Selamun aleykum müslümanlar
3.496 görüntülenme · 18 yanıt
ve aleyküm selam
hoş geldiniz
hoş geldiniz
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Selamun Aleyküm,
Buket58 den sonra MÜCAHİD58 (Sanırım Sivas'ın 58'i)... Ne güzel...
Yiğidoları seviyorum... Hoşgeldin kardeşim...
Allah'a emanet ol...
Buket58 den sonra MÜCAHİD58 (Sanırım Sivas'ın 58'i)... Ne güzel...
Yiğidoları seviyorum... Hoşgeldin kardeşim...
Allah'a emanet ol...
buket58, post: 1091634, member: 35515evet sivaslıyız ben sivaslıyız şahsen bide bahar58 yakında siteyi sivaslılar feth edecek allaha emanet olun
Selamun Aleyküm,
Sevgili Sivas'lı kardeşlerim her ne kadar şimdiye kadar özel bilgilerimi pek açıklamadıysam da hemşehrilerimi görünce dayanamayıp ilan ediyorum...
Evet, Ben de SİVAS'lıyım...
Gerçi 40 günlükken çıkmışım, Sivas'la pek fazla bir ilgimiz kalmamış ama fıtrat gereği ya da sürekli uzak kalmaktan dolayı olsa gerek birisinin Sivas'lı olduğunu öğrendiğimde gerçekten çok mutlu oluyorum...
Güzel Sivas'ımıza kucak dolusu selam ve sevgilerimi gönderiyorum...
Allah'a emanet olun...
ooooooooo bi sivaslı yiğido daha sivas çok değişti son bi yıl içinde çok şey oldu muhsin yazıcıoğlunu ve yol arkadaşlarını helikopter kazasında kaybettik allah mekanlarını cennet eylesin yüreğimize bir kor gibi düştü
güzel sivasımızdan selamlar
allaha emanet olun
güzel sivasımızdan selamlar
allaha emanet olun
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun... Evet, Muhsin Yazıcıoğlu'na üzüldük...
Siyasi olarak aynı kulvarda olmasak da kendisi özellikle 1980 ihtilali sonrasında oldukça sağlam ve iradeli bir duruş sergiledi... Allah taksiratını affetsin...
Bu arada siz değerli hemşehrilerimle sanal ortamda da olsa tanışmaktan çok mutlu oldum...
Allah'a emanet olun...
Siyasi olarak aynı kulvarda olmasak da kendisi özellikle 1980 ihtilali sonrasında oldukça sağlam ve iradeli bir duruş sergiledi... Allah taksiratını affetsin...
Bu arada siz değerli hemşehrilerimle sanal ortamda da olsa tanışmaktan çok mutlu oldum...
Allah'a emanet olun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57352-selamun-aleykum-muslumanlar · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.