Sizden sonra geleni tahmin etme
285.771 görüntülenme · 4.632 yanıt
deniz yıldızıgeldim kardeşim bu arada kusura bakma ama anlar takımdaşım beni eminimm ;)
Anladım kardeşim :)
Gül Berraben geldiiiiiiiiiiiiiim:) hoş geldin abii:)
nasısın şimdi...
hoşbulduk kardeşim :) ya bu saate kadar uyumadın mı kardeşim sen :((( ama böyle uykusuz kalıp üzme bizi :(((
yani işe gidebilecek durumdayım kardeşim ama boğazım ağrıyor hala, bir de öksürmeye de başlıyorum sanırım :( Yani anlıcan çok şükür iyiyim kardeşim :)
Sen nasılsın kardeşim?
ahmet_99hoşbulduk kardeşim :) ya bu saate kadar uyumadın mı kardeşim sen :((( ama böyle uykusuz kalıp üzme bizi :(((
yani işe gidebilecek durumdayım kardeşim ama boğazım ağrıyor hala, bir de öksürmeye de başlıyorum sanırım :( Yani anlıcan çok şükür iyiyim kardeşim :)
Sen nasılsın kardeşim?
yokya olurmu:a03:
sabah namazından sonra uykum gelmeyince bende pc başına geçtim anlaşılan fazla göze gelmeye başlaşımız...
neyse iyi olmanıza sevindim tekrar geçmiş olsun....
.................
Gül Berrayokya olurmu:a03:
sabah namazından sonra uykum gelmeyince bende pc başına geçtim anlaşılan fazla göze gelmeye başlaşımız...
neyse iyi olmanıza sevindim tekrar geçmiş olsun....
Hmm kusura bakma kardeşim ben bir an öyle sandım :) Yok yok öyle şy olur mu, o anlamda dememiştim ben zaten ;)
teşekkür ederim kardeşim, Allah'a emanet olasıni, ben müsadenle çıkıyorum, selametle kalın inş..
Gül Berrasaolasın abi gene yedik lafı eyvallah...
Ama böyle dersen üzülürüm kardeşim :((((( kötü birşey dememiştim ki :((( hem sabaha kadar uyumamış da oalbilirdin, bunda kötü birşey yok ki, sadece ben uykusuz kalmana üzülürdüm o kadar.. Ama kırdıysam özür dilerim kardeşim seni, hakkını helal et...
deniz yıldızısalavatgetir nerdee o gelsin ona söylemem gerekenler vaar :D
Tırstım şimdi:a42: Hayırdır ne söyliyecektin bana:a23:
Yoksa düşündüğüm şey mi ? :D
Deniz yıldızı gelsin
Çabuk ne söyleyecekse söylesin::)
salavatqetirTırstım şimdi:a42: Hayırdır ne söyliyecektin bana:a23:
Yoksa düşündüğüm şey mi ? :D
Deniz yıldızı gelsin
Çabuk ne söyleyecekse söylesin::)
amanınnn düşündüğün şey ne yoksa aynı şeyimi düşünüyoz :D :D
tmm hemen söylüyorumm çeşmimin çok çok çookkk selamı var :D seni çok özlemişş :D
iyi kız hoş kız dedi bende kıskandım tabii yaa bırakıver oda kimmiş dedimm :D :D :D
dipnot:sonu şakaa tabi :D :D
deniz yıldızıamanınnn düşündüğün şey ne yoksa aynı şeyimi düşünüyoz :D :D
tmm hemen söylüyorumm çeşmimin çok çok çookkk selamı var :D seni çok özlemişş :D
iyi kız hoş kız dedi bende kıskandım tabii yaa bırakıver oda kimmiş dedimm :D :D :D
dipnot:sonu şakaa tabi :D :D
Aleyküm Selam mervecim:D
Sende ona selam söyle bende onu çooook özledim:a12::A
Bunca yaşanmışlıktan sonra benim hakkımda halen iyi kız hoş kız diyebilioyrsa bunu hak etmiştir:K

Hediyemi ona iletirsin kıskanç çocuk:a31:
Ayıp çok kötü birşey kıskançlık bir dah görmiyim ııııııııı :a43:
salavatqetirAleyküm Selam mervecim:D
Sende ona selam söyle bende onu çooook özledim:a12::A
Bunca yaşanmışlıktan sonra benim hakkımda halen iyi kız hoş kız diyebilioyrsa bunu hak etmiştir:K
Hediyemi ona iletirsin kıskanç çocuk:a31:
Ayıp çok kötü birşey kıskançlık bir dah görmiyim ııııııııı :a43:
eyvallah can iletirim bunları çeşmiye ;)
banada hediye yollayaydın bari :D aman cimri hıhh :D
deniz yıldızıeyvallah can iletirim bunları çeşmiye ;)
banada hediye yollayaydın bari :D aman cimri hıhh :D
Kıskanç çocuklara hediye yok hıhh :p
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.