Herkese MİCHAEL JACKSON gibi ölmek nasip olmaz!!!
4.814 görüntülenme · 39 yanıt
• Üye
- Ödül
- 1
Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 24 mesaj
kaniirfan, post: 1092737, member: 99365 ama ilgilendiriyormuş gibi bir tavır içerisindesin..madem ilgilendirmiyorda ne halt işlemeye bu konuya cevap yazdın ?
sen herkese M Jakson gibi olmek nasip olmaz dedin
bende kendi fikrimi beyan ettim herkes gibi , nasip olmasin dedim
nedir seni zivanadan cikaran ? Abdulkadir Geylani gibi yasayip onun gibi olmek istedigim icin mi bu hale geldin ? biraz muhasebe ve murakabe edin yahuu
her onunuze geleni michael jaksona kurban mi keseceksiniz simdi
kaniirfan, post: 1092737, member: 99365 ama ilgilendiriyormuş gibi bir tavır içerisindesin..madem ilgilendirmiyorda ne halt işlemeye bu konuya cevap yazdın ?
kardeşim yanlış anlama ya da farklı fikirde olma sonucu da olsa sözlerimize daha dikkat edelim inşALLAH.
onun kıyameti kendi adına kopmuştur.
biz kendi kıyametlerimizi düşünelim.
ayşe-rana, post: 1092736, member: 99365selamün aleyküm,3-5 yıl evvel müslüman olduğunu duymuştum.
Allah doğruyu bilendir.
hidayetin kime ne vakit geleceğini Allah bilir.bizim ülkemizde de çok farlı insanlar tekbirlerle gömülmeyi vasiyet etti.
eğer yanlıştan geri dönüş olmasaydı tövbe kapısı açık olmazdı.
Allah cümlemizi kendine layık eylesin.
güzel kardeşim aslında detaya inip kurcalmakta istemiyorum ..
zira tehlikeli konu bunlar ..
kalbleri yanlız ALLAH cc BİLİR ..
ama ölen zat .. daha kaç yıl olduki çocugunu balkondan aşagı atmıştı ..
yanlış hatırlamıyorsam .
en doğrusunu rabbim bilir ..
uzunderebari, post: 1092742, member: 96566sen herkese M Jakson gibi olmek nasip olmaz dedin
bende kendi fikrimi beyan ettim herkes gibi , nasip olmasin dedim
nedir seni zivanadan cikaran ? Abdulkadir Geylani gibi yasayip onun gibi olmek istedigim icin mi bu hale geldin ? biraz muhasebe ve murakabe edin yahuu
her onunuze geleni michael jaksona kurban mi keseceksiniz simdi
siz sanırım Abdulkadir geylani Hz.lerinin nasihatlerinden faydalanıyorsunuz.
burda böyle bir konu açıp istifademize sunarmısınız?
bazen aminenur kardeşim paylaşımda bulunuyordu.
özellikle nefs terbiyesi için çok tesirli nasihatler.
• Üye
- Ödül
- 1
ayşe-rana, post: 1092743, member: 96566kardeşim yanlış anlama ya da farklı fikirde olma sonucu da olsa sözlerimize daha dikkat edelim inşALLAH.
onun kıyameti kendi adına kopmuştur.
biz kendi kıyametlerimizi düşünelim.
sagolun bu hosgorulu yaklasiminiz icin, Muslumanligini gizlemeyen insanlara da hosgorulu olmak lazim , sadece `gizli Muslumanlara` karsi degil :)
evet Peygamberimiz sav `olmeden once olunuz , hesaba cekilmeden once hesaba cekin kendinizi` buyurmustur
dualarimdasiniz
aminenur, post: 1092745, member: 96566güzel kardeşim aslında detaya inip kurcalmakta istemiyorum ..
zira tehlikeli konu bunlar ..
kalbleri yanlız ALLAH cc BİLİR ..
ama ölen zat .. daha kaç yıl olduki çocugunu balkondan aşagı atmıştı ..
yanlış hatırlamıyorsam .
en doğrusunu rabbim bilir ..
canım dediğim gibi emin olmadığımız bir konu.
ölmüş gitmiş,muhasebesini yapmaya gerek duymuyorum.
çok detaylı bilgim de yok zaten.
öyle olmasını yönünde bir hüsnü zan.
ama dediğim gibi öyle bir laf çıkmıştı bir ara.
herkes gibi ben de şaşırmıştım.
• Üye
- Ödül
- 1
ayşe-rana, post: 1092746, member: 77214siz sanırım Abdulkadir geylani Hz.lerinin nasihatlerinden faydalanıyorsunuz.
burda böyle bir konu açıp istifademize sunarmısınız?
bazen aminenur kardeşim paylaşımda bulunuyordu.
özellikle nefs terbiyesi için çok tesirli nasihatler.
tabiki guzel kardesim zaten yazdigim her mesajda da birer hadis yazmaya calisiyorum , Pirimin sozlerinden bir soz yaziyorum farkettiyseniz ama kimi insanlar kaldiramiyor ki...:( nefislerine agir geliyor
tamam zaman buldukca nefis terbiyesi hakkinda da memnuniyetle yazariz Allah rizasi icin, siz takip edin :)
uzunderebari, post: 1092750, member: 99365sagolun bu hosgorulu yaklasiminiz icin, Muslumanligini gizlemeyen insanlara da hosgorulu olmak lazim , sadece `gizli Muslumanlara` karsi degil :)
evet Peygamberimiz sav `olmeden once olunuz , hesaba cekilmeden once hesaba cekin kendinizi` buyurmustur
dualarimdasiniz
UZUNDEREBARİ seni kırmak düşüncesiyle yazmamıştım..eğer öyleyse affet beni..fakat bu kişi ne kadar da kötü olsa müslüman oldugunu bildiğim için içimde bir merhamet oluştu ve bu konuyu actım..onun gibi yaşamak elbette zarar sayılır bunda hemfikiriz
ayşe-rana, post: 1092752, member: 71226canım dediğim gibi emin olmadığımız bir konu.
ölmüş gitmiş,muhasebesini yapmaya gerek duymuyorum.
çok detaylı bilgim de yok zaten.
öyle olmasını yönünde bir hüsnü zan.
ama dediğim gibi öyle bir laf çıkmıştı bir ara.
herkes gibi ben de şaşırmıştım.
ben kendi adıma bu konuyu burda kapattım ..
ne olur ne olmaz :)
Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla
Yer, o şiddetli sarsıntısıyla sarsıldığı,
Yer, ağırlıklarını dışa atıp-çıkardığı,
Ve insan: "Buna ne oluyor?" dediği zaman;
O gün (yer), haberlerini anlatacaktır.
Çünkü senin Rabbin, ona vahyetmiştir.
O gün insanlar, amelleri kendilerine gösterilsin diye, bölük bölük fırlayıp-çıkarlar.
Artık kim zerre ağırlığınca hayır işlerse, onu görür.
Artık kim zerre ağırlığınca bir şer (kötülük) işlerse, onu görür.
zilzal süresi .
hamdolsun .. kıyamet gününün sahibine ..
rabbim bizlere imanla göçmeyi nasip eylesin ..
gayri sukut vaktidir ..
ALLAH cc emanet ol güzel kardeşim ..
selam ve duai le B)
• Üye
- Ödül
- 1
kaniirfan, post: 1092755, member: 96566UZUNDEREBARİ seni kırmak düşüncesiyle yazmamıştım..eğer öyleyse affet beni..fakat bu kişi ne kadar da kötü olsa müslüman oldugunu bildiğim için içimde bir merhamet oluştu ve bu konuyu actım..onun gibi yaşamak elbette zarar sayılır bunda hemfikiriz
onemli degil , ben Muslumana kirlimam ,Allah icin affederim , niyettim de her zaman Musluman kardeslerime iyilik yapmak yardim etmektir
• Üye
- Ödül
- 1
kaniirfan, post: 1092759, member: 96566
TEŞŞEKKÜRLEr
butun Hamdu senalar ALLAHA mahsustur, Peygamberimize al ve ashablarina sanina layik bir sekilde salatu selam olsun
Allah bu mubarek 3 aylarimizi guzel degerlendirmeyi nasip etsin, Allaha yaklasma vesilesi yapsin
`ey gonulleri halden hale ceviren Allahim gonlumu dininin uzerinde sabit kil`
atris, post: 1092927, member: 79773benım fıkrımce musluman musluman kardesı ıle duzgun konusmalıdır burası ınsanların bırbırlerını dusuncelerı ıle assagılayacakları bır sıte degıl karsınızda bır bayan var konusmalarınıza dıkkat edın saygı duymayı ogrenın
bana mı dediniz anlamadım kardeşim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57820-herkese-michael-jackson-gibi-olmek-nasip-olmaz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- DÜNYA KİMSEYE KALMAZ...Michael Jackson Öldü... Nasihatler 4 cevap
- Michael Jackson’ın Ölümü ve Düşündürdükleri Dini Hikayeler 2 cevap
- Ali Gibi Yiğit, Zülfikar Gibi Kılıç Olmaz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 120 cevap
- Kime şu 5 şey nasip olursa, o kimse şu 5 şeyden mahrum olmaz: Nasihatler 7 cevap
- Michael Heart'a teşekkürler Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Rabbim Herkese Nasip Eder Inşallah.. Resimler 18 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.