Hepiniz iyisinizdir inşallah.
Sıla canım, geçmiş olsun, gözün şimdi daha iyidir inşallah. Allah şifa versin. İnşallah iyi eğitmenlerle karşılaştırsın Eren'imizi de. Allah zihin açıklığı versin. Hayırlı Cumalar...
258.437 görüntülenme · 2.884 yanıt
deniz yıldızıselamün aleyküm
ayşecim Rabbim hakkında hayırlısını versin, inşallah herşey istediğin gibi güzel olur:)
ben de bugün hz. Mevlana, Şems-i tebrizi ve bir çok alimlerimizin kabrini ziyeret ettim,
o anki dualarımda hissettiğim maneviyat bambaşka,
sitedeki tüm kardeşlerim için dua ettim ama sizler için özel dua ettim;)
aylardır beraber sureler ezberledik, farklı bir ortam var sanki bizim ders konularımızda:)
Rabbim dualarımızı kabul etsin, hayırlı geceler...
HüzünlüSelamün Aleyküm Merve,
Duaların için Allah razı olsun. Çok sağol. Allah kabul etsin inşallah. Bir kaç kez Konya'ya gitme fırsatım olmuştu. Güzel bir şehir. Beğenmiştim. Selam ve dua ile...
Hayırlı Cumalar..
HüzünlüSelamün Aleyküm. Herkese hayırlı sabahlar. Gününüz aydın olsun. Çok güzel, huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler olsun inşallah. İşleriniz rast gitsin, kolay gelsin. Hayırlı Cumalar...
Hepiniz iyisinizdir inşallah.
Sıla canım, geçmiş olsun, gözün şimdi daha iyidir inşallah. Allah şifa versin. İnşallah iyi eğitmenlerle karşılaştırsın Eren'imizi de. Allah zihin açıklığı versin. Hayırlı Cumalar...

sıla1selamün aleyküm kardeşlerim şu an itibariyle oğlumu devlete bağlı bir kreşe yazdırmış durumdayım. yarım gün. kaydettik. alışverişinide yaptık. yarın sabah servisle gidecek inşallah mutlu olur(uz) birçok şey öğrenir kendine güveni artar. sorunsuz kazasız belasız kavgasız gitsin gelsin inşallah.
sıla1selamün aleyküm kardeşlerim şu an itibariyle oğlumu devlete bağlı bir kreşe yazdırmış durumdayım. yarım gün. kaydettik. alışverişinide yaptık. yarın sabah servisle gidecek inşallah mutlu olur(uz) birçok şey öğrenir kendine güveni artar. sorunsuz kazasız belasız kavgasız gitsin gelsin inşallah.
sıla1aleyküm selam hayırlı günler. amin amin amin inşallahh. okuldayken bir yıl kadar düşük numaralı gözlük kullanmıştım mezun olunca kaldırdım gözlüklerimi ihtiyacım kalmamıştı çünkü. geçen haftada maillerim çok birikmiş onları okudum biraz yordum tabi. daha iyiyim canım fazla yormamaya çalışıcam artık. sen de iyisindir inşallah işlerinde iyidir? amin canım çocuğuma da başka bir kreş bakmayı düşünüyorum Allah hayırlısını nasip etsin. anaokulları kreşler açılalıda bir ay oldu geçti bakalım nasıl olacak? inşallah mutlu olalım bişeyler öğrensin istiyorum.
_şimal_
ve aleykum selam ablacım ınsallah hakkında hayırlısı olur
Allah c.c sizi oglunuza bagıslasın
oglunuzu da hayırlı bır evlat yapsın inşallah..
ayşe-ranaaleyküm selam canım hakkınızda hayırlısı olsun.
zamanla ortama uyum sağlar.
Hüzünlü, post: 1190718, member: 93094Selamün Aleyküm Sıla canım, sağol, Allah razı olsun ben de iyiyim. İşlerim de tabi yaz dönemi gibi değil, üniversiteler açılınca daha çok yoğunlaşıyoruz. Eğitim işi hem zevkli hem yorucu. Allah sağlık versin hepimize. İnşallah Eren'imizi de iyi eğitim veren hayırlı eğitmenlerle karşılaştırsın. Yeni okulu hayırlı, uğurlu olsun, severek gitsin, çok başarılı olsun inşallah. Rabbim üniversiteye gitmesini de nasip etsin. Allah işlerinizi rast getirsin. Selam ve dua ile . Hayırlı günler....

sıla1, post: 1190740, member: 69715
aleyküm canım canım. Allah iyilikler versin. tabi canım çalışmak zor senin öğrencilerinde büyük tabi başka zorlukları vardır. amin canım. bugün az önce ereni bıraktım servisle bende gittim bir kereliğe mahsus, öğretmeniyle tanıştım hem. dün geç gitmiştik yoktu kendisi. iyi bir bayana benziyordu. güleryüzlü. memnun oluruz inşallah. amin canım inşallah. Allah sana da hayırlı eş hayırlı evlat versin. dünyanın en güzel duygusu anne olmak. aklı insanın çocukta oluyor ben de biraz düşkünüm geç oldu eren zor oldu birkaç düşükten sonra. hasta doğdu zaten biliyorsun. ameliyat olmuştu bebekken. şimdi iyi hamd olsun. Allah daha da iyi etsin nerde varsa.
Allah cümlemize kolaylıklar versin. iylikler güzellikler versin. Allah razı olsun canlarım allaha emanet olun hepinizde.
HüzünlüSelamün aleyküm, hayırlı sabahlar tüm arkadaşlara..
Gününüz aydın, bereketli, mutlu, sağlıklı, huzurlu olarak geçsin inşallah. İşleriniz kolay gelsin, rast gitsin arkadaşlar.
Sıla'cığım, Eren memnun olmuş mu okulundan. İnşallah severek gider. Öğretmen çok önemli tabi, çok memnun kalırsınız inşallah. Eren'e Rabbim zihin açıklığı versin, sağlık afiyet versin, hastalık ve dertten uzak tutsun inşallah. Evet benim öğrenciler büyük. Birilerine bir şey öğretmek, öğrenmesine katkıda bulunmak çok zevk veren bir şey. Ben çok keyf alıyorum. Senin de aynı düşünce de olduğunu biliyorum. Sen de bize bunu zevkle yapıyorsun. Senin sayende bir sürü sure, dua ezberledik. Allah razı olsun.
Allah kolaylıklar versin, işlerinizi rast getirsin. Selam ve dua ile. Hayırlı günler...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55272-kuran-i-kerim-ezber-dersimiz · 21.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.