ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?
102.389 görüntülenme · 1.176 yanıt
S.aleykum arkadaslar bende yeni üye oldum simdi ..Sürekli takıldıgım bi site vardi o cöktü ...Burayi googledan bulduM Takilma Amacim bildiklerimi paylaşmak bilmediklerimi öğrenmek ..Ayni istikameette ilerledigim kardeslerimle gönül dostluklari kurmak Allah nasip eder İnsallah
petonya
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selamün aleyküm ben aranıza yeni katıldım bu siteye üye olmamın sebebi yeni şeyler öğrenmek çünkü ben okumayı araştırmayı yeni şeyler öğrenmeyi çok severim siz kardeşlerimdende eminim güzel şeyler öğrenicem inşaAllah benimde umarım sizlere faydam olur
selam ve dua ile
Allahın rahmeti üzerinize olsun rabbim sizleri çok sevsin
selam ve dua ile
petonyaselamün aleyküm ben aranıza yeni katıldım bu siteye üye olmamın sebebi yeni şeyler öğrenmek çünkü ben okumayı araştırmayı yeni şeyler öğrenmeyi çok severim siz kardeşlerimdende eminim güzel şeyler öğrenicem inşaAllah benimde umarım sizlere faydam olur
selam ve dua ile
Ve Aleyküm Selam.Hoşgeldini.Üyeliğiniz hayırlı olsun...:H
Bu Sitede Güzel şeyler Var.ama Insani Nefsi Yalniz Birakmiyor.yanliş şeyler Düşündüre Biliyor.dini Bir Site Olmasina Karşin Farkli Yerlere Konu Kayabiliyor.
öncelikle selamun aleyküm ben siteye yeni üye oldum siteye üye olmamım tek sebebi vardı her türlü bilgi paylaşımı
selamun aleyküm
Çok değerli zamanlarımı hep boş şeylerle harçadım daha fazlasını öğrenmek iştedikçe hep başka günlere attım bir zaman sonra geriye dönüp baktığımdaysa kuru kalabalıktan başka birşey bulamadım . umarım anlata bilmisimdir
Çok değerli zamanlarımı hep boş şeylerle harçadım daha fazlasını öğrenmek iştedikçe hep başka günlere attım bir zaman sonra geriye dönüp baktığımdaysa kuru kalabalıktan başka birşey bulamadım . umarım anlata bilmisimdir
bugüne kadar boş vaktım cok oldu ve ben bu boş vakitlerimi hiç degerlendiremedim bana hiç yarari olmayan seyler yaptım ama simdi ise bana yarari olan seyler yapmak iştiyorum birseyler ögrenmek iştiyorum ögrendigim seyleride baskalarina aktarmak iştiyorum onun için bu siteye üye oldum ve İNSALLAH ögrenir ve ögretirim...
kula_kul_olmayankendimi arıyorum
selamun aleyküm kardeşim
Üye kuralları
12-) Forum içersine konu veya mesaj niteliğinde "Kişiye ait resim" Avatar kısmına şahsi resim veya herhangi bir özel bilginin verilmesi yasaklanmıştır. Uygunsuz Avatar resimleri silinir..
Değiştiriniz lütfen..
s.a arkadaslar ınanın sıteye uye olur olmaz kendımı cok huzurlu buldum tıpkı namaz sonrası kendımı huzurlu hıssettıgım gıbı bu sıteye uye olmamın nedenlerı cok aslında ama tek kelımeyle ıslamıyetı daha yakından tanımak bılgılenmek ve bılıyor gıbı ıslamla ılgılı sacmasapan cumleler kuranlara dogruyu gosterebılmek ıçın aeo
selaminaleykum....
Tabiki, din kardeslerimle, yuregi iman dolu sevgi saygi dolu insanlarla birlikte olmak amacim, dini bilgilerimi kuvvetlendirmek v.s.
kisacasi burda olmaktan dolayi cok huzurlu ve mutluyum...
Allah bu siteye emegi gecenlerden tum dostlarimdan razi olsun
Allahin rahmeti ve bereketi uzerinize olsun...
saygi ve sevgiyle
Tabiki, din kardeslerimle, yuregi iman dolu sevgi saygi dolu insanlarla birlikte olmak amacim, dini bilgilerimi kuvvetlendirmek v.s.
kisacasi burda olmaktan dolayi cok huzurlu ve mutluyum...
Allah bu siteye emegi gecenlerden tum dostlarimdan razi olsun
Allahin rahmeti ve bereketi uzerinize olsun...
saygi ve sevgiyle
tanışma
tanışma
hayırlı sabahlar kardeşlerim allah razı olsunki böyle bilgi verici huzur verici sitelerimiz var emeği geçenlerden allah razı olsun.bu siteye aşure gününde rastlantıyla girdim.inşallah sonuna kadar yararlanıım allaha emanet olun.(sibel)(:(:(:
tanışma
hayırlı sabahlar kardeşlerim allah razı olsunki böyle bilgi verici huzur verici sitelerimiz var emeği geçenlerden allah razı olsun.bu siteye aşure gününde rastlantıyla girdim.inşallah sonuna kadar yararlanıım allaha emanet olun.(sibel)(:(:(:
cok öğretci bir site mehtapmalci arkadasımıza katılıyorum huzur bulmak önemli tabi
İSTEDİĞİN KADAR YAŞA NASIL OLSA BİRGÜN ÖLECEKSİN
İSTEDİĞİN KADAR SEV NASIL OLSA BİRGÜN AYRILACAKSIN
BU DÜNYADA İSTEDİĞİN HERŞEYİ YAP
NASIL OLSA BİR GÜN HESABINI VERECEKSİN...
İSTEDİĞİN KADAR YAŞA NASIL OLSA BİRGÜN ÖLECEKSİN
İSTEDİĞİN KADAR SEV NASIL OLSA BİRGÜN AYRILACAKSIN
BU DÜNYADA İSTEDİĞİN HERŞEYİ YAP
NASIL OLSA BİR GÜN HESABINI VERECEKSİN...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5805-uyelerin-siteye-girmelerindeki-asil-amac-ne · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.