Koca.1.0 )))
202.422 görüntülenme · 2.747 yanıt
RE: Kedilerin Forumları Olursa
mev@ yazdı:
:)kardeşim ne diyeyim sana geçmişine rahmet gülmeye sevkeden bir yazıydı emeyine
sağlık:):):):)
Allah razı olsun:D:D:D:D Hayırlı günler...B)B)
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
hatice_hd yazdı:
:D:D:D:D:D
:D:D:DB)B)B)
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
RE: .: BİR ÖĞRENCİ EVİ NASILDIR? :.
* EV FERTLERİNİN AŞAĞI YUKARI TAMAMI LEYLA GİBİDİR. YANİ AŞK TRAFİĞİ YOĞUNDUR. KİMİNİNKİ PLATONİKTİR, KAFAYI YER VE YEDİRTİR. KİMİ ROMANTİK TAKILIR. ŞİİRLER EZBERLENİR, KİMİSİ İSE AKŞAM ANSIZIN EVE NİŞANLI OLARAK DÖNEBİLİR.
S.ALEYKÜM GÜZEL,ENTERESAN VE GERÇEK:):):)ÖĞRENCİ EVLERİNİ HEP SEVMİŞİMDİR..HEPSİ DE ÇOK GÜZEL OLUYOR..KİMSİNDE HAKİKİ MUHABBETİ,KARDEŞLİĞİ GÖRÜYOSUN,KİMİSİNDE DE ÇOK GÜZEL MUHABBETLER EDİLİYOR..ALLAH RAZI OLSUN SANKİ YAŞAMIŞ GİBİ OLDUM..ALLAHA EMANET OLUN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
RE: FIKRA
:pB):p
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
sirink yazdı:
Allah yardimcilari olsunB)
amin kardeşim..
Allah razı olsunB)
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
RECEB BOZKUS yazdı:
* EV FERTLERİNİN AŞAĞI YUKARI TAMAMI LEYLA GİBİDİR. YANİ AŞK TRAFİĞİ YOĞUNDUR. KİMİNİNKİ PLATONİKTİR, KAFAYI YER VE YEDİRTİR. KİMİ ROMANTİK TAKILIR. ŞİİRLER EZBERLENİR, KİMİSİ İSE AKŞAM ANSIZIN EVE NİŞANLI OLARAK DÖNEBİLİR.
S.ALEYKÜM GÜZEL,ENTERESAN VE GERÇEK:):):)ÖĞRENCİ EVLERİNİ HEP SEVMİŞİMDİR..HEPSİ DE ÇOK GÜZEL OLUYOR..KİMSİNDE HAKİKİ MUHABBETİ,KARDEŞLİĞİ GÖRÜYOSUN,KİMİSİNDE DE ÇOK GÜZEL MUHABBETLER EDİLİYOR..ALLAH RAZI OLSUN SANKİ YAŞAMIŞ GİBİ OLDUM..ALLAHA EMANET OLUN..
ve aleyküm selam Recep kardeşim.. Rabbim sizden de razı olsun inşallah.. beğendiğinize sevindim:) Allah'a emanet olun. dua ile
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
CENNET GULU yazdı:
:D:D:D:D:D:D
B)B)B)
:D:D:DS.A KARDEŞİM.ÇOK HOŞ YAAAAAAAA,SÜPERSİN.BEN YURTTA KALIYORUM AMA ARKADAŞLARIMIN EVİNE GİDİYORUM SIK SIK.SAHİDEN BİR ÇOĞU UYUYOR.ÖĞRENCİLİK ZOR:pRABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Sabrinnisa yazdı:
:D:D:DS.A KARDEŞİM.ÇOK HOŞ YAAAAAAAA,SÜPERSİN.BEN YURTTA KALIYORUM AMA ARKADAŞLARIMIN EVİNE GİDİYORUM SIK SIK.SAHİDEN BİR ÇOĞU UYUYOR.ÖĞRENCİLİK ZOR:pRABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN...
ve aleyküm selam kardeşim.. duana amin.. Allah yardımcınız olsun :) beğendiğine sevindim.. selametle kalın inş.B)
BEN OYLE AYRI EVE FALAN OTURMADIM AMA ASLA 1 CATAL BILE BIRAKMAZDIM COK TITIZIM WALLAHA
EMEGINE SAGLIK
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
trabzonlu20 yazdı:
BEN OYLE AYRI EVE FALAN OTURMADIM AMA ASLA 1 CATAL BILE BIRAKMAZDIM COK TITIZIM WALLAHA
EMEGINE SAGLIK
teşekkür ederim
RE: :) :)
S.A.
TEMEL BIR GUN BANYO YAPACAKMIS KIMSE GORUP BAKMASIN DIYE KAPIYI SOKMUS :D:D:D
emine364 yazdı:
ÇOK HOŞTU YA EMEĞİNE SAĞLIK
Allah razı olsun:D:D Allaha emanet olun...B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5797-koca-1-0 · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.