Koca.1.0 )))

202.429 görüntülenme · 2.747 yanıt

Paylaş:
MAVI DUSLER

MAVI DUSLER

Üye · 34 mesaj

RE: BU YENI !!

s.a komikti kardeş bende güldüm bizim temel yapmış yine yapacağını e napsın ii olmuş ama :D:D:D:D
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

RE: kendi insanımıza has özellikler

RE: kendi insanımıza has özellikler

enise karadeniz yazdı:
gurbetten yazdı:
TATIL GÜNLERINDE ÜSTÜMÜZÜ BA$IMIZI SIMSIYAH EDEREK YEMEK YIMEYE CALISAN MILLETIZ
(MANGAL YAKMAYA CALISARAK)
YOGURT KUTULARINA FESLEGENIDE SADECE BIZ EKERIZ DEGIL MI?
:D:D:D:D:D:D:D

çok güzel izlenimler.pazarda önünde bi türlü gitmek bilmeyen pazar arabasına sinirden tekme atan ama kadn dönp baktığında masumca yüzüne bakıp kendi yapmamış gibi şekerlik yapanda eminm türklerdir.yanlış anlamayın ben yapmıyorum:D:Ds.a

SEN YAPMIYOSAN NERDEN BILIYOSUN????($AKA$AKA)VALLAHA TÜRKIYE DE BENDE ILLET OLUYORUM O ARABALARA:):p
iKRA-OKU...
Kader_sultan

Kader_sultan

Kıdemli Üye · 348 mesaj

handos yazdı:
Kader_sultan yazdı:
handos yazdı:
:D:D:D:D

:DB) HANDOS VALLA SENINDE HOSUNA GITMESE FIKRALAR KIMSENIN KINE GITMICEK KIMSE GÜLMÜOR YAA :|:)

evet bu tür şeylere bakan yok heralde ondan kimse gülmüyordur bugün ii oldu valla eğlenceliydi :D:D

:D
Kader_sultan

Kader_sultan

Kıdemli Üye · 348 mesaj

RE: BİLMECE

RE: BİLMECE

yaff bensiz bilmecemi cözüorsunuz ask olsun :p :D ya pc takiliorda ondan yazamiorum :D
Kader_sultan

Kader_sultan

Kıdemli Üye · 348 mesaj

Temel hiz ayarinda """

Temel hiz ayarinda """

Temel Amerika'ya gitmis. Orada araba kullanirken yandaki yazilari okumaya baslamis.
'Speed Limit 80'
Temel hizini 80'e ayarlamis.
'Speed Limit 60'
Temel hizini 60'e ayarlamis.
'Speed Limit 40'
Temel hizini 40'a ayarlamis.
'Speed Limit 20'
Temel hizini 20'ye getirmis.
Bu arada da iyice sinirlenmis. Daha sonra bir tabela daha gormus.
'WELCOME TO SPEED LİMİT'. :D
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

RE: Temel hiz ayarinda """

s.a kardeşim çok özür diliyerek yazıyorum ama sızden birşey rica edicektim bu fıkraları tek bir forumda toplasın cok daha iyi olur diye düşünüyorum eğer bir saygısızlık yaptıysam simdiden özür dılerım hayırlı günler s.a
Kader_sultan

Kader_sultan

Kıdemli Üye · 348 mesaj

MAVI DUSLER yazdı:
s.a komikti kardeş bende güldüm bizim temel yapmış yine yapacağını e napsın ii olmuş ama :D:D:D:D

hee yapmis ya sormaa :D
yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

BUNDAN SONRA ÇET YYAPMAZSINIZ HERHALDE..:)

BUNDAN SONRA ÇET YYAPMAZSINIZ HERHALDE..:)

ALINTIDIR ARKADAŞLAR PAYLAŞMAK İSTEDİM...:D
[medya]
Kader_sultan

Kader_sultan

Kıdemli Üye · 348 mesaj

cennet_agaci yazdı:
s.a kardeşim çok özür diliyerek yazıyorum ama sızden birşey rica edicektim bu fıkraları tek bir forumda toplasın cok daha iyi olur diye düşünüyorum eğer bir saygısızlık yaptıysam simdiden özür dılerım hayırlı günler s.a

yok kardesim ne saygisizligi estafrullah olur bir forumda toplariz haklisin böle cok artior ;)
cennet_agaci

cennet_agaci

Kader_sultan yazdı:
cennet_agaci yazdı:

yok kardesim ne saygisizligi estafrullah olur bir forumda toplariz haklisin böle cok artior ;)

çok t.ederım kardeşim kusura bakma çünkü sıteye bır gırıyoruz ön bölumde fıkra mızafla acılan forumla dolu önemlı olan diğer forumlar arkaya atılıyor bende M DENİZ abımle önemlı konuları öndekı anasayfaya almaya basladık ama baktım gene aynısı oldu sölıyım dedım hakkını helal et kardeşim a.e.o selam ve dua ile
yun_us25

yun_us25

TEMELDENDE BU BEKLENİRDİ ZATEN...:D
[medya]
Kader_sultan

Kader_sultan

Kıdemli Üye · 348 mesaj

cennet_agaci yazdı:
Kader_sultan yazdı:
cennet_agaci yazdı:

çok t.ederım kardeşim kusura bakma çünkü sıteye bır gırıyoruz ön bölumde fıkra mızafla acılan forumla dolu önemlı olan diğer forumlar arkaya atılıyor bende M DENİZ abımle önemlı konuları öndekı anasayfaya almaya basladık ama baktım gene aynısı oldu sölıyım dedım hakkını helal et kardeşim a.e.o selam ve dua ile

yok kardesim anladim tamam haklisin önemli konulari atlattik ... bundan sonra dikkat ederim ins. helal olsun kardesim ne hakki sende helal et! B)
Kader_sultan

Kader_sultan

Kıdemli Üye · 348 mesaj

yun_us25 yazdı:
TEMELDENDE BU BEKLENİRDİ ZATEN...:D

:D
Kader_sultan

Kader_sultan

Kıdemli Üye · 348 mesaj

kardeslerim sizde fikralarinizi buraya yazin yani bir foruma toplayalim cennet_agaci kardesim beni uyardi her fikra icin forum actim olmuor önemli konular arka sayfalara geciyormus bir forumda toplayalim fikralarimizi ins. B)
cennet_agaci

cennet_agaci

Kader_sultan yazdı:
cennet_agaci yazdı:
Kader_sultan yazdı:
cennet_agaci yazdı:

yok kardesim anladim tamam haklisin önemli konulari atlattik ... bundan sonra dikkat ederim ins. helal olsun kardesim ne hakki sende helal et! B)

Helal olsun kardeşim a.e.o s.a
yun_us25

yun_us25

BUYRUN YARIMMI ÇEYREK Mİ..:)

BUYRUN YARIMMI ÇEYREK Mİ..:)

[medya]
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

S.A...

BİZİM KARADENİZLİLERDE OLMASA MİLLETİ KİMSE GÜLDÜREMEYECEK...

ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞ...
l@l

l@l

Mübarek Üye · 656 mesaj

RE: BUYRUN YARIMMI ÇEYREK Mİ..:)

:D:D:D
CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj