BU GÜLLER SİZE..

49.314 görüntülenme · 510 yanıt

Paylaş:
eminesena

eminesena

Mübarek Üye · 746 mesaj

RE: BU GÜLLER SİZE..

seninkide çok güzel..saol..B)
siyah_beyaz

siyah_beyaz

Mübarek Üye · 2.656 mesaj

B)B)B)
eminesena

eminesena

Mübarek Üye · 746 mesaj

yaw ben size avatr eklememiştim dimi..hadi avatarlarınız benden.:).herkes en beğendiğini yazsın..;)

FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Mübarek Üye · 3.537 mesaj

:):)BAYRAM BAYRAM OH OH SÜPERLER YA
eminesena

eminesena

Mübarek Üye · 746 mesaj

y daha çok var ama şimdi ekleyemiycem bunlar bayrama özel..B):)
haticekubra_87

haticekubra_87

Üye · 47 mesaj

eminesena yazdı:
yaw ben size avatr eklememiştim dimi..hadi avatarlarınız benden.:).herkes en beğendiğini yazsın..;)

hepsi çok güzel..ben hepsini beğendim..
eminesena

eminesena

Mübarek Üye · 746 mesaj

FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Mübarek Üye · 3.537 mesaj

OH OH MAŞALLAH
yusufk

yusufk

Kıdemli Üye · 497 mesaj

RE: güllerimiz

RE: güllerimiz

solmazlar inşallah
siyah_beyaz

siyah_beyaz

selam kardeşim önce bi şey soracağım ya ben bazen siteye giremiyorum.zar zor girince de 5 dakika sürmüyo donuyo bu kez sende de oluyo mu acaba? iki tesettürlü bayan var onlar çok güzel... aldım onları iznin olursa... inşaallah kimse almaz ben çok beğendim kullanmak istiyorum ..
eminesena

eminesena

Mübarek Üye · 746 mesaj

zeynep44 yazdı:
selam kardeşim önce bi şey soracağım ya ben bazen siteye giremiyorum.zar zor girince de 5 dakika sürmüyo donuyo bu kez sende de oluyo mu acaba? iki tesettürlü bayan var onlar çok güzel... aldım onları iznin olursa... inşaallah kimse almaz ben çok beğendim kullanmak istiyorum ..

evet ya bende de öle oluyo.bide msj yolluyorum gitmiyo..defalarc adeniyorum bu defa siteden çıkyo..yeniden girmek zorunda kalıyorum..avatrları da güle güle kullanın..zaten bi bakım asenin için onlar istemiştin y a nasıl bişi istediğini bilmiyrdum,o yüzden hepsin ekliyeyim dedim..:)
eminesena

eminesena

Mübarek Üye · 746 mesaj

ben en çok bunu seviyorum ya..çayı çok severim de..:)
siyah_beyaz

siyah_beyaz

SAĞOL HEPSİ DE ÇOK GÜZEL AMA O İKİSİ TAM BENİM İSTEDİĞİM GİBİ.. AMAN AMAN NE GÜZEL KARIŞTIRIYOR ÇAYI, İNSANIN CANI ÇEKİYOR. Bİ ÇAY DEMLESEM Mİ NE YAPSAM?
eminesena

eminesena

Mübarek Üye · 746 mesaj

zeynep44 yazdı:
SAĞOL HEPSİ DE ÇOK GÜZEL AMA O İKİSİ TAM BENİM İSTEDİĞİM GİBİ.. AMAN AMAN NE GÜZEL KARIŞTIRIYOR ÇAYI, İNSANIN CANI ÇEKİYOR. Bİ ÇAY DEMLESEM Mİ NE YAPSAM?

ooooo hiç durma valla çook ii gidiyo bilg. başında..:)ne yapallım insan yanlız olunca evde..hemde bayram günü..barim dedim dostlarımla bayramlaşim..;)
siyah_beyaz

siyah_beyaz

BAYRAM ARKADAŞLARLA,DOSTLARLA BİR BAŞKA TATLI OLUYOR. YARIN DA BENİM Bİ DOSTUM GELECEK BİZE, DAHA Bİ ŞEN OLUR BİZİM EV ... GECEM KARDEŞİME Bİ SORU SORDUM DA ÖNCE,SİTEDE DEĞİL GALİBA YA AYNI ANDA Bİ KAÇ RESİMİ NASIL GÖNDERİYORSUNUZ?
eminesena

eminesena

Mübarek Üye · 746 mesaj

zeynep44 yazdı:
BAYRAM ARKADAŞLARLA,DOSTLARLA BİR BAŞKA TATLI OLUYOR. YARIN DA BENİM Bİ DOSTUM GELECEK BİZE, DAHA Bİ ŞEN OLUR BİZİM EV ... GECEM KARDEŞİME Bİ SORU SORDUM DA ÖNCE,SİTEDE DEĞİL GALİBA YA AYNI ANDA Bİ KAÇ RESİMİ NASIL GÖNDERİYORSUNUZ?

olmadı mı ablam ne yaptın..
siyah_beyaz

siyah_beyaz

ayy ben deli olcam zorla girdim siteye uğraşıyorum zorla girebildim ..
eminesena

eminesena

Mübarek Üye · 746 mesaj

sakin ol zeynep abla..:)
eminesena

eminesena

Mübarek Üye · 746 mesaj

siteye resim eklemek isteyenler...
www.imageshack.us bu siteye girin gözattan istediğiniz resmi seçip host it'e basın çıkan linklerden karşısında direct link to info yazanı burda iki imgin arasına yapıştırın..teşeküre gerek yok biz sizler için buradyız dimi..:)ekliyceğiniz resimleri bekliyorumm..olmazsa bana sorabilirsiniz.. ;)
gecem_kankim

gecem_kankim

Üye · 12 mesaj

mrb. herkese iyi bayramlar.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.