tanışma

1.022 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
tayyibet

tayyibet

Yeni Üye · 9 mesaj

s.a, aranıza yeni katılıyorum umarım birbirimize faydamız olur.
ahde

ahde

Mübarek Üye · 590 mesaj

Aleyküm selam
HOŞGELDİNİZ

Rabbbim bilmediklerimizi öğrenmeği
bildiklerimizle amel etmeği cümlemize nasip eylesin

HAMD ANCAK ALEMLERİ YARADAN ALLAH'A MAHSUSTUR
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayirli paylaşimlar diliyorum.selametle kalin.
efendim571

efendim571

Yeni Üye · 3 mesaj

s.a bende aranıza yeni katıldım.umarım ilmimizin artacağı paylaşımlar olur.....dua ile....
ahde

ahde

Mübarek Üye · 590 mesaj

efendim571s.a bende aranıza yeni katıldım.umarım ilmimizin artacağı paylaşımlar olur.....dua ile....

sizde hoşgeldiniz aramıza gerçekten çok güzel paylaşımlar
yaşıyoruz burda
arkadaşlar büyük emekler sarf edip ilgili konularla araştırmalar yapıyor
bizede onlar için dua etmek kalıyor umarım faydalı olur sizede
ceyda bülbül

ceyda bülbül

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamün Aleyküm.Herkese merhabalar.Bu forumdan faydalanmak ümidiyle sizlere yeni katılıyorum.Hayırlı olur inşaallah.AŞURE GÜNÜ TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE MÜBAREK OLSUN.
EL-Mina

EL-Mina

Aktif Üye · 71 mesaj

ceyda bülbül, post: 1222318, member: 103945Selamün Aleyküm.Herkese merhabalar.Bu forumdan faydalanmak ümidiyle sizlere yeni katılıyorum.Hayırlı olur inşaallah.AŞURE GÜNÜ TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE MÜBAREK OLSUN.

ve aleyküm selam hoş geldiniz aramıza hayırlı olsun inşALLAH çok faydalanacağınıza eminim benim için öyle oldu nuh tufanından kurtulan müminler gibi biz tüm müslüman alemide kurtuluşa erenlerden oluruz inşALLAH selametle kalın:a21:
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

tayyibets.a, aranıza yeni katılıyorum umarım birbirimize faydamız olur.

efendim571s.a bende aranıza yeni katıldım.umarım ilmimizin artacağı paylaşımlar olur.....dua ile....

ceyda bülbül, post: 1222318, member: 103945Selamün Aleyküm.Herkese merhabalar.Bu forumdan faydalanmak ümidiyle sizlere yeni katılıyorum.Hayırlı olur inşaallah.AŞURE GÜNÜ TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE MÜBAREK OLSUN.

Ve aleykum esselam kardeşlerim cümleniz aramıza hoş geldiniz üyelikleriniz hayırlı ve daim olsun inşaALLAH...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.