Sizden sonra geleni tahmin etme
285.701 görüntülenme · 4.632 yanıt
Yok haticem bu şekilde değil.bu şekilde bendede var uygulamalı olarak.yani anlatan birinin olması lazım.
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
hayal_8100, post: 1068171, member: 84425Yok haticem bu şekilde değil.bu şekilde bendede var uygulamalı olarak.yani anlatan birinin olması lazım.
orda bi hoca anlatıyo sesli
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Allah razı olsun arkadaşlar.şükürler olsun ki sizlerle tanıştım:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
zeynep buldun mu
.....
NFK
NFK
Merve ortalığı karıştırıyorsun gene.kopya çekmeden söyle ozaman sebeb-i med nedir merve:)
kızlar hepiniz burada iken sizlerden bi ricam var çok oldum biliyorum ama ne olursunuz kusura bakmayın...
bi arkadaş yasin okumaya başlamış vede 1 kişi 1 yasin okuyabiliyor sayıyı bitiremedik yardım edermisiniz?
okunan kişi ismi gülay niyeti hayırlı bi işe girebilmek...
o temiz kalbinizle, güzel yüreginle 1 yasini şerif okurmusunuz....
allah c.c. razı olsun..
bi arkadaş yasin okumaya başlamış vede 1 kişi 1 yasin okuyabiliyor sayıyı bitiremedik yardım edermisiniz?
allah c.c. razı olsun..
hayal_8100, post: 1068194, member: 48192Merve ortalığı karıştırıyorsun gene.kopya çekmeden söyle ozaman sebeb-i med nedir merve:)
duydum daa bilmiyorum ki:a11::A
en iyisi ben de senle öğrenmeye başlayım:a21:
elmas bu yasini şerif suresi geçen benim okuduğum mu?
eğer bu başkaysa bundan da alıyım 1 tane
Buldum canım haticem allah razı olsun.can kırıkları kardeşim allah sendende razı olsun.
Kardeş ne zamana kadar okunacak.bende 1 tane okuyabilirim ama akşam okuyabilirim.
Burçin isminin anlamı ne kardeşim
hayal_8100, post: 1068203, member: 85566Buldum canım haticem allah razı olsun.can kırıkları kardeşim allah sendende razı olsun.
amin kardeşim senden de razı olsun
cümlemizden kardeşim
.....
NFK
NFK
deniz yıldızı, post: 1068202, member: 80852duydum daa bilmiyorum ki:a11::A
en iyisi ben de senle öğrenmeye başlayım:a21:
elmas bu yasini şerif suresi geçen benim okuduğum mu?
eğer bu başkaysa bundan da alıyım 1 tane
evet canım senin aldıgın.....
gülüm.se ablacığım bende 1 tane alıyorum
.....
NFK
NFK
Tamam kardeşim okunmuş bil ozaman.ben iki kişiye daha verebilirim ayrı ayrı istersen
burçinin anlamı : dişi geyiktir, eskiden kur'an yazmak için dişi geyik derisi kullanılırmış, aneme yeni sordum benim adımı koyan kim diye şimdi ingilterede doktor dedi vay be ben neymişim
gulum.se, post: 1068197, member: 69715kızlar hepiniz burada iken sizlerden bi ricam var çok oldum biliyorum ama ne olursunuz kusura bakmayın...
allah c.c. razı olsun..
....................?
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.