Selam ve dua ile

3.196 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
Hasan011974

Hasan011974

Kıdemli Üye · 289 mesaj

ALLAHIN RAHMETİ VE BEREKETİ SİZLERİN ÜZERİNE OLSUN ARKADAŞLAR.BEN adanadan hasan sizlerle tanıştığıma memnun oldum.İnşallah bu tanışmamız daim olur.ALLAHA emanet olun.
~Leyfunnur~

~Leyfunnur~

Mübarek Üye · 1.059 mesaj

hos geldiniz kardesim, üyeliginiz hayirli olsun...
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

selamun aleyküm aramıza hoş geldiniz...inşallah daim olur...hayırlı günler allah'a emanet oln
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

hoşgeldiniz
üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah
Hasan011974

Hasan011974

Kıdemli Üye · 289 mesaj

Teşekkür ederim.Rabbım sizden razı olsun.Bu fakiride aranıza aldığınız için.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

hoş geldiniz kardeşim
üyeliğinniz hayırlı olsun
selametle
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Hasan011974

Hasan011974

Kıdemli Üye · 289 mesaj

Hoşbulduk.ALLAH(C.C.) senden razı olsun kardeşim.
cemaldurra

cemaldurra

Mübarek Üye · 1.142 mesaj

Hasan011974, post: 1093666, member: 96566Teşekkür ederim.Rabbım sizden razı olsun.Bu fakiride aranıza aldığınız için.

Selamun Aleyküm,

"Safları sıklaştırın fakir müslümanlar girmesin araya!.." diye eleştirirdi zengin müslümanları kendide fakir olduğu halde fakir babası olan rahmetli Hilmi Oflaz...

Sen fakir deyince onu hatırladım ve ona da bir rahmet okumak geldi içimden, bu mesajımı okuyanlardan da Allah rızası için O'nun ruhuna bir fatiha okumalarını rica edeceğim...

Hoşgeldin kardeşim üyeliğin hayırlı ve paylaşımcı olur inşaallah...

Allah'a emanet ol...
Hasan011974

Hasan011974

Kıdemli Üye · 289 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.Ruhu şad olsun.RABBIM cennetiyle müjdelesin inşallah.Sende ALLAHA emanet ol.
buket58

buket58

Mübarek Üye · 1.331 mesaj

Hasan011974, post: 1093093, member: 59734ALLAHIN RAHMETİ VE BEREKETİ SİZLERİN ÜZERİNE OLSUN ARKADAŞLAR.BEN adanadan hasan sizlerle tanıştığıma memnun oldum.İnşallah bu tanışmamız daim olur.ALLAHA emanet olun.

hoş geldiniz ben adanayı çok severim babam arıcılık yaptığı için arıları kışın oraya götürüyor çoğu kez gelmişimdir insanları bi keresin de çok iyiler

aeo
Hasan011974

Hasan011974

Kıdemli Üye · 289 mesaj

buket58, post: 1093736, member: 69715hoş geldiniz ben adanayı çok severim babam arıcılık yaptığı için arıları kışın oraya götürüyor çoğu kez gelmişimdir insanları bi keresin de çok iyiler

aeo
Teşekkür edrim o sizin iyiliğiniz.Yolunuz düşerse inşallah yine bekleriz misafirimiz olursunuz.ALLAHA emanet olun.Babanıza selamlar.Arıları bende severim.Rabbımın biz insanlara büyük bir mucizesidir arılar.ALLAHIN azametinin bir göstergesidir.Selam ve dua ile buket hanım.
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Ve Aleykum Selam kardeşim hoş geldiniz.

Selam ve dua ile...
buket58

buket58

Mübarek Üye · 1.331 mesaj

yaklaşık iki ay sonra düğünümüz var inş diğer adanalılar gibi sizde misafir edersiniz ki hiç tereddütüm yok edersiniz adanalıların bi lafi vardır ya adanalıyız allahın adamıyız (haşa)ben doğru bulmuyorum ama hep duyuyorum ama çok i ler bende bi arıcı kızı olarak arıları çok seviyorum ama çok kötü vuruyorlar ama alışınca bi daha acımıyor

nese allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun güzel paylaşımlar bekliyoruz inş
Hasan011974

Hasan011974

Kıdemli Üye · 289 mesaj

Luvi, post: 1093748, member: 80887Ve Aleykum Selam kardeşim hoş geldiniz.

Selam ve dua ile...

Hoş bulduk.ALLAH senden razı olsun kardeşim.
Hasan011974

Hasan011974

Kıdemli Üye · 289 mesaj

buket58, post: 1093758, member: 69715yaklaşık iki ay sonra düğünümüz var inş diğer adanalılar gibi sizde misafir edersiniz ki hiç tereddütüm yok edersiniz adanalıların bi lafi vardır ya adanalıyız allahın adamıyız (haşa)ben doğru bulmuyorum ama hep duyuyorum ama çok i ler bende bi arıcı kızı olarak arıları çok seviyorum ama çok kötü vuruyorlar ama alışınca bi daha acımıyor

nese allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun güzel paylaşımlar bekliyoruz inş

Aslında o sözde kötü bişey yok ama kötüye çekiliyor gibi.Hepimiz RABBIMIN sevdiği kullarız.ALLAHIN adamaıyız derken sevdiği kullarız anlamında RABBIM için yapamayacağımız şey yoktur.Ben o kanıdayım.Bu arada düğününüz hayırlı olsun.Bekleriz tabi.
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

ve aleykümselam kardeşim hoşgeldin aramıza
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

hoşgelniz inş her geçen gün fazlalaştığı gibi burada artar gideriz :)
Allah yolunuzu açık etsin...
Hasan011974

Hasan011974

Kıdemli Üye · 289 mesaj

TRHACKERve aleykümselam kardeşim hoşgeldin aramıza

Hoşbulduk kardeşim.ALLAH(C.C.) razı olsun.
Hasan011974

Hasan011974

Kıdemli Üye · 289 mesaj

gullere-vurgunhoşgelniz inş her geçen gün fazlalaştığı gibi burada artar gideriz :)
Allah yolunuzu açık etsin...

Hoşbulduk.İnşallah dualarına amin diyorum.ALLAH(C.C.) TÜM inanaların yolunu açık eyler inşallah.
demirkır

demirkır

Üye · 18 mesaj

aleyküm selam
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.