sıla1aleyküm selam canım hayırlı sabahlar amin amin amin inşallah herşey güzel olsun canım.
hamd olsun canım iyiyiz sen nasılsın? tamam canım söz bugün kendime iyi bakıcam iki gündür ne meyve ne bitki çayı hiçbirşeyle bakmadım kendime. dışarısı eksi dereceyi gösteriyor klimada var göstergesi. yılın en soğuk zamanı yani daha soğuk olmaz. biz evdeyiz canım sen de kendine iyi bak her gün dışarıya çıkıyorsun oralarda soğuktur. oğlumda iyi canım ben üstünü örtüyorum o açıyor kaç kere örtüyorum gece defalarca. ilacı dün bitti inşallah hasta olmaz uzunca bir süre. bal, pekmez, zencefil, çörekotu karışımı hazırladım yine birer çay kaşığı yeriz faydası olur mutlaka Allah razı olsun canım senin sayende yaptım onu da. hayırlı sabahlar.
Selamün Aleyküm, hayırlı sabahlar, gününüz aydın olsun, günleriniz sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, afiyet içinde, mutlu, huzurlu, bereketli geçsin, işleriniz rast gitsin, kolay gelsin, yuvanızdan sevgi eksik olmasın inşallah..Allah yar ve yardımcınız olsun. Yaptığınız ibadetler ve dualar kabul olsun, Rabbim hepinizi tüm kötülüklerden, şerden, beladan korusun inşallah. Hayırlı Cumalar..
Sıla, geçmiş olsun canım, inşallah bir daha hastalık yüzü görmezsiniz. Kendine bakmıyorsun, bak kızıyorum ama, haberin olsun. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirmen için bol bol yemen gerek bunu biliyorsun. Önce sağlık bunu unutma. Neyse, söz verdiğin için fazla bir şey söylemeyeceğim. Evet, hava burada da soğuk, güneşli ama soğuk. Artık, hava durumuna bakarken Aydın'a da bakıyorum.:a35: Ne de olsa kardeşim orda.
Allah razı olsun, ben de çok şükür iyiyim. Allah hepimize sağlık, afiyet versin. Sıkıntı, dert göstermesin inşallah. Allaha emanet olun. Hayırlı günler...