sıla1aleyküm selam canım hayırlı sabahlar aminnn Allah razı olsun nasıl rahatlıyorum mesajlarını okurken.
anlıyorum seni inşallah cennette buluşuruz. tabi canım bizim dinimizde bencilliğe yer yok okuduklarımız cümle ölmüşlerimize hediyedir. tabi seninle yaramız ortak o yüzden ben de Macit amcamı unutmuyorum burada görüşemesek bile ömrümün sonuna kadar okuduklarımı göndericem inşallah seninle böyle bir kardeşliğimiz kavilleşmemiz var ömrümüzün sonuna kadar. ağzına sağlık gönlüne sağlık ben de çok seviniyorum bu interneti bu siteyi bu yüzden çok seviyorum ve bırakamıyorum kardeşlerimiz senin gibi alicenap, gönlü geniş, iyiniyetli.
sana üzülme dicem ama diyemem çünkü senin hissettiğin hüzün benim de hep içimde yirmisekiz yıldır hepte olacak... imtihan dünyası artık ne diyelim... hamd olsun halimize bu bilinçte oluşumuza. bizimde evlatlarımız arkamızdan böyle merhametli olur inşallah. babanın ölüm tarihinde bize haber ver elimizden geleni okuyalım inşallah yaklaştığını söyledin. zannedersem sen buraya üye olduğunda 40 gün kadar olmuştu baban vefat edeli.
Selamün Aleyküm. Hayılı Sabahlar. Gününüz aydın olsun, günleriniz sağlıklı, afiyet içinde, mutlu, huzurlu, bereketli geçsin, işleriniz rast gitsin, kolay gelsin inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Sılam, amin inşallah cennette buluşuruz. Evet tabi ki ben de tüm ölmüşlerimize dua ediyorum, fakat seninle çok özel bir kardeşliğimiz oldu. Her zaman isim vererek dualarımda oluyorsunuz ve seninde dediğin gibi burada görüşemesek de ömrümün sonuna kadar dualarımda olacaksınız inşallah. İnsan kardeşini unutamaz zaten. Hayatıma kattıkların için Allah binlerce kez razı olsun canım benim.. İyi ki internet var ve iyi ki bu siteyi ve seni tanıdım. Rabbime şükürler olsun. Rabbim her zaman senin ve buradaki kardeşlerimiz gibi iyiniyetli ve gönlü güzel kişiler çıkarsın karşımıza inşallah.
Babalarımız çok şanslı. Arkalarından tanımadığı birilerinin kendilerine dualar, hediyeler gönderdikleri için. Biliyorum ki, eğer onların da dua etme gibi durumları varsa, inan bana babam da senin için dua ediyordur ve o da benim gibi çok seviniyordur. Rabbim tüm ibadetlerini kabul etsin, duası kabul olanlardan eylesin, gönlünün muradını versin, sana dua edecek hayırlı evlatların ve çevren olsun inşallah.
Üzülmemek mümkün olmuyor. iki yıl olacak hala yokluğuna alışabilmiş değilim. Ama artık yapacağımız tek şey onlar için iyi işler yapmak, dua etmek. Babamın vefat günü 11 Aralık. Tüm ölmüşlerimiz ve babalarımız nur içinde yatsınlar, mekanları cennet, kabirleri cennet bahçesi olsun inşallah.
Bu arada dersleri tekrar ediyorum. İnşallah ömür boyu unutmayız. Beynimizde kazılı kalır. Hayırlı günler.. Selam ve dua ile....