Değerli din kardeslerim suanki ruh haliniz bizimle paylaşmak istermisizin?

11.817 görüntülenme · 119 yanıt

Paylaş:
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

ahsen-dila, post: 1068312, member: 97727selamün aleykum kafam karışık biraz yaz okuluna gitsem mi işi bırakıp yoksa okulu bi sene daha mı uzatsam ne yapcamı bilmiyorum.Arkadaşım 3 sene emek vermiş ama şimdi bırakıcam diyor okulu :( bide işteyimm saat 18:00 olsada çıksak Allah CC. hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş

aynı sıkıntı bende de var ama ben gitmeyi düşünüyorum okulumu uzatmak gibi bir niyetim yoktur bir an önce bitirmeliyim. Sizde böyle yapmalısınız. Bitirmek varken niye uzatasınki bence git okulunu bitir.... Rabbi islerinize bereket verir inşallah..
ahsen-dila

ahsen-dila

Aktif Üye · 77 mesaj

Amin inş. hayırlısı bakalım işi de bırakmak istemiyorum ama okuldaki öğrtmenlerle konuscam bakalım ne olcak . sağol ilgilendiğin için Allah razı olsun kardeşim
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

ahsen-dila, post: 1068325, member: 97727Amin inş. hayırlısı bakalım işi de bırakmak istemiyorum ama okuldaki öğrtmenlerle konuscam bakalım ne olcak . sağol ilgilendiğin için Allah razı olsun kardeşim

istişare yapmadan bir karar verme. Allah sizdende razı olur inşallah
kübra yıldırım

kübra yıldırım

Üye · 12 mesaj

siteye yeni üye olduğum için içimde büyük bi sevinç hissediyorum ALLAH IM herkesin yari ve yardımcısı olsun
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

kübra yıldırım, post: 1068414, member: 97041siteye yeni üye olduğum için içimde büyük bi sevinç hissediyorum allah ım herkesin yari ve yardımcısı olsun

amin kardeşim
YaralıGönül

YaralıGönül

Mübarek Üye · 1.053 mesaj

kübra yıldırım, post: 1068414, member: 97041siteye yeni üye olduğum için içimde büyük bi sevinç hissediyorum ALLAH IM herkesin yari ve yardımcısı olsun

Amin inşallah kardeşim.
aramıza hoşgeldin.
selametle...
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

kübra yıldırım, post: 1068414, member: 97041siteye yeni üye olduğum için içimde büyük bi sevinç hissediyorum ALLAH IM herkesin yari ve yardımcısı olsun

aramıza hoşgeldiniz Rabbim sevincinizi daim kılar inşallah
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

güncelle...............
odtulu.seyma

odtulu.seyma

Mübarek Üye · 686 mesaj

Yaradan'a Rasul'üne ve gllere aşığım
Yaradılanlarla kardeşim
hayatı yaşamayı seviyorum
karne günü geliyor dereelerin acıklanacağı için hheyecanlıyım =)
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

odtulu.seyma, post: 1068545, member: 96895Yaradan'a Rasul'üne ve gllere aşığım
Yaradılanlarla kardeşim
hayatı yaşamayı seviyorum
karne günü geliyor dereelerin acıklanacağı için hheyecanlıyım =)

Rabbim aşkını daim eder inşallah
Karnen inşallah çok ama çok iyidir öyle değilmi????
odtulu.seyma

odtulu.seyma

Mübarek Üye · 686 mesaj

erzsalih, post: 1068551, member: 95935Rabbim aşkını daim eder inşallah
Karnen inşallah çok ama çok iyidir öyle değilmi????

lise 1 öğrencisiyim daha ama tek tarih 4 gelicek ama sınırda kritik sözlü kullanırsa oda 5 oluyo derecede ilk 3 te olma ihtimali yüksek ama dediğim gibi siteyi açmıyorlar e-okulu bende meraktan catlıyorum =)
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

odtulu.seyma, post: 1068563, member: 80757lise 1 öğrencisiyim daha ama tek tarih 4 gelicek ama sınırda kritik sözlü kullanırsa oda 5 oluyo derecede ilk 3 te olma ihtimali yüksek ama dediğim gibi siteyi açmıyorlar e-okulu bende meraktan catlıyorum =)

derslerin gerçekten güzelmiş. Benim lise birdeki derslerim berbattı. ama ikinci dönem teşekkür getirmiştir. buarada tarih dersini hep sevmişimdir en iyi dersim tarihtir benim. inşallah hoca kanaat kullanırda 5 düşürür
melankolik5288

melankolik5288

Mübarek Üye · 3.037 mesaj

selamun aleyküm. şuan mutluluk ve üzüntü, sıkıntı ve ferahlık, huzur ve keder arasında biryerlerdeyim. kafam çok karışık allakbullak. canım çokkk sıkılıyoooooo. ne yaptığımı ne yapacağımı bilmiyorum. ama her halime şükürler olsun. sıkıntıyı veren Allah çözümünüde verir İnşallah. Allaha emanet olun
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

iyiye doğru gidiyorum Rabbimin izniyle
YaralıGönül

YaralıGönül

Mübarek Üye · 1.053 mesaj

Halen çok sıkıntılıyım. :(
Allah ıma inanıyorumki banada bir çıkış yolu gösterecek inşallah.
Allah bana bu sıkıntıyı vermişse de vardir onun bir bildiği.
Allah a şükürler olsun...
selam ve dua ile kardeşlerim
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Selamünaleyküm kardeşim
Hamdolsun iyiyim, belli bir derdim yok ama günün getirdiği sıkıntılarla uğraşıyorum
bütün olumsuzluklara rağmen herşeyin güzel tarafından bakmaya çalışıyorum..
Rabbime şükrediyorum verdiği bunca nimet için...
Allaha dua ediyorum beterin beterinden korusun diye...
selam ve dua ile kalın...
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

melankolik5288, post: 1068669, member: 99897selamun aleyküm. şuan mutluluk ve üzüntü, sıkıntı ve ferahlık, huzur ve keder arasında biryerlerdeyim. kafam çok karışık allakbullak. canım çokkk sıkılıyoooooo. ne yaptığımı ne yapacağımı bilmiyorum. ama her halime şükürler olsun. sıkıntıyı veren Allah çözümünüde verir İnşallah. Allaha emanet olun

Allah Yar ve Yardımcın olsun. Unutmayalımki Rabbimiz sevdiği kullarını sınamak için hep sıkıntı verirmiş. Oyüzden sıkıntılarına göğüs gerip sabırla geçmesini beklemeni tavsiye ederim
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

AY-YA, post: 1068916, member: 37970iyiye doğru gidiyorum Rabbimin izniyle

Allah yolunu açık eder inşallah.
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

fotocu, post: 1068938, member: 37970Halen çok sıkıntılıyım. :(
Allah ıma inanıyorumki banada bir çıkış yolu gösterecek inşallah.
Allah bana bu sıkıntıyı vermişse de vardir onun bir bildiği.
Allah a şükürler olsun...
selam ve dua ile kardeşlerim

Allah Yar ve Yardımcın olsun kardesim
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

gülsengül, post: 1068965, member: 96544Selamünaleyküm kardeşim
Hamdolsun iyiyim, belli bir derdim yok ama günün getirdiği sıkıntılarla uğraşıyorum
bütün olumsuzluklara rağmen herşeyin güzel tarafından bakmaya çalışıyorum..
Rabbime şükrediyorum verdiği bunca nimet için...
Allaha dua ediyorum beterin beterinden korusun diye...
selam ve dua ile kalın...

Aleyküm Selam
doğru olanı yapıyorsun ufak tefek sıkıntıları elbette olacak önemli olan o sıkıntılardan iyi bir sey çıkarta bilmek için. Allah Yar ve Yardımcın olsun
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.