaj

s.a dua ile inş

s.a dua ile inş

ismim hasibe yeni katıldım buraya cümleyle hayırlı ramazanlar inş Aesiniz s.a
Gulaye

Gulaye

Yeni Üye · 3 mesaj

Selamün aleyküm
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.