🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?

102.389 görüntülenme · 1.176 yanıt

Paylaş:
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

huzurr-eviievt biliyorum konuyla hic alakasi yok ama ben bu sitede daha yeniyimm...Hayatimda degismesi gereken seyleri degistirmeye caliscam Allahin izniylee =)
benim su konuda duayaa ihtiyacim varr :A
pazartesi gunu gercekten de olum kalim meselesi kadar onemli olan bi sinavim varrr..Allah rizasi icin bana dua edermisinizz....
İnsallah yeterli puani toplarimm....
simdiden hepinize coook tesekkur ederimm..
Allahim herseyi gonlunuze gore versinnn..
Kalin saglicaklaaa :T

EsSelamuAleyküm Kardeşim..
Hayatın bütünüyle imtihana tabii tutulması ve sizin şu an bir imtihana indirgenmiş özeliniz..çok önem verdiğiniz bir duruma kilitlenmiş gibi..
İşte bu da Sizin imtihanınız..her iki ahvalde de KAZANAN olursunuz inşaAllah..

"Rabbim Sizin için "hayırlı" ise bu imtihanı kazanmanızı-geçebilmenizi nasib eylesin inşaAllah" Kardeşim..Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Bu arada hoşgelmişsiniz..üyeliğiniz hayırlı olsun inşaAllah..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
alba

alba

Yeni Üye · 7 mesaj

ÖĞRENİP NE YACAKSIN. yANİ KİM NE İÇİN GİRİYORSA GİRİYO BUNU ÖĞRENDİĞİNDE NE DEĞİŞECEK ASIL BUNU MERAK ETTİM
SAMİRA

SAMİRA

Yeni Üye · 5 mesaj

bende en baştaki yazılanların aynısı amaçla:nette zmn geçirirken faydalı yönde bilgilenme,bnmle aynı dertleri sewnçleri paylaşabilen kardeşlerimin arasında bulunmak için..tewafuken buldum we üye oldum
huzurr-evii

huzurr-evii

Aktif Üye · 54 mesaj

Allah sizdende razi olsunnn :) daha tam olarak bilmedigim icin buraya yazdimm...
Allahin izniyleeee Daha ogrenecegim coook ve guzel seyler olcak insallah :)
Dua ile....
huzurr-evii

huzurr-evii

Aktif Üye · 54 mesaj

ALLAH sizdende razi olsun canim kardesimmmm....Cook tesekkur ederimmm..İnsallah ogrendigim vakit tanisma bolumunr yazarimmmm....
Dua ilee....(F)(F)(F)
simayisems07

simayisems07

Yeni Üye · 5 mesaj

s.a. bnm amacm bilinenleri bilinmeyenlerle zenginlestrmk ve bn de bu siteyi tevafuken buldm ve gercekten cok sevindim
simayisems07

simayisems07

Yeni Üye · 5 mesaj

ya o degil de bn hep böyle br site kurmayı hayal etmişimdr ndn teknoloji nimeti hayra kullanlmasn ki bnm bildigimi br baska din kardesmin bildikleri ile tartıp en dogruya ulasablmek...
huzurr-evii

huzurr-evii

Aktif Üye · 54 mesaj

herkese hayirli aksamlar
alibey41

alibey41

Yeni Üye · 9 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar bende bu siteye yeni katıldım çünkü : burada çok güzel çok faydalı bilgiler edinebileceğimi düşündüm
ikbaal

ikbaal

Üye · 27 mesaj

Es selamün aleyküm
bu forumu dua ararken tesadüfen buldum. etkilendiğim tek şey birbirine dua eden güzel insanların bir araya toplanmış olduğuydu. şu an forumun hiç bir içeriğini bilmiyorum sadece dua kısmına bakabildim . ancak eminimki güzel içerikler vardır. böyle bir site hazırladığınız için Allah u Teala(c.c) cümlenizden razı olsun inşallah.aranızda banada yer vardır inşallah. Allah razı olsun.
niğ-DELi

niğ-DELi

Üye · 30 mesaj

ben bu siteyi yeni keşfettim, bir kaç konu ilğimi çekti paylaşımlar güzel, üyelerin kaplleri güzel... daha ne olsun burada bulunmak için
CANAN25

CANAN25

Kıdemli Üye · 294 mesaj

Çok sıkıntılı bir günümde sıkıntımı giderecek bir dua ararken bu siteyi buldum ve hemen üye oldum. Allahıma çok şükürki böyle bir yerdeyim. Hergün girerim bu siteye yazılanları okurum, yorum yazarım. Kıcasa huzur bulmak için burdayım.Yazıları okumak, hadisleri, ayetleri okumak beni o kadar rahatlatıyorki burda bulunmaktan çok memnunum.
ravza sin

ravza sin

Üye · 39 mesaj

s.a ben sıteyı tesadüfen buldum dün gece ve hemen kayıt oldum. amacım neydi bilmem;ama gezerken çok hoşnut oldum. sanırım allah dostlarına ıhtıyacım var dünyayı yaşamayı o kadar çok seviyorum ki zamanımı gereksiz yere harcıyorum belkı aranızda biraz daha kim olduğumu farkederde mevlaya yönelirim.tabii kabul ederseniz.allaha emanet olun
ravza sin

ravza sin

Üye · 39 mesaj

o kadar beceriksizimki tekrar aynı şeyi yazmışım.birinin bana bunu kullanmayı öğretmesi lazım hayırlı geceler
rahmehmet

rahmehmet

Yeni Üye · 1 mesaj

doğrusu benim bu siteye giriş amacım da aynı
İslami konularda bilgilenmek amacıyla kaydoldum
hazırlayanlardan Allah razı olsun
ezmert

ezmert

Yeni Üye · 1 mesaj

s.aleyküm ben kuran kursu öğreticiliği için diyanetin açacağı yeterlilik sınavına hazırlık olsun diye üye oldum gerçektende çok faydalı bilgiler edindim allah hazırlayanlardan razı olsun bizleri de amacımızda muvaffak etsin inşallah
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

s.a bende sorularıma yanıt aramak ve dinimizle ilgili daha çok bilgiler edinmek için bu siteye üye oldum selametle
ebrarafra

ebrarafra

Yeni Üye · 6 mesaj

huzur bulmak
ebrarafra

ebrarafra

Yeni Üye · 6 mesaj

varmı tavsyesi olan
yarim56

yarim56

Yeni Üye · 2 mesaj

s.a dinimiz hakkında daha cok bilgi toplamak.ve cok guzel bi site