Üye olmadan önce sitenizi inceledim ve inceleme sonucunda üye olmaya karar verdim, bilgilerimizi paylaşabilmek öğrenebilmek açısından..Umarım faydalı bilgilerle daimi üyelerinizden olurum inş....
Selamun aleykum..."yeni üyeedenn"
3.186 görüntülenme · 19 yanıt
Öcelikle Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.....
Üye olmadan önce sitenizi inceledim ve inceleme sonucunda üye olmaya karar verdim, bilgilerimizi paylaşabilmek öğrenebilmek açısından..Umarım faydalı bilgilerle daimi üyelerinizden olurum inş....
ve aleyküm selam hayırlı akşamlar kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah...selametle rabbime emanet
Gül_i RuhsarÖcelikle Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.....
hoşgelmişsin kardeşim fayda sağlaya bilirsek ne mutlu daim olman duası ile..
eyvallah
aleyküm selam hoş geldiniz
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Rabbim hepinizden razı olsun...bu sıcak karşılama için..
Yanlız iki gündür siteye giremedim problem yaşadm şifremi unutmadığım halde giremedim
zyretçidefterine yazdm sesimi duyan olur diye olmadı mail attm ondanda cvp gelmedi şifremi unuttm dedm yine olmadı sizden ricam siteyle ilgili problem yaşadığmda kime sorabilirm "mod" veya yönetici arkadaşlar ilgilenirse sevınırım....
Yanlız iki gündür siteye giremedim problem yaşadm şifremi unutmadığım halde giremedim
zyretçidefterine yazdm sesimi duyan olur diye olmadı mail attm ondanda cvp gelmedi şifremi unuttm dedm yine olmadı sizden ricam siteyle ilgili problem yaşadığmda kime sorabilirm "mod" veya yönetici arkadaşlar ilgilenirse sevınırım....
Aleyküm selam kardeşim.Hoşgeldiniz.Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşaallah.Hayırlı paylaşımlarda buluşmak duasıyla..
tek_dileğim, post: 1065476, member: 96895Aleyküm selam kardeşim.Hoşgeldiniz.Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşaallah.Hayırlı paylaşımlarda buluşmak duasıyla..
Hoşbulduk....Aminn..İnş.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/56403-selamun-aleykum-yeni-uyeedenn · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- selamun aleykum yeni rota 17 temmuzda oruca basliyoruz Hadis-i Şerif 3 cevap
- Selamun Aleykum bende yeni geldim aranıza... Tanışma Köşesi 14 cevap
- yeni üye Selamun aleykum... Tanışma Köşesi 20 cevap
- selamun aleykum Tanışma Köşesi 6 cevap
- selamun aleykum ben geldim:) Tanışma Köşesi 9 cevap
- Selamun Aleykum Tanışma Köşesi 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.