tanışma
2.255 görüntülenme · 12 yanıt
selamın aleykum ben volkan manisada devlet hastanesınde calısıyorum 24 yasında bekarım umarım arkadaslıklarımız hepımız ıcın hayırlı olur
ve aleykümselam kardeşim
hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun faydalı paylaşımlarınızı bekleriz.
sitenin neyini anlayamadınız kardeşim..
selam ve dua ile ..
hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun faydalı paylaşımlarınızı bekleriz.
sitenin neyini anlayamadınız kardeşim..
selam ve dua ile ..
ayse8043selamü aleyküm ben ayşe yeni üye oldum üyeliğim hayırlı olur inşallah.siteyi kullanmayı pek anlayamadım kimden yardım alabilirim?
volkan güven, post: 1050300, member: 58740selamın aleykum ben volkan manisada devlet hastanesınde calısıyorum 24 yasında bekarım umarım arkadaslıklarımız hepımız ıcın hayırlı olur
Selamun Aleyküm,
Üyeliğiniz hayırlı olsun, hoş geldiniz, hayırlı paylaşımlarınızı bekliyoruz inşaallah...
selamü aleyküm ben ayşe yeni üye oldum üyeliğim hayırlı olur inşallah.siteyi kullanmayı pek anlayamadım kimden yardım alabilirim?
Siz de hoşgeldiniz siteye, sizi aramızda görmekten hepimiz mutlu oluruz...
Siteyi verimli kullanabilmek için ANASAYFA'yı açıp ilginizi çeken bölüme girin, oradaki mesajları inceleyin, dilerseniz istediğiniz birine cevap yazabilir ya da ihtiyaç duyarsanız tamamen yeni bir konu açabilirsiniz. Her bölümün üst kısmında Yeni Konu butonu, her mesajın da alt kısmında Cevap yazabileceğiniz boş alan zaten var. Eksik kalan bir şey varsa yine yardımcı olabiliriz...
Allah'a emanet olun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55795-tanisma · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.