Degerli kardeslerim maalesef pek cok insan Yuce Allah`in isimleri olan ESMAUL HUSNA`dan bi haber olduklarindan cok yanlis anlamda kullaniyorlar.Ornegin pek cok insan "HAYY`dan gelen HU`ya gider"cumlesinin anlami olan"ALLAH`dan gelen ALLAH`a gider"oldugunu bilmediginden maalesef Haramdan gelen bosa gider olarak kullaniyorlar.Buda beni cok uzuyor hemen mudahale edip gercek anlamini anlattigimda oldukca sasirip eminmisin biz senelerdir boyle bilir boyle kullaniriz bu cumleyi diyerek beni busbutun uzuyor bu insanlarin vurdumduymazligi.Bu yuzden yanimda her zaman ESMAUL HUSNA`yi tasiyorum.Gercekte bu cumle nekadar da dogru ALLAH`DAN GELEN ALLAH`A GIDER.ALLAH`a emanet olun.
Yuce ALLAh`in isimlerini atasozu diye yanlis kullaniyorlar
1.069 görüntülenme · 2 yanıt
RE: Yuce ALLAh`in isimlerini atasozu diye yanlis kullaniyorlar
allah razı olsun
rabbim ismini bir an bile unutturmasın
allah razı olsun
rabbim ismini bir an bile unutturmasın
яυнυм ℓüтƒυηυ özℓєя" нєяşєу∂є тєк вιя ιмzα 'уα нαу'
RE: Yuce ALLAh`in isimlerini atasozu diye yanlis kullaniyorlar
Hakan Ozdemir yazdı:selamun aleyküm kardeşim.Allah(CC) razı olsun.hem bizlerle paylaştığın ve hemde din kardeşlerinle bunu anlattıpın için Allah(CC) razı olsun.vurdumduymazlık artık her yerde be kardeşim ama işte sizler gibi duyarlı kardeşleşrim anlatarak bunların önüne geçmeye çalışıyorsunuz..çok sağolasınız..selamve dua ile kardeşim..
Degerli kardeslerim maalesef pek cok insan Yuce Allah`in isimleri olan ESMAUL HUSNA`dan bi haber olduklarindan cok yanlis anlamda kullaniyorlar.Ornegin pek cok insan "HAYY`dan gelen HU`ya gider"cumlesinin anlami olan"ALLAH`dan gelen ALLAH`a gider"oldugunu bilmediginden maalesef Haramdan gelen bosa gider olarak kullaniyorlar.Buda beni cok uzuyor hemen mudahale edip gercek anlamini anlattigimda oldukca sasirip eminmisin biz senelerdir boyle bilir boyle kullaniriz bu cumleyi diyerek beni busbutun uzuyor bu insanlarin vurdumduymazligi.Bu yuzden yanimda her zaman ESMAUL HUSNA`yi tasiyorum.Gercekte bu cumle nekadar da dogru ALLAH`DAN GELEN ALLAH`A GIDER.ALLAH`a emanet olun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5694-yuce-allah-in-isimlerini-atasozu-diye-yanlis-kullaniyorlar · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- RABIMIZ_ALLAHIMIZ YUCE KUR'ANNIMIZDA MEALEN SOYLE BUYURUYOR Dua Listesi 5 cevap
- ALLAH DİYE DİYE Şiirler 4 cevap
- Allah'in isimlerini yazalim mi? Dini sohbet 1 cevap
- Hadi Allah'ın güzel isimlerini zikredelim herkes bir tane söylesin!.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 41 cevap
- kıyametin sadece isimlerini zikredelim Nasihatler 3 cevap
- Ekle kaldırdan silinmeyen uygulama isimlerini silme/kaldırma Bilgisayar Programları 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.