Selam ve dua ile
3.196 görüntülenme · 19 yanıt
ALLAHIN RAHMETİ VE BEREKETİ SİZLERİN ÜZERİNE OLSUN ARKADAŞLAR.BEN adanadan hasan sizlerle tanıştığıma memnun oldum.İnşallah bu tanışmamız daim olur.ALLAHA emanet olun.
hoş geldiniz kardeşim
üyeliğinniz hayırlı olsun
selametle
üyeliğinniz hayırlı olsun
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Hasan011974, post: 1093666, member: 96566Teşekkür ederim.Rabbım sizden razı olsun.Bu fakiride aranıza aldığınız için.
Selamun Aleyküm,
"Safları sıklaştırın fakir müslümanlar girmesin araya!.." diye eleştirirdi zengin müslümanları kendide fakir olduğu halde fakir babası olan rahmetli Hilmi Oflaz...
Sen fakir deyince onu hatırladım ve ona da bir rahmet okumak geldi içimden, bu mesajımı okuyanlardan da Allah rızası için O'nun ruhuna bir fatiha okumalarını rica edeceğim...
Hoşgeldin kardeşim üyeliğin hayırlı ve paylaşımcı olur inşaallah...
Allah'a emanet ol...
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.Ruhu şad olsun.RABBIM cennetiyle müjdelesin inşallah.Sende ALLAHA emanet ol.
Hasan011974, post: 1093093, member: 59734ALLAHIN RAHMETİ VE BEREKETİ SİZLERİN ÜZERİNE OLSUN ARKADAŞLAR.BEN adanadan hasan sizlerle tanıştığıma memnun oldum.İnşallah bu tanışmamız daim olur.ALLAHA emanet olun.
hoş geldiniz ben adanayı çok severim babam arıcılık yaptığı için arıları kışın oraya götürüyor çoğu kez gelmişimdir insanları bi keresin de çok iyiler
aeo
buket58, post: 1093736, member: 69715hoş geldiniz ben adanayı çok severim babam arıcılık yaptığı için arıları kışın oraya götürüyor çoğu kez gelmişimdir insanları bi keresin de çok iyilerTeşekkür edrim o sizin iyiliğiniz.Yolunuz düşerse inşallah yine bekleriz misafirimiz olursunuz.ALLAHA emanet olun.Babanıza selamlar.Arıları bende severim.Rabbımın biz insanlara büyük bir mucizesidir arılar.ALLAHIN azametinin bir göstergesidir.Selam ve dua ile buket hanım.
aeo
yaklaşık iki ay sonra düğünümüz var inş diğer adanalılar gibi sizde misafir edersiniz ki hiç tereddütüm yok edersiniz adanalıların bi lafi vardır ya adanalıyız allahın adamıyız (haşa)ben doğru bulmuyorum ama hep duyuyorum ama çok i ler bende bi arıcı kızı olarak arıları çok seviyorum ama çok kötü vuruyorlar ama alışınca bi daha acımıyor
nese allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun güzel paylaşımlar bekliyoruz inş
nese allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun güzel paylaşımlar bekliyoruz inş
Luvi, post: 1093748, member: 80887Ve Aleykum Selam kardeşim hoş geldiniz.
Selam ve dua ile...
Hoş bulduk.ALLAH senden razı olsun kardeşim.
buket58, post: 1093758, member: 69715yaklaşık iki ay sonra düğünümüz var inş diğer adanalılar gibi sizde misafir edersiniz ki hiç tereddütüm yok edersiniz adanalıların bi lafi vardır ya adanalıyız allahın adamıyız (haşa)ben doğru bulmuyorum ama hep duyuyorum ama çok i ler bende bi arıcı kızı olarak arıları çok seviyorum ama çok kötü vuruyorlar ama alışınca bi daha acımıyor
Aslında o sözde kötü bişey yok ama kötüye çekiliyor gibi.Hepimiz RABBIMIN sevdiği kullarız.ALLAHIN adamaıyız derken sevdiği kullarız anlamında RABBIM için yapamayacağımız şey yoktur.Ben o kanıdayım.Bu arada düğününüz hayırlı olsun.Bekleriz tabi.
hoşgelniz inş her geçen gün fazlalaştığı gibi burada artar gideriz :)
Allah yolunuzu açık etsin...
gullere-vurgunhoşgelniz inş her geçen gün fazlalaştığı gibi burada artar gideriz :)
Hoşbulduk.İnşallah dualarına amin diyorum.ALLAH(C.C.) TÜM inanaların yolunu açık eyler inşallah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57849-selam-ve-dua-ile · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selam sana Ebu Ubeyde, selam sana yetimler ordusunun komutani Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- selam ne güzel şey, güzel şey selam Tanışma Köşesi 6 cevap
- en güzel selam ile selam Tanışma Köşesi 10 cevap
- Selam milleti; bir selam ver rüzgara.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Selâm âdâbı Sünnet-i Seniyye 5 cevap
- *Selam vermenin adabı* İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.