RE: BUNDAN SONRA ÇET YYAPMAZSINIZ HERHALDE..:)
ZEHRA MELEK yazdı:
S.A. YUNUS KARDEŞ,
GÖRÜNCE Bİ HABERDEN FALAN BAHSEDECEKSİN SANDIM BU NE YAAA ÇOK KOMİK...:D
ve aleykum selam ....
beğendiğine sevindim ..
senin ders çalışman gerekmiyor mu....:D
202.429 görüntülenme · 2.747 yanıt
ZEHRA MELEK yazdı:
S.A. YUNUS KARDEŞ,
GÖRÜNCE Bİ HABERDEN FALAN BAHSEDECEKSİN SANDIM BU NE YAAA ÇOK KOMİK...:D
ZEHRA MELEK yazdı:
yaaaa bari sen yapma yaaaa...:(
çalıştım zaten herkez çalış diyor başka bi şey demiyor çok bunaldım yaaa ama iki dakika bakayım kapatacam.
malesef mecburen...:(
ZEHRA MELEK yazdı:
yaaaa bari sen yapma yaaaa...
çalıştım zaten herkez çalış diyor başka bi şey demiyor çok bunaldım yaaa ama iki dakika bakayım kapatacam.
malesef mecburen...
~yun_us25
ŞAKA YAPIYORUM HAMEN KIZMA BENDE İYİBİLİRİM BİR ODADA KAPALI KALMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU ,......AMA SONUÇ GÜZEL OLDUKTAN SONRA BÜTÜN YORGUNLUĞU GİDİYOR İNSANIN....
Bahar_58 yazdı:
yun_us25 yazdı:
Bahar_58 yazdı:
___Kac Sari Kizzzzz:o:o:o:o!!!!!!!!___
:D:D:D
sarı kızda suçsuz değil yani..:D
:Dtamam haklisin da Yapmis bi hata:D.. Gencligine ver:D:D

Kader_sultan yazdı:
yesil_03 yazdı:
S.A. ARKADAŞLAR. SİZLERLE MUTLULUĞUMU PAYLAŞMAK İSTİYORUM.
ÇÜNKÜ BU MUTLULUĞA ULAŞMADA BU SİTEDEKİ ABİLERİMİN, ABLALARIMIN, KARDEŞLERİMİN, ANNELERİMİN KATKISI ÇOK.
UZUN ZAMANDIR YAPMAK İSTEYİPTE YAPAMADIĞIM BİŞEYDİ.
SONRA BİRDEN Bİ ANDAOLUVERDİ İŞTE. BEN KAPANDIM. ARTIK BAŞÖRTÜSÜ KULLANIYORUM.
VE BUNU BAŞARMAMDA BU SİTENİN KATKISI ÇOK BÜYÜK. BU YÜZDEN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN. BİR TEK CÜMLESİYLE BENİ ETKİLEYENLERE HESAP GÜNÜ ŞAHİT OLURUM İNŞALLAH.
ve aleyküm selam kardesim ... cok sevindim hayirli olsun ... yar ve yardimcin olsun rabbim ... rabbim tüm hanim kardeslerime basörtüsü takmayi nasip etsin ins. B)
hudayfe yazdı:
ıyyyy. üşüdümm:D:D:D
derya_derya yazdı::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
BU DA BENDEN OLSUN İNŞALLAH
gurbetten yazdı:
enise karadeniz yazdı:
gurbetten yazdı:
TATIL GÜNLERINDE ÜSTÜMÜZÜ BA$IMIZI SIMSIYAH EDEREK YEMEK YIMEYE CALISAN MILLETIZ
(MANGAL YAKMAYA CALISARAK)
YOGURT KUTULARINA FESLEGENIDE SADECE BIZ EKERIZ DEGIL MI?
:D:D:D:D:D:D:D
çok güzel izlenimler.pazarda önünde bi türlü gitmek bilmeyen pazar arabasına sinirden tekme atan ama kadn dönp baktığında masumca yüzüne bakıp kendi yapmamış gibi şekerlik yapanda eminm türklerdir.yanlış anlamayın ben yapmıyorum:D:Ds.a
SEN YAPMIYOSAN NERDEN BILIYOSUN????($AKA$AKA)VALLAHA TÜRKIYE DE BENDE ILLET OLUYORUM O ARABALARA:):p
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5797-koca-1-0 · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.