Burcum dogum günün kutlu olsun......
6.718 görüntülenme · 73 yanıt
Esselamu Aleykum, Burcu ablacim...:)

Dogum günün kutlu olsun güzel ablam,
güzel konular açip, bizlere destek verip, yol gösteren ablamizsin,
Rabbim seni basimizdan hiç eksik etmesin...amin
Nice hayirli yillara insALLAH...amin

selamün aleyküm
doğum gününüz kutlu olsun allah hayırlı uzun ömürler nasip eylesin

doğum gününüz kutlu olsun allah hayırlı uzun ömürler nasip eylesin

.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
ALLAH'IM
bu kardeşimin,benim bilmediğim seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider,
benim hiç bişey yapamadığım dertlerine sen deva ol,
her sarsıldığında tutamadığım elini sen tut,
her incindiğinde yakınlığınla merhemini sür,
ben onu seviyorum sende sev ve sevindir.
aminnn...
doğum günün kutlu olsun burcum abla:)
bu kardeşimin,benim bilmediğim seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider,
benim hiç bişey yapamadığım dertlerine sen deva ol,
her sarsıldığında tutamadığım elini sen tut,
her incindiğinde yakınlığınla merhemini sür,
ben onu seviyorum sende sev ve sevindir.
aminnn...
doğum günün kutlu olsun burcum abla:)
.jpg)
iyi ki doğdun burcu
iyi ki doğdun burcu
iyi ki doğdun burcu
iyi ki doğdun burcu
iyi ki doğdun burcu
iyi ki doğdun burcu
iyi ki doğdun burcu
iyi ki doğdun burcu ablacımmmm
:a21: :a07:

cakdocdogum gunun kutlu olsun burcum kardesim, Allah tum dileklerini gerceklestirsin, gonlune gore versin insallahh.. nice yillara...
canım yüreği guzel arkadaşım Rabbim razı olsun senden Rabbim ne duan varsa kabul eylesin canım
AY-YA, post: 1067623, member: 96544kıyamam ya ağlama Rabbim bizleri hiç ayırmasın ben sizlere çok alıştım :(
ay canım benim Amin bitanem Rabbim hiç ayırmasın Rabbim bu guzel ortamımızı bozmasın bende sizlere cok alıstım :)
Emine Emel, post: 1067630, member: 96544doğum gününüz mutlu hayırlı sağlıkla geçsinn imanla geçsin inşallah
sizi tanımıyorum ama iman dolu güzel kalbinizle tanışmış olmaktan çok mutluyum
canım cok teşekkur ederim Rabbim razı olsun senden Rabbim ne duan varsa kabul eylesin
bende seninle bu vesileyle tanışmaktan mutluluk duydum umarım arkadaşlıgımız ilerler
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
nice yıllara burcu abla .....ömrün hayırlı ve uzun olsun
nice yıllara burcu abla .....ömrün hayırlı ve uzun olsun
zencefil_1109, post: 1067722, member: 97374güzel yürekli burcum doğum günün kutlu olsun RABBİM herzaman yüzünü güldürsün inşaALLAH :):):)
canım özlemim yüreğinin guzelliği taşmıs arkadaşım Rabbim razı olsun senden Rabbim seninde ne duan varsa kabul eylesin Rabbi m
gokceayan, post: 1067731, member: 99690cnm doğum günün kutlu olsun..nice sağlıklı,mutlu yıllara inş.biraz geç oldu ama kutlamak istedim.ALLAHA EMANET OL...
canım cok saol Rabbim razı olsun senden İnşallah hep brilikte
Rabbime emanatimsin hayırlı aksmlar
esselamu aleyküm burcum
allah sana gönlün gibi güzel su gibi berrak secde tadında hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.rabbim tüm günahlarını af buyursun ve gönlünden olmasını dilediğin ne varsa hakkında hayırlı kılıp nasip etsin inşallah.iyiki doğdun iyiki varsın nice yıllaraa sevdiklerinle
B)B)B):a29:allah sana gönlün gibi güzel su gibi berrak secde tadında hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.rabbim tüm günahlarını af buyursun ve gönlünden olmasını dilediğin ne varsa hakkında hayırlı kılıp nasip etsin inşallah.iyiki doğdun iyiki varsın nice yıllaraa sevdiklerinle
gokceayan, post: 1067739, member: 37970iyiki varsınki çok güzel konulara değinip bize ışık oluyosun.bende sizlere çok alıştım burada:) ALLAHA EMANET OLUN.
canım sende iyiki varsın hep aramızda ol emi :)
bak daha alıssan hiç kopamazsın sitemizden
Rabbime emantsin
nur nisa, post: 1067744, member: 79773selamun aleyküm burcu kardeşim iyiki doğdun,rabbimm yeni yaşında sana güzellikler ihsan etsin ve keşke diyipte olmasını istediğin tüm güzel seyler biran önce seninle olsun.ALLAHA EMANET OL...
ve aleykum selam canım Rabbim razı olsun senden oguzel dilekleriniçin cok teşekkur eederim benim için ne diliyorsan Rabbim senin içinde gercekleştirsin canım sende iyiki aramıza katıldın senin gibi ksrdeşimizi tanıomak buyuk bir mutluluk inşallah dostlugumuz pekişir
~Leyfunnur~, post: 1067770, member: 91898Esselamu Aleykum, Burcu ablacim...:)
canım benim ne guzel şeyler söylemişsin o guzel yureğine sağlık Rabbim razı olsun senden canım inşallah hep brilikte yaşayıalım o guzel gunleri
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/56604-burcum-dogum-gunun-kutlu-olsun · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.