Kaka yaptığı açıklamada "BEN MÜSLÜMAN OLMAK İÇİN DOĞDUM" dedi.Brezilya futbolunun yakın zamanda yetiştirdiği yıldızlardan biri olan Milanlı Kaka,Brezilyada genellikle fakir ailelerin çocukları futbolcu olurken Kaka'nın ailesi Brezilyanın önde gelen ailelerinden birisi.
Brezilyalı Kaka Müslüman oldu
6.178 görüntülenme · 7 yanıt
Brezilya asıllı yıldız futbolcu Ricardo Kaka İslamı seçti.Geçenlerde Kuveyt'e yaptığı bir gezi esnasında Müslüman olduğunu ilan eden Kaka,İslam'ı seömeden önce birçok kitap okuduğunu belirtti.
Kaka yaptığı açıklamada "BEN MÜSLÜMAN OLMAK İÇİN DOĞDUM" dedi.Brezilya futbolunun yakın zamanda yetiştirdiği yıldızlardan biri olan Milanlı Kaka,Brezilyada genellikle fakir ailelerin çocukları futbolcu olurken Kaka'nın ailesi Brezilyanın önde gelen ailelerinden birisi.
Yasaklı Kullanıcı
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 118 mesaj
http://www.whoateallthepies.tv/74250020.jpg
The defining image from the 2007 Champions League final, in which AC Milan beat Liverpool.
Bu görüntüler 2007 şampiyonlar ligi finalinden:
tişörte baktığımızda ben isaya aitim yazdığını görürüz.
kakanın müslüman olduğu iddia edilen yıl, yanılmıyorsam 2006.
kaka müslüman olmamıştır.bu resimde bunun kanıtıdır.
The defining image from the 2007 Champions League final, in which AC Milan beat Liverpool.
Bu görüntüler 2007 şampiyonlar ligi finalinden:
tişörte baktığımızda ben isaya aitim yazdığını görürüz.
kakanın müslüman olduğu iddia edilen yıl, yanılmıyorsam 2006.
kaka müslüman olmamıştır.bu resimde bunun kanıtıdır.
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 36
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj
Müslüman değildir..Asılsız haber, her haberi alıp koymayalım arkadaşlar...Şuan binlerce kişi islamı seçiyor haber olmuyor kakanın haber olması ünlü olmasındanmıdır..Ünlülük üstünlük değildir.Üstünlük takvadadır.
S.a
S.a
müslüman olmak çok güzel ama ona bakarsanız bu ülkede herkes müslüman ama ben okulda namz kılamıyorum ,dinimi anlatamıyorum
herkes çıplak geziyor ,filör ediyorlar küfür ediyorlar.
bana zorla pinokyoyu okutturyorlar .hiç böyle müslüman olurmu
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 36
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj
İNCİNUR, post: 999182, member: 93120müslüman olmak çok güzel ama ona bakarsanız bu ülkede herkes müslüman ama ben okulda namz kılamıyorum ,dinimi anlatamıyorum
Haklısın kardeşim. Sözde değil Özde müslüman olmak önemli.Rabbim ayaklarımızı dininin üzerinde sabit kılsın.
bide sus çocuksun diyorlar tabi işlerine gelmiyor ondan
dün başımı kapattım bakkala gittim anneme yalvardım ne olr anne bikere gideyim ama aa bune dediler
peygamberim olsaydı beni susturmazdı konuş inci derdi
hem bizi kapalı okula almıyorla hemde müslümanlar böyle müslüman olurmu
dün başımı kapattım bakkala gittim anneme yalvardım ne olr anne bikere gideyim ama aa bune dediler
peygamberim olsaydı beni susturmazdı konuş inci derdi
hem bizi kapalı okula almıyorla hemde müslümanlar böyle müslüman olurmu
emre torun kardeşim paylaşım için ALLAH razı olsun inşallah müslüman olmuştur efendimiz zamanındaki gibi ensarların muhacirlerin misafirligi gibi davranalım sevinelim kötü düşünmeye ne gerek var
Kaptan Kusto Müslüman oldumu-olmadımı....ÖNEMLİ OLAN BU DEĞİL...NEYE ŞAHİTLİK ETTİĞİ ÖNEMLİ...DENİZLER SALIVERİLDİ...BİRLEŞMEZLER...RABBİMİZ KATINDAN BİR ENGEL VARDIR...BÜTÜN FİKİR NAMUSU BU MUCİZE ÖNÜNDE DİZE GELİP MÜSLÜMAN OLMAYI GEREKTİRİR...İNANAN KENDİNİ KURTARIR..İNANMAYAN İNANMADIĞINA YANSIN....1400 YIL ÖNCESİNDEN KURAN-I KERİM MUCİZİZESİ...GÖRMEYEN GÖZÜ NİDELİM...ALLAHIN İMAN VERDİĞİNİ KİM ÇEVİREBİLİR...ALLAHIN HİDAYET ETMEDİĞİNE KİM HİDAYET EDEBİLİR...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/53554-brezilyali-kaka-musluman-oldu · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.