selamun aleykum

724 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
__henza__

__henza__

Kıdemli Üye · 182 mesaj

Ankara'da olup sohbetlere giden varsa BANA yardımcı olursanız sevinirim Ankara'da yeniyim ulaşmak istediğim toplulular var yardım ederseniz çok mutlu olurum
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

Mübarek Üye · 1.201 mesaj

aleykum salam..ben ne ankarada, ne de istanbuldayım gerçi ama...imzanıza bakıp ve avatarınıza merak ettim hangi topluluklara ulaşmak istiyorsunuz... ?
__henza__

__henza__

Kıdemli Üye · 182 mesaj

sohbet ortamı olan sistemleri biliyorsunuzdur bu tarz yerlere ulaşmak istiyorum
imzama ve avatara gelince ise onlar zamanla ulaşılacak noktalar diye düşünüyorum
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

__henza__ sohbet ortamı olan sistemleri biliyorsunuzdur bu tarz yerlere ulaşmak istiyorum
imzama ve avatara gelince ise onlar zamanla ulaşılacak noktalar diye düşünüyorum

bilmiyorum...

Allah yardımcınız olsun...

inşallah zamanla dilediginiz yerlere ulaşırsınız...eger samimiiseniz..
__henza__

__henza__

Kıdemli Üye · 182 mesaj

Azerbaycan_li, post: 1263066, member: 82164bilmiyorum...

Allah yardımcınız olsun...

inşallah zamanla dilediginiz yerlere ulaşırsınız...eger samimiiseniz..

Aminde sn cümlede şüphe sezdim inşAllah eski ilimdeki dostlar birkaç yere sağolsunlar ulaştırdılar ama ben Anklaralı olan arkadaslar daha yardımcı verimli olabilirler diye sordum.Samimiyeti tek Allah bilir kalbimizi
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

__henza__, post: 1263069, member: 54443Aminde sn cümlede şüphe sezdim inşAllah eski ilimdeki dostlar birkaç yere sağolsunlar ulaştırdılar ama ben Anklaralı olan arkadaslar daha yardımcı verimli olabilirler diye sordum.Samimiyeti tek Allah bilir kalbimizi

Rasulullah sav buyurdu ki: " Kıskançlık imandan, zan ile şüphe duymak nifaktandır" (Tuhfetul arus (1043) )
__henza__

__henza__

Kıdemli Üye · 182 mesaj

soru ndeğil kırgın yada kızgın değilim normaldr:)
zamanla tanır herkes birbirini
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.