Selam
1.336 görüntülenme · 14 yanıt
ibra, post: 1435269, member: 112765Ve Aleyküm Selam Hoş geldiniz:)Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun:)Abi avatardaki amcamız kim?Hos buldum sen sag ol Ibra kardesim amin ecmain insallah.Avatardaki hakkinda sunu diyeyim Mustafa Sabri Efendi´dir.
kardelele, post: 1435474, member: 101714Hayırlı günler,hayırlı cumalar diliyorum.Rabbime emnet olun.Selametle kalın.Hayırlı paylaşımlar diliyorum.Sana da hayirli günler dilerim hayirli cumalar ve hayirli paylasimlar dilerim sen sag ol Kardelele Ve aleykum selam.
iyiniyet, post: 1435500, member: 54443Ve aleyküm selam Kardesim.Hosgeldiniz aramiza.Hayirli cumalar ve paylasimlar dilerim.Avatarinizdaki adam ayni rahmetli dedemi benziyor,adida Ali´idi.Hos buldum Iyiniyet kardesim sanada hayirli cumalar ve paylasimlar dilerim sen sag ol.O avatardaki insan dedene benziyebilir suanda bunu görmeklede dedinide bir hatirlamis oldun.
ve aleykum selam...
Hoş geldiniz...
Üyeliğiniz hakkınızda hayırlara vesile olur umarım...
Faydalı paylaşımlarda buluşmak ümidiyle...
Hayırlı Cumalar...
Hoş geldiniz...
Üyeliğiniz hakkınızda hayırlara vesile olur umarım...
Faydalı paylaşımlarda buluşmak ümidiyle...
Hayırlı Cumalar...
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Çeşm-i Bülbül, post: 1435542, member: 95935ve aleykum selam.Hoş geldiniz.Üyeliğiniz hakkınızda hayırlara vesile olur umarım.Faydalı paylaşımlarda buluşmak ümidiyle.Hayırlı Cumalar.Hos buldum sen sag ol Cesm-i Bülbül sanada ayni dilekleri bir dilerim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/81043-selam · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selam sana Ebu Ubeyde, selam sana yetimler ordusunun komutani Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- selam ne güzel şey, güzel şey selam Tanışma Köşesi 6 cevap
- en güzel selam ile selam Tanışma Köşesi 10 cevap
- Selam milleti; bir selam ver rüzgara.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- selam Tanışma Köşesi 5 cevap
- selam arkadaşlar Tanışma Köşesi 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.