Sizden sonra geleni tahmin etme
285.881 görüntülenme · 4.632 yanıt
Ya nerelerdesin mübarek:)bi ortalığı karıştırmadan dur ya:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
Allahım bu ikizlerin hepsimi böyle olur ya:)bi mütevazilik bi mütevazilik.üstünüze yok yani:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
Geldim geldim.benim burcumda aslan canım:)
Düşüncelerinizi alabilirmiyiz:)
aslan mı??:a30:
ayyy nefret ederim aslanlardannnnnnn:a43:
şaka tabiki şaka şekerim
yakından tanıdığım bir aslan burcu yok yani pek özelliklerini bilmiyorum ama
seni tanıdığım kadarıyla çooookkk cana yakın çoookkk iyi insanlar demekki (tabi her burçten insan aynı olmaz ama)
seni ayrı bir kategoriye aldım
vee gerçekten çok iyi birisin yaa:a21::a44:
ayyy nefret ederim aslanlardannnnnnn:a43:
şaka tabiki şaka şekerim
yakından tanıdığım bir aslan burcu yok yani pek özelliklerini bilmiyorum ama
seni tanıdığım kadarıyla çooookkk cana yakın çoookkk iyi insanlar demekki (tabi her burçten insan aynı olmaz ama)
seni ayrı bir kategoriye aldım
vee gerçekten çok iyi birisin yaa:a21::a44:
Eee kimse yokmu.gene nereye kayboldunuz:)
Evet öğlen yemeğine çıkmıştım canım.benden sonra gelmeye niyetlisin sanırım:)
Tamam canım benim görüşürüz inşallah
Diğer mervemizde hoş gelmiş?sen nasılsın kardeş
ben geldim
benden sonra zeynep gelir
benden sonra zeynep gelir
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.