ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?
102.360 görüntülenme · 1.176 yanıt
cenab-i allah bu siteden hissemizi ziyade eylesin.....
umarim tüm kardeşler kendi yaralarina tiryak olacak merhemi de burdan tedarik ederler.....amin amin amin yaa muiin
umarim tüm kardeşler kendi yaralarina tiryak olacak merhemi de burdan tedarik ederler.....amin amin amin yaa muiin
bencede bu sitenin amacı diğer sitelerde bulamadığımız huzuru bulmak bilgi edinmek ve belkide bu şekilde irşay vazifemizi ifa etmek teknoloji çağında yaşıyoruz artık insanlara internetten ulaşılabiliyo ancak..............
S.A. arakdaşlar yeni üyelerinizdenim burada olmak istedim çünkü ben uzun yıllar bu gibi sitelerde oldum bu beni çok mutlu etti Dinimi İSlamiyet yaşantısını her ne kadar hakkıyla yaşayamıyor olsak dahi genede içinde olmak bir nebzede olsa hataımıza geçmesi için bilgilerimizi paylaşmak çoğaltmak için buradayım. Şükürler Olsun RAbbime Ki beni müslüman oalrak yaratmış çok şükür
selamınaleyküm
selamınaleyküm
İslamiyet tüm ümmete indirilmiştir.İslamı yaşamak öğretmek farzdır.Tüm insanlarda aslında fıtratı gereği islamı bilir ama yalanlarlar peygamber efendimiz şöyle buyurmuştur "onlar bilmiyorlar bilselerdi yapmazlardı" yani bu nimete şükretmeli bilmiyenlere anlatmalı bilenlerden öğrenmeliyiz.Bilinizki kıyamete kadar bu kuran değişmeyecek bunun içinde böyle sitelerde bilmediklerimizi öğrenmeli ve öğretmeliyiz ramazan hepimize hayırlı ve mübarek olsun....
selamınaleyküm
İslamiyet tüm ümmete indirilmiştir.İslamı yaşamak öğretmek farzdır.Tüm insanlarda aslında fıtratı gereği islamı bilir ama yalanlarlar peygamber efendimiz şöyle buyurmuştur "onlar bilmiyorlar bilselerdi yapmazlardı" yani bu nimete şükretmeli bilmiyenlere anlatmalı bilenlerden öğrenmeliyiz.Bilinizki kıyamete kadar bu kuran değişmeyecek bunun içinde böyle sitelerde bilmediklerimizi öğrenmeli ve öğretmeliyiz ramazan hepimize hayırlı ve mübarek olsun....
evet arkadaşlar insanların bu siteye girmedeki amaçları bence kişiden kişiye farklılık gösterir. burada sıkıntıları dile getirip dua almak ve hafiflemesini sağlamak amcı, yada bilgi birikimini paylaşarak çoğalmasını sağlama amacı, kafamıza takılan sorulara cevap bulma amacı, veya bunun dışında kafaları bunaltmak gibi kötü amaçlarda olabilir. bu nedenle hep dikkatli olmak gereklidir.
işte geldik işte gidiyoruz şen olsun halep şehri ama yolu doğru dosdoğru gitmeklazım rehberimiz kuran olmalı
bilgilerden faydalanmak için güzel insanlar tanışmak iyi olur çünkü bu devirde güzel insan az kaldı
s.a dua ile inş
s.a dua ile inş
ismim hasibe yeni katıldım buraya cümleyle hayırlı ramazanlar inş Aesiniz s.a
s.a dua ile inş
ismim hasibe yeni katıldım buraya cümleyle hayırlı ramazanlar inş Aesiniz s.a
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5805-uyelerin-siteye-girmelerindeki-asil-amac-ne · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.