RE: .: BİR ÖĞRENCİ EVİ NASILDIR? :.
RE: .: BİR ÖĞRENCİ EVİ NASILDIR? :.
aliye_aliye yazdı:
nigdeli yazdı:
Aliye kardeşim, gerçekten çok güzel B)B)elinize sağlık...
ben de 1 sene öğrenci evinde kaldım..Gerçekten unutulmaz günler geçirdim..Evimiz alt kattaydı ve bahçeye açılıyordu..Geneli zaten alt katta oluyor malumunuz
Hava güzel olunca atardık bahçeye masayı, temiz havada ders çalışırdık .. çok zevkli olurdu, çaylar kekler de benden;)...
Tuvalet, banyo nöbeti genelde geçiştirilmeye çalışılırdı, ama ben varken kaçmak olur mu nöbetten, takip ederdim valla, kim yaptı kim kaçtı diye:D...
Evin parası genelde ay sonuna yetişmezdi. Semtteki diğer evlerin bitmeden, bizim paramız hemen biterdi...Küçük misafirlerimiz de çok olurdu ama...B)B)
Bir de genelde öğrenci evlerinde, Evde sofra olmasına rağmen onun yerine gazete kullanılır:D:D:D Ne kadar tembellik değil mi ?Yıkamaya bile üşenilir...
Geceleri erken yatmak istesem bile evdeki çılgın arkadaşlar yatırmazdı, hatta her gece saat 2 de kahvaltı sofrası hazırlamayı adet haline getirmiştik.:D:D
Çok özledim o günleri,
o zamanlar ailemin yanında olsam diye can atardım...Özleyebileceğim hiç aklıma gelmezdi o günleri açıkçası...Şimdi ise evden gidip geliyorum..
Ama Aliye kardeşim, hiç merak etme bence ildışında okumanın nasıl olduğunu, inan güzelliklerinin yanında zorlukları da çok fazla:(:( Hem ailenin yanında, hem de ildışında okumayı yaşamış biri olarak, ailemin yanını tercih ederim açıkcası...
Çok uzattım , hakkınızı helal edin...Selametle...B)
:D ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM, NE GÜZEL AÇIKLAMIŞSINIZ.. NE GÜZEL ANILAR DEĞİL Mİ? O GÜNLERİN DE HAYATIMIZDA HEP AYRI BİR YERİ OLACAK... İNSAN HER ŞEYİ AYRI KALINCA ÖĞRENİYOR AİLESİNDEN ASLINDA... KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE İLK KEZ DURMAYA BAŞLIYOR BELKİ.. AMA İYİ BİR PİŞME DÖNEMİ OLUYOR BİZLER İÇİN. DEĞİL Mİ?:D BEN ANILARINIZI PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN ÇOK MUTLU OLDUM, GÖZ ÖNÜNDE TEKRAR YAŞAMIŞ GİBİ OLDUM.. EST. UZATMADINIZ. İYİ ETTİNİZ:D HAKKIMIZ GEÇMİŞ OLAMAZ.. GEÇMİŞSE DE HELAL HOŞ OLSUN İNŞ. SELAMETLE
ECMAİN ..İNŞ..KARDEŞİM..EVET ÇOK ÖZEL BİR YERİ VAR O GÜNLERİN..
AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLMEYİ ÖĞRETİYOR İNSANA...HER İHTİYACINIZI YANLIZ BAŞINIZA KARŞILIYORSUNUZ ÇÜNKÜ..
HAKKINIZ GEÇMİŞTİR MUTLAKA, ALLAH RAZI OLSUN...
ALLAH A EMANET OLUN GÜZEL KARDEŞİM B)B)B)