selamün aleyküm
2.016 görüntülenme · 11 yanıt
bu siteye biraz önce arakadaşım vasıtasıyla üye oldum, umarım hayırlara vesile olur.. sitenin yabancısıyım inaşallah en yakın zamanda alışır, buradaki dostlarla tanışırım..
s.a
s.a
arkadaşım beni bu siteyle tanıştırdığın için teşekkür ederim, umarım benim ve herkes için hayırlara vesile olur ..
s.a
hasgül, post: 1051941, member: 95670ve aleyküm selam, hoşgeldin. Üyeliğin daim ve hayırlı olur inşallah.
arkadaşım beni bu siteyle tanıştırdığın için teşekkür ederim, umarım benim ve herkes için hayırlara vesile olur ..
hasgül, post: 1051941, member: 95670ve aleyküm selam, hoşgeldin. Üyeliğin daim ve hayırlı olur inşallah.
huzurpınarı, post: 1051944, member: 99299aleyküm selam hoşgeldin üyeliğin hayırlı olsun....
misafirperverliğiniz için çok teşekkürler, umarım hep beraber hayırlı şeyler yaparız..
gülsengül, post: 1051945, member: 99299ve aleykümselam kardeşim hoşgeldiniz
üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun, inşaALLAH memmun olursunuz sitemizden
bizler burada kocaman bir aileyiz..
selam ve dua ile ...
güzel dilekleriniz için Allah razı olsun, umarım bu büyük aile içinde kendime nacizane bir yer bulurum, misafir perverliğiniz için çok teşekkürler..
mir_erhan, post: 1051956, member: 71093ve aleyküm selam
hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah.
selam ve dua ile
hayır dualarınız için teşekkürler, inşallah hepimiz için hayırlara vesile olur..
mervenur1, post: 1051965, member: 96895ve aleyküm selam kardeşim
hoşgeldiniz
üyeliğiniz hayırlı olsun
hayırlı paylaşımlar
selametle kalın
güzel dilekleriniz ve misafirperverliğiniz için teşekkürler, umarım cümlemiz için hayırlara vesile olur..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55846-selamun-aleykum · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.