Selam

1.336 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
ALI72

ALI72

Kıdemli Üye · 219 mesaj

Bismillah Selam aleykum sitelere bakarken bu siteyi gördüm girip bir üye oldum her kese iyi forumlar dilerim arkadaslar temiz ve güzel olup sade bir siteniz varmis design´de siteye bir uygun düsmüs.
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

hoşgeldiniz abi.
ne iyi etmişiniz üye olmakla:)
hayırlı olması duasıyla Allah'a emanet olun
ALI72

ALI72

Kıdemli Üye · 219 mesaj

smyyes, post: 1435234, member: 83742hoşgeldiniz abi.ne iyi etmişiniz üye olmakla:)hayırlı olması duasıyla Allah'a emanet olun
Hos buldum sen sag ol Smyyes kardesim sende Allahu teala´ya emanet ol.
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

Ve Aleyküm Selam hoşgeldiniz kardeşim hayırlı paylaşımlar.
ALI72

ALI72

Kıdemli Üye · 219 mesaj

Muhtazaf, post: 1435242, member: 88924Ve Aleyküm Selam hoşgeldiniz kardeşim hayırlı paylaşımlar.
Hos buldum sen sag ol Muhtazaf kardesim.Sanada bir mukabil
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Ve Aleyküm Selam
Hoş geldiniz :)
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun :)

Abi avatardaki amcamız kim ?
İnsan beğenmez.
ALI72

ALI72

Kıdemli Üye · 219 mesaj

ibra, post: 1435269, member: 112765Ve Aleyküm Selam Hoş geldiniz:)Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun:)Abi avatardaki amcamız kim?
Hos buldum sen sag ol Ibra kardesim amin ecmain insallah.Avatardaki hakkinda sunu diyeyim Mustafa Sabri Efendi´dir.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

ve aleykum selam. Aramıza hoşgeldiniz kardeşim. Hayırlara vesile olması temennilerimle.

kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı günler ,
hayırlı cumalar diliyorum.
Rabbime emnet olun.
Selametle kalın.
Hayırlı paylaşımlar diliyorum.
iyiniyet

iyiniyet

Kıdemli Üye · 143 mesaj

Ve aleyküm selam Kardesim.Hosgeldiniz aramiza.Hayirli cumalar ve paylasimlar dilerim.

Avatarinizdaki adam ayni rahmetli dedemi benziyor,adida Ali´idi.
ALI72

ALI72

Kıdemli Üye · 219 mesaj

TakeOne, post: 1435440, member: 96895ve aleykum selam.Aramıza hoşgeldiniz kardeşim.Hayırlara vesile olması temennilerimle.
Hos buldum kardesim ayni dileklen cümlemize amin insallah sen sag ol TakeOne.
ALI72

ALI72

Kıdemli Üye · 219 mesaj

kardelele, post: 1435474, member: 101714Hayırlı günler,hayırlı cumalar diliyorum.Rabbime emnet olun.Selametle kalın.Hayırlı paylaşımlar diliyorum.
Sana da hayirli günler dilerim hayirli cumalar ve hayirli paylasimlar dilerim sen sag ol Kardelele Ve aleykum selam.
ALI72

ALI72

Kıdemli Üye · 219 mesaj

iyiniyet, post: 1435500, member: 54443Ve aleyküm selam Kardesim.Hosgeldiniz aramiza.Hayirli cumalar ve paylasimlar dilerim.Avatarinizdaki adam ayni rahmetli dedemi benziyor,adida Ali´idi.
Hos buldum Iyiniyet kardesim sanada hayirli cumalar ve paylasimlar dilerim sen sag ol.O avatardaki insan dedene benziyebilir suanda bunu görmeklede dedinide bir hatirlamis oldun.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

ve aleykum selam...
Hoş geldiniz...
Üyeliğiniz hakkınızda hayırlara vesile olur umarım...
Faydalı paylaşımlarda buluşmak ümidiyle...
Hayırlı Cumalar...
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
ALI72

ALI72

Kıdemli Üye · 219 mesaj

Çeşm-i Bülbül, post: 1435542, member: 95935ve aleykum selam.Hoş geldiniz.Üyeliğiniz hakkınızda hayırlara vesile olur umarım.Faydalı paylaşımlarda buluşmak ümidiyle.Hayırlı Cumalar.
Hos buldum sen sag ol Cesm-i Bülbül sanada ayni dilekleri bir dilerim.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.