25 yaşını tamamlayan evlensin

5.445 görüntülenme · 63 yanıt

Paylaş:
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

BaTuHaN92, post: 1007695, member: 88552yalniz bu konuda sakincada var yani evlenmek icin evlenip cocuk yapmak icin cocuk yapmali gibi anlasilmis ...

bence buradan sunu cikarmak gerek gonlunun esini bulduysan ve yanindaysa 25 ini gecmeden evlen ki daha duzenli bir hayatin olsun herkesin esi dostu belli olsun deniliyor ama yas 25 oldu hadi bana hanim bul dememek gerek

Son derece haklısın kardeşim......
abı_hayat

abı_hayat

can kırıkları, post: 1007708, member: 54443selamun aleyküm iyi demişler ben mahallede kalan tek kişiyim benden küçükler evlendi hatta biri 16 yaşında kaçmış şuanda düğünü oluyor ben evde kaldım .....rahmetlik kemal sunalın dediği ekkkevde kalmış kız kurusu olduk yaş allah nasip ederse 23 nisanda 23 olcak işte allahım tez zamanda sevdiğimle evlendir beni amin amin amin

Rabbim hakkında hayırlısını versin güzelim.
Büyüklerimiz geç olsun, güç olması demişler. böyle düşün, kendini üzme.
Sen evde kaldıysan biz ölelim...:)
Benim yaşımı düşün, moral bulursun...:a27:
abı_hayat

abı_hayat

denizhkn, post: 1007723, member: 96359Allah razı olsun Rabbim de senin gönlündeki insanı hakkında hayırlı eylesin sen de onun yüzüne baktıkça dertlerini unut inşallah....

Amin canım amin cümlemize.....
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Rabbım cümleye hayırlı,salihve saliha eşler nasip eylesin inşaallah.
abı_hayat

abı_hayat

Kur'ana sevdalı, post: 1008150, member: 37970Rabbım cümleye hayırlı,salihve saliha eşler nasip eylesin inşaallah.

Amin kardeşim amin....
uyan_ey_gözlerim

uyan_ey_gözlerim

Aktif Üye · 54 mesaj

paylaşım için teşekkürler....aslında hoca doğru söylemiş,öğrenimini tamamlamış yaşda 25 demişse evlenmek lazım diye ama gel görki kader kısmet,2.üniversite bitti tayinimiz çıktı askerlik yaptık yaş 27 dedik ama hala evlenemedik.bu zamanda hem ailesi hem kendisi müsbet inançlı insan bulmak çok zor...Rabbim hayırlısını versin herkese....dua etmekden başka yapacak bişe yok...
gulum.se

gulum.se

Mübarek Üye · 3.801 mesaj

selamün aleyküm kardeşim...
emegine saglık, faydalı bi paylaşım olmuş...
nasip kısmet işi birazda, herkes kendi kaderini yaşıyor...
rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur hayırlısıyla evlilik...
bide insanın yaşı ilerledikçe karar vermesi zor oluyor. yaşı geldigi zaman hayırlı bi kısmet çıkarsa evlenecek...
hayırlısı olsun. ..
selam ve dua ile..
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

bacım sen böyle dersen desene biz evde kaldık:a09:şaka şaka ALLAH hayırlısını nsib etsin.selam ve dua ile kal:a21:[/CO

selamun aleyküm iyi demişler ben mahallede kalan tek kişiyim benden küçükler evlendi hatta biri 16 yaşında kaçmış şuanda düğünü oluyor ben evde kaldım .....rahmetlik kemal sunalın dediği ekkkevde kalmış kız kurusu olduk yaş ALLAH nasip ederse 23 nisanda 23 olcak işte ALLAHım tez zamanda sevdiğimle evlendir beni amin amin amin
abı_hayat

abı_hayat

uyan_ey_gözlerim, post: 1028170, member: 59734paylaşım için teşekkürler....aslında hoca doğru söylemiş,öğrenimini tamamlamış yaşda 25 demişse evlenmek lazım diye ama gel görki kader kısmet,2.üniversite bitti tayinimiz çıktı askerlik yaptık yaş 27 dedik ama hala evlenemedik.bu zamanda hem ailesi hem kendisi müsbet inançlı insan bulmak çok zor...Rabbim hayırlısını versin herkese....dua etmekden başka yapacak bişe yok...

Haklısın kardeşim.
Bize zor alanı başarmak kaldı, Rabbim yardımcımız olsun....
abı_hayat

abı_hayat

gulum.se, post: 1028201, member: 82229selamün aleyküm kardeşim...
emegine saglık, faydalı bi paylaşım olmuş...
nasip kısmet işi birazda, herkes kendi kaderini yaşıyor...
rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur hayırlısıyla evlilik...
bide insanın yaşı ilerledikçe karar vermesi zor oluyor. yaşı geldigi zaman hayırlı bi kısmet çıkarsa evlenecek...
hayırlısı olsun. ..
selam ve dua ile..

Vealeykümselam kardeşim.
Okuyan gözlerine sağlık.
Ahh, o karar vermeyi sen bide bana sor, dün gece 4.30 da uyudum.
Düşüne düşüne kafayı yicem...
abı_hayat

abı_hayat

sevda hafızbacım sen böyle dersen desene biz evde kaldık:a09:şaka şaka ALLAH hayırlısını nsib etsin.selam ve dua ile kal:a21:[/CO

selamun aleyküm iyi demişler ben mahallede kalan tek kişiyim benden küçükler evlendi hatta biri 16 yaşında kaçmış şuanda düğünü oluyor ben evde kaldım .....rahmetlik kemal sunalın dediği ekkkevde kalmış kız kurusu olduk yaş ALLAH nasip ederse 23 nisanda 23 olcak işte ALLAHım tez zamanda sevdiğimle evlendir beni amin amin amin

Ah canım ahh.
Yaş ilerledi kimseyi beğenemiyom, nolcak halimiz bilmem....
Amin arkadaşım.
Allaha emanet ol.....
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

yaf ben yasimi gizlesemmi ne sanki birileri benim kulaklarimi cinlatmislar gibi:):)
gokceayan

gokceayan

Kıdemli Üye · 336 mesaj

çok saolasın
abı_hayat

abı_hayat

cakdoc, post: 1041015, member: 48192yaf ben yasimi gizlesemmi ne sanki birileri benim kulaklarimi cinlatmislar gibi:):)

Bilmemki napsak....:)
abı_hayat

abı_hayat

gokceayan, post: 1041184, member: 98439çok saolasın

Sende sağol kardeşim.....
uyan_ey_gözlerim

uyan_ey_gözlerim

Aktif Üye · 54 mesaj

cakdoc, post: 1041015, member: 48192yaf ben yasimi gizlesemmi ne sanki birileri benim kulaklarimi cinlatmislar gibi:):)

yaşınızı niye küçültüyorsunuz anlamıyorum..sizin oralarda yaşa göremi eş seçiyorlar yoksa...ben siz doğruyu söyleyin sizi siz olduğunuz için beğenen birini seçin...
abı_hayat

abı_hayat

Gözlerinize sağlık kardeşlerim.....
YaralıGönül

YaralıGönül

Mübarek Üye · 1.053 mesaj

paylaşım için Allah razı olsun kardeşim.
yaş başını almış gidiyor :)
bakalım mevlan neyleyecek...

KAFİRLER İSTEMESEDE , ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR.(saff/8)
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

uyan_ey_gözlerimyaşınızı niye küçültüyorsunuz anlamıyorum..sizin oralarda yaşa göremi eş seçiyorlar yoksa...ben siz doğruyu söyleyin sizi siz olduğunuz için beğenen birini seçin...

hehe yok kardesim yasimi gizlemek isteseydim burdada yazmazdi heralde..:) ama ben bu yorumu daha evlilige hazir olmadimdan ve yasim bu yas sinirinda oldugu icin aman dedim yandik buyuk muamelesi goruyoruz artik ihihi:) evet dediginiz gibi size katiliyorum gercekten deger veren birini bulunca insan evlenmeli.. yaradan ne zaman nasip ettiyse olur, cokta fazla incelemenin alemi yok bence..
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

evde mı kaldım acaba kardesım:(

Allah korusun, okulumuz bir bitsin bakalım inşallalh gerisi gelir.az kaldı 1.5 aycık.aday yok ama olsun Rabbım bır yerlerden en hayırlısını nasıp eder ınsallah.

Emegınıze saglık kardesım.

Selametle...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.