25 yaşını tamamlayan evlensin

5.476 görüntülenme · 63 yanıt

Paylaş:
denizhkn

denizhkn

Kıdemli Üye · 421 mesaj

:) inşallah kardeşim. sen de doğum tarihini söyle burcunla ilgili sana da iyi haberlerimiz olsun:) ama en güzeli duanı alabilmiş olmak.. abı hayat kardeşimin de dediği gibi
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayılrı eylesin
Hakkımızda hayırlı olanı da kalbimize razı eylesin...

Hayırlı geceler kardeşim..Allah'a emanet olun
edam005

edam005

Mübarek Üye · 982 mesaj

sizde hayırlı geceler canlar,ben koçum ,yükselenim boğa ,bak ne ediyeceğini merak etim, allah razı olsun kardeşim sağolasın..
denizhkn

denizhkn

Kıdemli Üye · 421 mesaj

hayırlı geceler sana da.. sen o zaman doğumgününü yeni geçirdin bana kalırsa nisan 10:) yükselinin de boğaysa saat 23.18 de doğdun:)
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

25 mi? Ama daha üniversite bitmedi hadi o inşaALLAH Temmuz/2009'da biterse, daha askerlik var, sonra ekonomik kriz var :S Bunlardan sonra nasibimizdekini aramak lazım:S Doğrusunu ancak Yüce ALLAH bilir ama ben 25'de evliliği zor görürüm galiba :)

Selam ve dua ile...
edam005

edam005

Mübarek Üye · 982 mesaj

denizhkn, post: 1007090, member: 96895hayırlı geceler sana da.. sen o zaman doğumgününü yeni geçirdin bana kalırsa nisan 10:) yükselinin de boğaysa saat 23.18 de doğdun:)

doğum saatimi doğru bildin kardeşim ama ben 25 martım,yoksa yükselenimi yanlışmı biliyorum:a08:
denizhkn

denizhkn

Kıdemli Üye · 421 mesaj

zaten 10 nisan değilse kesin 25 marttır diyecektim ağzımdan aldın:)))) ama 24x60 dakikadan saati tutturmuş olmama sevindim:)
tutamkamon

tutamkamon

Üye · 39 mesaj

bu nasip kısmet işi Allah ne zaman yazdıysa o olur kader
edam005

edam005

Mübarek Üye · 982 mesaj

denizhkn, post: 1007107, member: 57410zaten 10 nisan değilse kesin 25 marttır diyecektim ağzımdan aldın:)))) ama 24x60 dakikadan saati tutturmuş olmama sevindim:)

Allah c.c razı olsun kardeşim....
huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

emeğinize sağlık Rabbim tüm isteyenleri abdestli,namazlı,iyi şeylere özenen,kıymet bilen,değer veren,rabbiminde sevdiği iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah...(cok şey mi istedim acaba):)
mahidevran

mahidevran

Üye · 36 mesaj

amin amin amin...
haya87

haya87

Kıdemli Üye · 234 mesaj

Allahü teala tüm bekar kardeşlerimize dini bilen seven insanlarla karşılaştırsın inşaallahü teala...
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

huzurpınarı, post: 1007203, member: 75472emeğinize sağlık Rabbim tüm isteyenleri abdestli,namazlı,iyi şeylere özenen,kıymet bilen,değer veren,rabbiminde sevdiği iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah...(cok şey mi istedim acaba):)

Amin kardeşim, gözlerinze sağlık.

Çokta olsa Rabbim gönlünden geçenlere ulaştırsın... :a12:
NDYZLF

NDYZLF

Mübarek Üye · 960 mesaj

Paylaşımınız için Allah razı olsun...

Evlenecek gençlere Allah hayırlı kısmetler versin...
Huzurlu yuvalar kurulur inşallah...
muberra

muberra

Mübarek Üye · 527 mesaj

ndyzlf, post: 1007631, member: 93495paylaşımınız için allah razı olsun...

Evlenecek gençlere allah hayırlı kısmetler versin...

inşallah amin
ALLAH HERŞEYE KADİRDİR. O İSTERSE HERŞEY OLUR. RABBİMİZ DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMAYAN ŞEYLER İSTEMEKTEN SANA SIĞINIRIZ,SEN BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU.HER ZAMAN BİZİM YAR VE YARDIMCIMIZ OL.AMİN
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

NDYZLF, post: 1007631, member: 93495Paylaşımınız için Allah razı olsun...

Evlenecek gençlere Allah hayırlı kısmetler versin...

Ecmain olsun kardeşim, gözlerinize sağlık.

Amin, amin, amin...
BaTuHaN92

BaTuHaN92

Üye · 10 mesaj

yalniz bu konuda sakincada var yani evlenmek icin evlenip cocuk yapmak icin cocuk yapmali gibi anlasilmis ...

bence buradan sunu cikarmak gerek gonlunun esini bulduysan ve yanindaysa 25 ini gecmeden evlen ki daha duzenli bir hayatin olsun herkesin esi dostu belli olsun deniliyor ama yas 25 oldu hadi bana hanim bul dememek gerek
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

selamun aleyküm iyi demişler ben mahallede kalan tek kişiyim benden küçükler evlendi hatta biri 16 yaşında kaçmış şuanda düğünü oluyor ben evde kaldım .....rahmetlik kemal sunalın dediği ekkkevde kalmış kız kurusu olduk yaş allah nasip ederse 23 nisanda 23 olcak işte allahım tez zamanda sevdiğimle evlendir beni amin amin amin
denizhkn

denizhkn

Kıdemli Üye · 421 mesaj

can kırıkları, post: 1007708, member: 54443selamun aleyküm iyi demişler ben mahallede kalan tek kişiyim benden küçükler evlendi hatta biri 16 yaşında kaçmış şuanda düğünü oluyor ben evde kaldım .....rahmetlik kemal sunalın dediği ekkkevde kalmış kız kurusu olduk yaş allah nasip ederse 23 nisanda 23 olcak işte allahım tez zamanda sevdiğimle evlendir beni amin amin amin

selamunaleykum can kırkları kardeşim sen evde kaldıysan biz ne yapalım:) Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı olacak şekilde versin. bana da kısa zamanda hayırlı bir insan çıkarsın karşıma..
Allah'a emanet ol...
Selam ve Dua ile...
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

amin kardeşim ama mahallemde benden başka kız kalmadıkı haksızmıyım millet takılıyo zoruma gidiyor seveni buldukta ailesi beni sevmedi malum akraba kızı moda ya............allah gönlüne güzel bir yar versin ona baktıkça derdini unutasın inşaallah kardeşim
denizhkn

denizhkn

Kıdemli Üye · 421 mesaj

Allah razı olsun Rabbim de senin gönlündeki insanı hakkında hayırlı eylesin sen de onun yüzüne baktıkça dertlerini unut inşallah....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.