RE: BU YENI !!
s.a komikti kardeş bende güldüm bizim temel yapmış yine yapacağını e napsın ii olmuş ama :D:D:D:D
202.429 görüntülenme · 2.747 yanıt
enise karadeniz yazdı:
gurbetten yazdı:
TATIL GÜNLERINDE ÜSTÜMÜZÜ BA$IMIZI SIMSIYAH EDEREK YEMEK YIMEYE CALISAN MILLETIZ
(MANGAL YAKMAYA CALISARAK)
YOGURT KUTULARINA FESLEGENIDE SADECE BIZ EKERIZ DEGIL MI?
:D:D:D:D:D:D:D
çok güzel izlenimler.pazarda önünde bi türlü gitmek bilmeyen pazar arabasına sinirden tekme atan ama kadn dönp baktığında masumca yüzüne bakıp kendi yapmamış gibi şekerlik yapanda eminm türklerdir.yanlış anlamayın ben yapmıyorum:D:Ds.a

handos yazdı:
Kader_sultan yazdı:
handos yazdı:
:D:D:D:D
:DB) HANDOS VALLA SENINDE HOSUNA GITMESE FIKRALAR KIMSENIN KINE GITMICEK KIMSE GÜLMÜOR YAA :|:)
evet bu tür şeylere bakan yok heralde ondan kimse gülmüyordur bugün ii oldu valla eğlenceliydi :D:D
MAVI DUSLER yazdı:
s.a komikti kardeş bende güldüm bizim temel yapmış yine yapacağını e napsın ii olmuş ama :D:D:D:D
cennet_agaci yazdı:
s.a kardeşim çok özür diliyerek yazıyorum ama sızden birşey rica edicektim bu fıkraları tek bir forumda toplasın cok daha iyi olur diye düşünüyorum eğer bir saygısızlık yaptıysam simdiden özür dılerım hayırlı günler s.a
Kader_sultan yazdı:
cennet_agaci yazdı:
s.a kardeşim çok özür diliyerek yazıyorum ama sızden birşey rica edicektim bu fıkraları tek bir forumda toplasın cok daha iyi olur diye düşünüyorum eğer bir saygısızlık yaptıysam simdiden özür dılerım hayırlı günler s.a
yok kardesim ne saygisizligi estafrullah olur bir forumda toplariz haklisin böle cok artior ;)
cennet_agaci yazdı:
Kader_sultan yazdı:
cennet_agaci yazdı:
yok kardesim ne saygisizligi estafrullah olur bir forumda toplariz haklisin böle cok artior ;)
çok t.ederım kardeşim kusura bakma çünkü sıteye bır gırıyoruz ön bölumde fıkra mızafla acılan forumla dolu önemlı olan diğer forumlar arkaya atılıyor bende M DENİZ abımle önemlı konuları öndekı anasayfaya almaya basladık ama baktım gene aynısı oldu sölıyım dedım hakkını helal et kardeşim a.e.o selam ve dua ile
Kader_sultan yazdı:
cennet_agaci yazdı:
Kader_sultan yazdı:
cennet_agaci yazdı:
çok t.ederım kardeşim kusura bakma çünkü sıteye bır gırıyoruz ön bölumde fıkra mızafla acılan forumla dolu önemlı olan diğer forumlar arkaya atılıyor bende M DENİZ abımle önemlı konuları öndekı anasayfaya almaya basladık ama baktım gene aynısı oldu sölıyım dedım hakkını helal et kardeşim a.e.o selam ve dua ile
yok kardesim anladim tamam haklisin önemli konulari atlattik ... bundan sonra dikkat ederim ins. helal olsun kardesim ne hakki sende helal et! B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5797-koca-1-0 · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.