RE: NEDİR AŞK DENİLEN ŞEY?
Ewet hikaye çok güzel.ama şu zamanda yürekten sevenleri parmak ile gösterebiliz ancak..rabbim kalbimizi O NUN VE RESÜLÜN(SAV) sevgisi ile doldurup daim etsins.elam ve dua ile
220.272 görüntülenme · 2.215 yanıt
zerda yazdı:BENCEDE ABLAM ÖYLE..GAYR-I BİLMEM ALLAH AŞKINDAN BAŞKA BİR AŞK.ZATEN BUNDAN GAYRISIDA YOKTUR AŞK YOKTUR BU ANLAMDA..SELAMETLE..
sevgi odurki iyilik gördüğünde artmayan kötülük gördüğünde eksilmeyen
zerda yazdı:yoo sevgi olur buna bir itirazım yok lakinn ben aşk denen olguya inanmıyorum yok öyle bir şeyy..sevgi var ama aşk yokkkkkkkkkkk...
canım kardeşim elbette sevginin en güzeli mevlaya olanıdır ama insana da olur bunuda konuşmak ve nasıl yaşanması gerektiğini paylaşmakta iyi olmazmı selam ve dua ile
guler yazdı:
zerda yazdı:yoo sevgi olur buna bir itirazım yok lakinn ben aşk denen olguya inanmıyorum yok öyle bir şeyy..sevgi var ama aşk yokkkkkkkkkkk...
canım kardeşim elbette sevginin en güzeli mevlaya olanıdır ama insana da olur bunuda konuşmak ve nasıl yaşanması gerektiğini paylaşmakta iyi olmazmı selam ve dua ile
zerda yazdı:
bana göre vardır aşksız hayat olurmu yaaa siz gençelere bakın yaa bu kadar umutsuz olmayın o zaten biranda gelir aşkzaten acı çekmektir kavuşmamaktır belkide bu yüzden yoktur yada öyle görünür eğer kalbte acı varsa bu aşktır sevgi böyle acı çektirmezz
zerda yazdı:İNŞ KARŞIMIZA HAYIRLISI İLE ÇIKAR...NE DİYEYİM...B)B)
bana göre vardır aşksız hayat olurmu yaaa siz gençelere bakın yaa bu kadar umutsuz olmayın o zaten biranda gelir aşkzaten acı çekmektir kavuşmamaktır belkide bu yüzden yoktur yada öyle görünür eğer kalbte acı varsa bu aşktır sevgi böyle acı çektirmezz
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/538-gunlerden-bir-gun-kurbaga-yarisi-duzenlenmis · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.