RE: [OYUN] Bal mı Baldız mı?
HERALDE SORUYA AYNI ANDA CEVAP VERDİK ... AMA NEYSE OLUR BÖYLE VAKALAR ...
202.422 görüntülenme · 2.747 yanıt
abdullah usame yazdı:
DUA ETMEK ÇÜNKÜ : ALLAH ETTİĞİMİZ DUALARI KABUL EDERSE BAŞKALARI DUA ALMIŞ OLUR YANİ SEVAP KAZANIRIZ ...
SAĞLIK MI PARA MI ????
huzunlu_gurbet yazdı:
hi hi nasil soru oldugunu bende anlamadimm :D:D:D ama kalerm derdim heralde fakat kalem desemde onunla yazacak bide yerin olmasi lazim yani bide kagit lazim valla bende anlamadim çikamadim bu isin içinden yavv :D:D:D:D simdi ben sorayim bari corbami pilavmi??,:D:D
huzunlu_gurbet yazdı:
huzunlu_gurbet yazdı:
hi hi nasil soru oldugunu bende anlamadimm :D:D:D ama kalerm derdim heralde fakat kalem desemde onunla yazacak bide yerin olmasi lazim yani bide kagit lazim valla bende anlamadim çikamadim bu isin içinden yavv :D:D:D:D simdi ben sorayim bari corbami pilavmi??,:D:D
galiba biraz saçma bir soru oldu daha yemek yapmadim ve ne yapacam onada karar veremedim de ondan kaynaklandi sanirim kusura bakmayin :D:D:D hi hi
KAAN ERDEM yazdı:
SA ABLA.ALLAH C RAZI OLSUN.İNANIN GEÇEN Kİ FORUMA EKLEDİĞİNİZ RESİMLERE ÇOK GÜLDÜM.YAKLAŞIMINIZ VE GÖNDERDİĞİNİZ RESİMLER ÇOK KOMİK SELAM VE DUA İLE KALIN.ALLAH CC EMANET OLUN.SELAMETLE İNŞALLAH.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5797-koca-1-0 · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.