Sizden sonra geleni tahmin etme
285.771 görüntülenme · 4.632 yanıt
aynen kardeşim ya istanbulda öyle güneşe hasret kaldık varya kış bitti ama halen grip oluyoruz...
.................
ya ne kadar erken yatıyosunuz yaa hem ne demişler hayat on ikiden sonra başlar:D:D:D
biri bak bilirmi burayaaaaaaaaaa:D:D:D
biri bak bilirmi burayaaaaaaaaaa:D:D:D
.................
ahmet_99, post: 1451358, member: 109263Kardeşim kusura bakma biraz geç gördüm :a03:
hoşgeldin kalbinur kardeşim
benden sonra ibra kardeşim gelsin ;)
Önemli değil abi :)
Forumdan çıkış yapmayınca sanırım 5 dk online gösteriyor :)
buket58ve ben geldim ibrahim gelsin mi acaba :)
Geç olsunda güç olmasın :D
Geldim kardeşim :)
Gül Berraben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim:D:D:D yaaaaaaa ama olmazkiiiiiii ortağımı kaçırdım gene:(
ne bu ya benım çıkamamı bekliyor:a09:
:D :)
ahmet_99İbra kardeşim görmedi sanırım, sana sesleniyoruz eyy kardeşim, sesimiz Konya'ya ulaşmıyor sanırm :D
Gül Berra kardeşim gelse ne güzel olurdu :a12:
Evelde dün kulağıma bir sesler geliyorduda seçemiyordum :D
Kalbun Kesir Abla gelsin :)
İnsan beğenmez.
heeeeeeeeeey ben geldiiiiiiiiiiiiiim uleeeeeeeeeennn:D:D:D:D
kimse yokmu huuu:D
kimse yokmu huuu:D
.................
doğum günü çocuğuz mutluyuz tabi böyle ilgi alaka varya mütiş bir gündü:)
tam iki aydır mide ağrısı çekiyorum ya nedemek bugün kim görse beni seni böyle gördük ALLAHA binlerce şükür iki aydır ne haldeydin resmen ümidi kestik senden gün geçtikçe kötüye gidiyorsun sürekli acildesin rengingin hepten gitmiş artık seni kaybedecez diye ödümüz kopuyordu gece sırf senın için kalkıp dua ediyorduk her namazdan sonra bu kız gidici dedik çok korkuktukya...
varya bi gülmüşüm koptum resmen
bende dayanamadım dedimki
ölmeden mezara koymuşsunuz beni...
tam iki aydır mide ağrısı çekiyorum ya nedemek bugün kim görse beni seni böyle gördük ALLAHA binlerce şükür iki aydır ne haldeydin resmen ümidi kestik senden gün geçtikçe kötüye gidiyorsun sürekli acildesin rengingin hepten gitmiş artık seni kaybedecez diye ödümüz kopuyordu gece sırf senın için kalkıp dua ediyorduk her namazdan sonra bu kız gidici dedik çok korkuktukya...
.................
Gül Berradoğum günü çocuğuz mutluyuz tabi böyle ilgi alaka varya mütiş bir gündü:)
Ne güzel kardeşim, adına çok mutlu oldum.. :)
Allah'a çok şükür kardeşim, inşAllah daha da iyi olursun ;)
Gül Berrahoş geldiniz abii nasısınız dün hastayım demiştiniz şimdi nasıl oldunuz:(
hoşbulduk kardeşim, asıl sen hoşgeldin :)
dün baya kötüydüm de çok şükür şimdi düne nazaran daha iyiyim.. teşekkür ederim düşündüğün için..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.