BU GÜLLER SİZE..
49.314 görüntülenme · 510 yanıt
RE: BU GÜLLER SİZE..
ewet iyi biri onu tanıdıgın için çok sanşslıyıdım ama onu kaybettiğim vr kıymetini bilemedıgım için pişmanım .
onun sayesesınde ıslam dınını sectım.
o benim "MELEGİMDİ" AMA BEN MELEGİMİ ÇOK KIRDIM.
İYİ GECELER.
ewet iyi biri onu tanıdıgın için çok sanşslıyıdım ama onu kaybettiğim vr kıymetini bilemedıgım için pişmanım .
onun sayesesınde ıslam dınını sectım.
o benim "MELEGİMDİ" AMA BEN MELEGİMİ ÇOK KIRDIM.
İYİ GECELER.
canım ya ben avatarı değiştiremiyorum yine diğer ikisinden birisini koyayım dedim olmadı olmadı olmadı ....:(:(:(
canım ya ben avatarı değiştiremiyorum yine diğer ikisinden birisini koyayım dedim olmadı olmadı olmadı ....:(:(:(
belki türü farklıdır resmin yani kabul edilmiyodur,yada boyutları..
zeynep44 yazdı:
belki türü farklıdır resmin yani kabul edilmiyodur,yada boyutları..
bak nasıl resim ekleyebilirsin yazdım..imzanı da böyle ayarlayabilirsin..
eminesena yazdı:
siteye resim eklemek isteyenler...
www.imageshack.us bu siteye girin gözattan istediğiniz resmi seçip host it'e basın çıkan linklerden karşısında direct link to info yazanı burda iki imgin arasına yapıştırın..teşeküre gerek yok biz sizler için buradyız dimi..:)ekliyceğiniz resimleri bekliyorumm..olmazsa bana sorabilirsiniz.. ;)
eminesena yazdı:NEDESEM Kİ CALIŞKANSIN KARDESİM
eminesena yazdı:
www.imageshack.us bu siteye girin gözattan istediğiniz resmi seçip host it'e basın çıkan linklerden karşısında direct link to info yazanı burda iki imgin arasına yapıştırın..teşeküre gerek yok biz sizler için buradyız dimi..:)ekliyceğiniz resimleri bekliyorumm..olmazsa bana sorabilirsiniz.. ;)
tabi..:D:Davatarlar nasıl ama?;)daha var,ekliycem..
gecem yazdı:
eminesena yazdı:NEDESEM Kİ CALIŞKANSIN KARDESİM
eminesena yazdı:
tabi..:D:Davatarlar nasıl ama?;)daha var,ekliycem..
çok güzeller kardeşim, inşaallah kapasiteri uygun olurda avatar yapabilirim, sağol, sende muhteşem şeyler var ...
çok güzeller kardeşim, inşaallah kapasiteri uygun olurda avatar yapabilirim, sağol, sende muhteşem şeyler var ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5517-bu-guller-size · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.