Sizden sonra geleni tahmin etme
285.881 görüntülenme · 4.632 yanıt
Selamün Aleyküm!
Ben geldim!
Ama ,buraların yabancısı olduğum için benden sonra kim gelir tahmin edemeyeceğim!
Allah'a emanet olunuz!
Ben geldim!
Ama ,buraların yabancısı olduğum için benden sonra kim gelir tahmin edemeyeceğim!
Allah'a emanet olunuz!
Hoşgeldin uzi1907 kardeşim.
inanıyorum ki en kısa zamanda alışırsın sende inşallah.
selametle.
benden sonra kurana sevdalı gelirmi acaba ?????
inanıyorum ki en kısa zamanda alışırsın sende inşallah.
selametle.
benden sonra kurana sevdalı gelirmi acaba ?????
S.a.arkadaşlar nasılsınız?yeni konuğunuz geldi:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
Aleyküm selam.
Elhamdulillah iyiyiz.
sende iyisindir kardeşim.
hayal_8100 isminiz haticeydi değilmi?
kardeşim isminiz yanlış telefuz etmiyorumdur inşallah...
Elhamdulillah iyiyiz.
sende iyisindir kardeşim.
hayal_8100 isminiz haticeydi değilmi?
kardeşim isminiz yanlış telefuz etmiyorumdur inşallah...
Ben gelirim mervem:)sende iyisindir inşallah.fotocu sende iyisindir inşallah senin adın yükseldi bak ben hatırlıyorum.aşkolsun millet zeynep diyo ama sen hala hatice diyosun:(
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
evet doğru hatırlıyorsun. ismim yüksel :)
kusura bakma ya başka arkadaşların ismiylen karıştırmışım. :(
kusura bakma ya başka arkadaşların ismiylen karıştırmışım. :(
Dur daha yaşınne senin yüksel kardeş:)erken gösterdin yaşlılık belirtilerini:)merveeeem nerelerdesin bitanem.bugün haticede yok.ebrarda yok sanırım.benden sonra merve gelirmi...
E hadi şanslısı ben olayım bu günün.bizim kızlar firar etti sanırım:)benden sonrada sen gel kardeş
Ayyyy bana dedi:)
Benden sonrada gelene rabbim gönlündekini hayırllı kılıp versin inşallah:)
Sanırım bene seslendin:)
Bazen eski türkçeden yazıyorum:)benden sonra kim gelsin...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.