s.a.
2.932 görüntülenme · 18 yanıt
hayırlı sabahlar arkadaşlar forumları gezerken bu site gözüme takıldı ve içeriğine dikkat ettim..çok seviyeli ve güzel forum...inşaallah ben de bu site de kalıcı ve güzel paylaşımlarda bulunurum...tabi sizlerin de yardımı ile...aranızda bulunmaktan çok mutlu oldum...ben de geldim....:a44::a44::a16:
Hoşgeldin hayırlara vesile olur inşaallah..
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
:a07: Hoş geldin elif kardeşim ben siteye ilk göz attığım gün üye oldum
ve kopamıyorum gerçek ten arkadaşlar çok seviyeli malumunuz sanal ortam
her ne kadar tevhid inancını benimsemiş rabbul alemin'in rızasını
gözeterek yazanlar var sada maalesef din düşmanlığı veya farklı sorular üreterek kafa karıştırmak isteyenlerde çıkabiliyor
allah razı olsun site yöneticilerimizden bu amaçla girenlere müdahile ediyorlar hayırlı paylaşımlarınız olur inşaallah rabbbime emanetsiniz selametle kalın :a07:
ve kopamıyorum gerçek ten arkadaşlar çok seviyeli malumunuz sanal ortam
her ne kadar tevhid inancını benimsemiş rabbul alemin'in rızasını
gözeterek yazanlar var sada maalesef din düşmanlığı veya farklı sorular üreterek kafa karıştırmak isteyenlerde çıkabiliyor
allah razı olsun site yöneticilerimizden bu amaçla girenlere müdahile ediyorlar hayırlı paylaşımlarınız olur inşaallah rabbbime emanetsiniz selametle kalın :a07:
SELAM OLSUN ALLAH VE RESULÜNÜN SEVGİSİNİ YÜREĞİNDE TAŞIYANLARA
SELAM OLSUN TEVHİD BAYRAĞINI CANI PAHASINA TAŞIYANLARA
SELAM OLSUN TEVHİD BAYRAĞINI CANI PAHASINA TAŞIYANLARA
arkadaşlar dua köşesinde
--hadi toplanalım arkadaşlar --bölümüMÜzde seferberlik ilan edilmiştir yarım kalan hatimlerimizi tamamlıyoruz lütfen konumuzu ziyaret ediniz orada yoğunlaşılan hatimlerimizin başlıkları var oradan hangi hatimde olduğumuzu öğrenip hatimimize girerek katkıda bulunursanız seviniriz rabbim şimdiden razı olsun
--hadi toplanalım arkadaşlar --bölümüMÜzde seferberlik ilan edilmiştir yarım kalan hatimlerimizi tamamlıyoruz lütfen konumuzu ziyaret ediniz orada yoğunlaşılan hatimlerimizin başlıkları var oradan hangi hatimde olduğumuzu öğrenip hatimimize girerek katkıda bulunursanız seviniriz rabbim şimdiden razı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54319-s-a · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kim nereli? Tanışma Köşesi 1.272 cevap
- ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? Tanışma Köşesi 1.176 cevap
- Sizleri Taniyabilirmiyim Tanışma Köşesi 597 cevap
- Hangi şehirde yaşıyoruz Tanışma Köşesi 420 cevap
- BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK.. Tanışma Köşesi 385 cevap
- YARDIM - Resim Yükleme Tanışma Köşesi 319 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.