Sizden sonra geleni tahmin etme
285.573 görüntülenme · 4.632 yanıt
şehadetgülü, post: 1068228, member: 96684gülüm.se ablacığım bende 1 tane alıyorum
tamam canım allah c.c. razı olsun ablacıgım...
hayal_8100, post: 1068231, member: 97041Tamam kardeşim okunmuş bil ozaman.ben iki kişiye daha verebilirim ayrı ayrı istersen
tamam canım verebilirsin tabiki yasin var..
allah c.c. razı olsun
selam ve dua ile..
size tek tavsiyem mahalle imamlarına diyanet aile başı cd veriyor gidip alın verirler ben ciddiyim bu konuda bilgim var
can kırıkları, post: 1068245, member: 71287size tek tavsiyem mahalle imamlarına diyanet aile başı cd veriyor gidip alın verirler ben ciddiyim bu konuda bilgim var
hiç haberim yoktu saol Allah razı olsun ama net varken netten ındırsem iyi olur ismaile kardeşimiz olsaydı ona soracaktım ama bugün hiç girmedi
Imamlar hlka versin diyemi verilmiş yoksa sadece onlara ait olarakmı verilmiş
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
diyanet işleri her yıl kur'an kursu açtığında 3-4 deste cd verirler bizede kendi getirdi ....imamımız çok iyidir allah ondan razı olsun veriyolar yani.
kur'an okumak isteyen ler usulüne uygun okusun diye veriliyor isteyen herkeze verilir
kur'an okumak isteyen ler usulüne uygun okusun diye veriliyor isteyen herkeze verilir
Merve sultan buradaysan şu dua listesini son bikere daha yazsana.birde akşam namazından ziyade yatsıdan sonra 2 rekat hacet kılıp arkasından mı dua etsek ne dersiniz.yada bunu başka bir gün yapalım...
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
inşALLAH isim isim dua edelim birbirimize
bugün akşam namazından sonra tek yürek olalım
varım diyenler
gülüm.se (elmas)
deniz yıldızı (merve)
hayal_8100 (zeynep)
mervenur1 (merve)
şehadetgülü (hatice)
huzurpınarı (esra)
fotocu (yüksel)
hatug (hatice)
hafize annemiz
can kırıkları (burçin)
varım diyenler
gülüm.se (elmas)
deniz yıldızı (merve)
hayal_8100 (zeynep)
mervenur1 (merve)
şehadetgülü (hatice)
huzurpınarı (esra)
fotocu (yüksel)
hatug (hatice)
hafize annemiz
can kırıkları (burçin)
hayal_8100, post: 1068261, member: 95501Merve sultan buradaysan şu dua listesini son bikere daha yazsana.birde akşam namazından ziyade yatsıdan sonra 2 rekat hacet kılıp arkasından mı dua etsek ne dersiniz.yada bunu başka bir gün yapalım...
bilmem ki ya yarına kalmasın da bugün akşam namazından sonra m yatsı namazından sonra mı duayı yapalım
binim için farketmez
siz bilirsiniz
Ben beş dakika sonra çıkıcam akşamdan sonra yapalım ozamanda yatsı sonrası başka bir gün yapalım...herkese hayırlı günler...
selamün aleyküm arkadaşlar bence yatsı namazından sonra olsun o zaman hem vakitte çok olur şimdi akşam namazında rahat olmaz yemekti çaydı falan en güzeli yatsı namazından sonra yınede sızler bılırsınız
aslında bana kalsada yatsı namazından sonra olsun. ve kendimize bir saat belirleyelim o saatte herkez namaz kılsın duasını etsin inşallah.
ama taktir arkadaşların....
ama taktir arkadaşların....
mervenur1, post: 1068388, member: 54443selamün aleyküm arkadaşlar bence yatsı namazından sonra olsun o zaman hem vakitte çok olur şimdi akşam namazında rahat olmaz yemekti çaydı falan en güzeli yatsı namazından sonra yınede sızler bılırsınız
canım şimdi bazı kardeşlerimiz siteden çıktığı için ilk kararı bozmayalım:a12:
inşALLAH isim isim dua edelim birbirimize
bugün akşam namazından sonra tek yürek olalım
varım diyenler
gülüm.se (elmas)
deniz yıldızı (merve)
hayal_8100 (zeynep)
mervenur1 (merve)
şehadetgülü (hatice)
huzurpınarı (esra)
fotocu (yüksel)
hatug (hatice)
hafize annemiz
can kırıkları (burçin)
varım diyenler
gülüm.se (elmas)
deniz yıldızı (merve)
hayal_8100 (zeynep)
mervenur1 (merve)
şehadetgülü (hatice)
huzurpınarı (esra)
fotocu (yüksel)
hatug (hatice)
hafize annemiz
can kırıkları (burçin)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.