Kimler Bugün Oruçlu.....?

866 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

Selamun aleyküm bugün 3 aylara giriş yaptık...Recebin 1. günü oruç tutanlara 3 2.günü oruç tutanlara 2 3. günü oruç tutanlara 1 senelik diğer günlerinde tutanlara ise gün başına 1 aylık oruç sevabı verilir...Bugün kimler oruçluysa konumuza ben yazsın.....:)Ben başlatıyorum bismillah...

BEEEN!!!
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

yoksa oruçlu yok mu?:o
supragt

supragt

Yeni Üye · 5 mesaj

bende 2. günü tutacağım inşallah
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

aleykümselam canım allah kabul etsin
bende yarın tutcam inşallah
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

...............................................
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

Elhamdulilah Rabbime cok sukurr binlece şukur olsun bugün bende oruçluyum.ALLAH HEPİMİZİN TUTTUĞU ORUÇLARI KABUL EYLER İNŞALLAH SAĞLICAKLA VE DUAYLA KALIN...
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Es Selamun Aleykum,
Arkadaşlar her ibadet gibi oruçta gizli yapılması hatta elden geldiği kadar kimseye hissettirilmeden yapılması gereken bir ibadettir o yüzden bence başlık pek hoş olmamış. Sizin niyetinizin kötü olmadığına eminim ama yine de bence yinede kimlerin oruçlu olduğunun gizli kalması sadece Yüce ALLAH (c.c) ile kendisinin bilmesi daha doğru olur. İstemeden de olsa sizi kırdıysam hakkınızı helal edin, çok özür dilerim.

Selam ve dua ile...
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

Luvi, post: 1089007, member: 98622Es Selamun Aleykum,
Arkadaşlar her ibadet gibi oruçta gizli yapılması hatta elden geldiği kadar kimseye hissettirilmeden yapılması gereken bir ibadettir o yüzden bence başlık pek hoş olmamış. Sizin niyetinizin kötü olmadığına eminim ama yine de bence yinede kimlerin oruçlu olduğunun gizli kalması sadece Yüce ALLAH (c.c) ile kendisinin bilmesi daha doğru olur. İstemeden de olsa sizi kırdıysam hakkınızı helal edin, çok özür dilerim.

Selam ve dua ile...

kardesım size katılıoyrum cok haklısınız
Arkadslarr nafile ibadetlerin en efdali gizli olanıdır =)
σпця 1905

σпця 1905

Kıdemli Üye · 210 mesaj

Allah kabul etsin cümleten
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.