Burcum dogum günün kutlu olsun......
6.702 görüntülenme · 73 yanıt
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
Dünyada eşsiz bir güzellik varsa
oda kalbindedir..
Hayatının bundan sonrası
kalbinin güzelliği ile geçsin
Sevenlerin için
İyiki varsın
İyiki doğdun...
....
ayça kardeşimden aldım çok güzel hoşuma gitti..hakkını helal et...
en güzel dileklerle en kalbi dualarla yeni yaşın sana huzur mutluluk ve beraberinde en çok gerçekleşmesini istediğin dileği Rabbimiz bu mübarek günün hürmetine en kısa zamanda yuvana bahşetsin..
doğum günün kutlu olsun burcu kardeşim inşallah..
selam ve dua ile
oda kalbindedir..
Hayatının bundan sonrası
Sevenlerin için
İyiki varsın
İyiki doğdun...
....
ayça kardeşimden aldım çok güzel hoşuma gitti..hakkını helal et...
en güzel dileklerle en kalbi dualarla yeni yaşın sana huzur mutluluk ve beraberinde en çok gerçekleşmesini istediğin dileği Rabbimiz bu mübarek günün hürmetine en kısa zamanda yuvana bahşetsin..
doğum günün kutlu olsun burcu kardeşim inşallah..
selam ve dua ile
gulum.se, post: 1067305, member: 77577
Burcu'yu tanımıyorum ama olsun yinede Allah yeni yaşını hayırlı eylesin!
canım ailem dostlarım kardeşlerim ablam beni okadar mutlu ettinizki şuan gözyaşlarımı tutamıyorum inanın... iyiki sizleri tanıma fırsatını Rabbim bana verdi ne guzel birşeydir bu anlatılamaz asla ...Küçücük dünyama okadar guzelllikler kattınızki hepinizden Razıolsun bana yaşattgınız her guzelliği Rabbim sizleride ahiretinizde kat kat yaşatsın
Rabbim oguzel yureklerinizden ne duanız varsa kabul eylesin sizlerde iyiki varsınız Rabbim yollarımızı hiçbir zaman ayırmasın
selam ve dua ile
Rabbim oguzel yureklerinizden ne duanız varsa kabul eylesin sizlerde iyiki varsınız Rabbim yollarımızı hiçbir zaman ayırmasın
selam ve dua ile
gulum.se, post: 1067305, member: 77577
Elmasım guzel yureklim canımsın sen benim beni cok mutlu ettin Rabbimde seni her daim mutlu etsin canım
AY-YA, post: 1067319, member: 54443
Dünyada eşsiz bir güzellik varsa
oda kalbindedir..
Hayatının bundan sonrası
Sevenlerin için
İyiki varsın
İyiki doğdun...
bitanem inan ağlattınız beni Rabbim razı olsun sennden canımsın sen benim bana o ilk mutlulugumsun güzel yüreklim
serap8191, post: 1067364, member: 80852meleğim dünya tatlısı burcum doğum günün kutlu olsun.dünyadaki en güzel kalplerden birine sahipsin birtanem iyiki doğmuşsun iyiki
serabım dostum canım benim senin o kalbinin eşsiz guzellğidir beni öyle görmen canım seni cok seviyorum
ya mucib, post: 1067367, member: 93376dogum günün kutlu olsun
BURCU ABLAMMM
daha nice seenelere
sevdiklerinle ve bizlerleee
İNŞAALLAHHH
:a29::a29::a19::a19::a07::a07:
canım benim Rabbim razı olsun senden İnşallah ablacım Rabbim bizleri ayırmasın hep bareber olalım
kardeşim yeni yaşınız hayırlı olsun ..
sizin için hayırlara vesile olsun inşaALLAH ..
selam ve dua ile ..
sizin için hayırlara vesile olsun inşaALLAH ..
selam ve dua ile ..
ayşe-rana, post: 1067385, member: 93299canım benim,Allah hayırlı,mutlu,huzurlu güzel bir ömür nasip eylesin.
Sitemizde hayran oldugum kendime örnek aldığım canım ablam Rabbim razı olsun senden sana dediğimgibi canımsın sen benim ...
deniz yıldızı, post: 1067391, member: 95935iyiki doğdun burcum daha nice, mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllara inşallah;;)
Canım Rabbim razı olsun senden hep beraber inşallah o guzel yılları yaşamayı nasip eder Rabbim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/56604-burcum-dogum-gunun-kutlu-olsun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.