dedem herkesi tanıyor

940 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
idrisyıldırım

idrisyıldırım

Üye · 24 mesaj

sene 1988 yılında ben rahmetli dedem ile kocaelinin gebze ilçesine geldik o zamanlar dedemler gebzeye ev yapıyorlardı neyse dedem bana spor ayakkabısı almak için dükkan dükkan dolaştı bende yanındaydım her dükkana girdiginde selamünaleyküm birader işte bu ayakkabı kaç lira neyse böyle 9 10 dükkana girdi ve sonunda ayakkkabıyı aldı bende kendi kendime dedimki vay be dedem herkesi tanıyor ve herkesin adıda birader........Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun dedecim
cemaldurra

cemaldurra

Mübarek Üye · 1.142 mesaj

Selamun Aleyküm,

Sen kendi kendini kandırmışsın idris kardeşim, ben de zavallı oğlumu az kandırmadım...
Önümüzden geçen siyah bir köpeğin ne cins olduğunu sormuştu, ben de BlackDog olduğunu söylemiştim, yavrum kimbilir ne zamana kadar hep öyle zannetti...
Bir seferinde de anasınıfına başlarken okulun önündeki heykelin kim olduğunu sordu, ben de okulun müdürü dedim, çocukcağız yıllarca öyle bildi... Ve daha neler neler... N'apacaksın oluyor işte...

Allah'a emanet ol...
huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

cemaldurraSelamun Aleyküm,

Sen kendi kendini kandırmışsın idris kardeşim, ben de zavallı oğlumu az kandırmadım...
Önümüzden geçen siyah bir köpeğin ne cins olduğunu sormuştu, ben de BlackDog olduğunu söylemiştim, yavrum kimbilir ne zamana kadar hep öyle zannetti...
Bir seferinde de anasınıfına başlarken okulun önündeki heykelin kim olduğunu sordu, ben de okulun müdürü dedim, çocukcağız yıllarca öyle bildi... Ve daha neler neler... N'apacaksın oluyor işte...

Allah'a emanet ol...

ama abi senin ki daha fenaymış yazık çocuğa kimbilir heykele ne saygı göstermiştir :D:D
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

huzurpınarıama abi senin ki daha fenaymış yazık çocuğa kimbilir heykele ne saygı göstermiştir :D:D

HEHEHHEHEHEHEHE:a01::a01::a01::a01::a01:
DİKKAT SELAAAAAAAAAM DUR
cemaldurra

cemaldurra

Mübarek Üye · 1.142 mesaj

TRHACKERHEHEHHEHEHEHEHE:a01::a01::a01::a01::a01:
DİKKAT SELAAAAAAAAAM DUR

Hayy Allah seni iyi etsin ebrar kardeşim, muayenehanede bir taraftan hasta bakıyorum, bir taraftan kendi kendime gülüyorum senin mesajına... Millet doktor kafayı yedi galiba diyecek...

Sabah sabah güldürdün beni, Allah da seni güldürsün...
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

amin amin
abi cümlemizi güldürsün rabbim
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.