RE: NEDİR AŞK DENİLEN ŞEY?
bende ablacım diyorum artık aile olduk brda Rabbim acil şifalar versin bütün hastalara ve ömere Rabbim mübarek ramazan ayının hurmetine sıkıntınızı gidersin inşaallahB)
220.272 görüntülenme · 2.215 yanıt
Siyahgulsevdalisi yazdı:
BENDE TEMENNİLERE KATILIYORUM RABBİM YAVRUNA EN KISA ZAMANDA ŞİFA VERİRİ İNŞ.
MEVLAM ONA ÖMER KUVVETİ,
HAMZA ŞEHADETİ ,
EBU BEKİR DOGRULUGU,
ALİ İ MURTAZA KUDRETİ,
MUHAMMED MUSTAFA S.A.V. GÜZELLİĞİ
EYÜP A.S. ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH
zerda yazdı:ECMAİN ABLAM OLSUN..EWET DEDİKLERİNE KATILIYORUM ABLAM..ÇOK SAĞOLASIN..HEP DUALARIMDASINIZ ABLAM YA..ALLAH(CC) RAZI OLSUN.ALLAHA EMANET OL ABLAM..HER ŞEY İÇİN ÇOK SAĞOL ABLAM.RABBİM ÜMİTSİZLİĞE DÜŞÜRMESİN...SELAM VE DUA İLE...
canım kardeşim allah razı olsun ne güzel duygular ne güzel ifade etmişsin umut olmasa hayat devam edermi umut olmasa yaşama hevesi kalırmı umutt her sıkıntının anahtarı yaşama tutunmak için bir ip insan derdini kederini sevgisini acısını içine gömüyorsa sonunda birgün belki vardır rabbim umudumuzu kırmasın rabbim yaşama hevesimizi almasın rabbim dostsuz kardeşsiz sevgisiz bırakmasın rabbim gönlüne göre versin rabbimyüreğindeki sıkıntıları gidersin inş bu acizane ablanı duanda unutma olurmu gülerim selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/538-gunlerden-bir-gun-kurbaga-yarisi-duzenlenmis · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.