dediğin gibi şimdi özel hastaneler cok makul bir fiyata anlasmalı oldugu yerlerde emarı 1-2 gun içinde teslim ediyorlar hatta ve hatta düşünün bir vapur haric butun yolu hastane servisiyle gidip gelecek
herkese hayırlı gunler
91.421 görüntülenme · 1.144 yanıt
ayşe-ranaselamün aleyküm arkadaşlar,yeni fırsat buldum.
yeni derslerimizi okudum
benim kulağım yorgunluktan çok çınlar,bundan sonra salavat okurum inşallah.
nasılsınız,deniz yıdızı,erhan,sıla,burcu,mine,mine35,hüzünlü,ya mucib ve diğer kardeşlerim.
konuya girsem de yazı yazmak için müsait olamıyorum
hepinize hayırlı bir gün diliyorum
burda öğrendiklerimizi yaşamayı nasip eylesin Rabbim.
serranur27HADİS EZBERİMİZ
30.Müslüman bir kimse, sevabını ALLAH’tan ümid ederek ailesine harcarsa, bu onun için sadaka olur.’ (sahih-i Müslim)
31.sizden birinizin kulağı çınladığı zaman beni zikretsin,bana salevat okusun ve 'zekerani bi-hayrin ' desin. manası: beni
(hadis-i şerif Feyzül Kadir)
DUA EZBERİMİZ
15.zekerani bi hayrin: beni ananı ALLAH ta hayırla ansın
Hüzünlü, post: 1031039, member: 71093Aleyküm Selam.
Çok sağolun. İyiyim çok şükür. İnşallah siz de aileniz ve sevdiklerinizle birlikte hep sağlıklı ve mutlu olun. Rabbim evinizde ve işinizde işlerinize kolaylık versin, dert, sıkıntı göstermesin inşallah. Kendinizi de fazla yormayın. Sağlık herşeyden önemli.
Haklısınız ben de (haftasonu ve akşamları hariç) her gün konuya girmeme rağmen yazmaya vakit bulamıyorum. Ama yazmasam da arkadaşların sıkıntı ve dertleri olduğu zaman üzülüyor ve sessizce duamı ediyorum.
Burada öğrendiklerimiz inşallah hepimize ışık olur.
Hayırlı ve sağlıklı günler. Selam ve dua ile..
Rabbim tüm arkadaşlara sağlık ve huzur versin
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
sıla1, post: 1031315, member: 93094iyiyim canım sen nasılsın? bebek nasıl oldu ve sen tabi ki?
ben de kreşte sipariş ettiğim Kuran ı iptal ettirdim. çok da pişman oldum iki hafta oldu sipariş edeli. gelmedi. Erenle gittik kitapçıdan aldık. insan bazen akıl edemiyor. git ve al işte. neyse aldık geçte olsa. istediği gibi yeşil aldık. tesbih de aldık. oğlana ve arkadaşlarına. zaten ne görse anne arkadaşlarıma da alalm diyor. kitapçı abisi de bir hediye verdi kokulu tesbihlerden. hepsi yeşil oldu. ikimizde sevindik. eve geldik çocuğun ceketi yok geri döndük bulduk eczanede unutmuşuz. açlık sıcak nasıl zor geldi geri gitmek. sabahta sağlık ocağına götürdüm menenjit aşısı yapıyorlarmış. tansiyon ölçüyorlarmış dün hemşireler geldi söylediler sağolsunlar. bugün nasıl hepsi de çocuğu rahatlatmaya çalışıyorlar. tansiyonu yüksek çıktı balon topitop verdiler rahtladı. biraz sonra tekrar ölçtüler normal çıktı korktum ama. aşıyı yaptılar. topitop verdiler tekrar. çok şaşırdım ne güzel uygulama yapmışlar. Allah razı olsun. o kadar iyilerdiki hemşireler. kilosunu ölçtüler az çıktı tabi zayıf ya eren yemiyormu dediler tabi anneside zayıf anneye çekmiştir dediler tabi ben de köşe oldum. :) bugün hem güzel geçti hem üzücü geçti olaylardan dolayı. elhamdülillahi ala külli hal.
ayşe-rana, post: 1031341, member: 62852Allah razı olsun canım.benim sesim kısılıyor.gece boğazım çok ağrıdı.sabah tabi işin yolunu tuttuk.başım da ağrıyor.velhasılı dökülüyorum.
benim kızımın kuranı da yeşil.o da ilk kursundaki arkadaşlarına minik seccade götürmüştü.çok eli açıktır.evde ne olsa arkadaşlarıyla paylaşmak ister.
hayırlı olsun,okuyup amel edenlerden olsunlar inşALLAH.
acaba burda da yaparlar mı acaba.
geçmiş olsun.
ben hep diyorum ya sana narinsin diye,boşuna değil di mi?:)
ben hiç tv vs.haberim yok.dün senin konundan sonra netten bi baktım.
inanamıyor insan akrabalarının olduğuna
yüzlerini niye örtmüşler ki
neyse olan olmuş maalesef.
Esselamu aleykum arkada$lar, ALLAH c.c. kolaylik versin ...
HADIS :
30-Müslüman bir kimse, sevabını ALLAH’tan ümid ederek ailesine harcarsa, bu onun için sadaka olur. (Sahih-i Müslim)
31-Sizden birinizin kulağı çınladığı zaman beni zikretsin, bana salavat okusun ve 'zekerani bi-hayrin ' desin.
(beni ananı ALLAH da hayırla ansın) (Hadis-i şerif Feyzül Kadir)
DUA :
15-Zekerani bi hayrin. (Beni ananı ALLAH’ta hayırla ansın)
sıla1hamd olsun tatlım sizin gibi kötü gün dostlarım varken çok çok iyiyim dualarınızla Rabbim iyileştirdi beni. artık rahat nefes alıyorum sağıma yatıyorum. soluma rahat dönüyorum sen nasılsın canım?
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/53635-hadis-ve-dua-ezber-derslerimiz · 18.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.