sadece bir tebessüm:)
2.861 görüntülenme · 15 yanıt
sevda hafız, post: 992564, member: 94472hadi arkadaşlar sadaka dagıtmaya
sevda dediğin gibi yaptım parmağıma kurdale bağlayıp yattım Sabah uyandığımda bırak tebessümü kendime gülmeye başladım Niyemi az kalsın parmağımdan oluyordum fazla sıkmışım
selamunaleykum kardeşim emeğıne sağlık
tebessüm
ne kadar güzel
aynaya baktığımızda tebessüm ettiğimiz vakıt bıle ne kadar mutlu oluyoruz
başkalarını sevındırmek de o kadar güzel değil mi
allaha emanet olun
tebssümle kalın
tebessüm
ne kadar güzel
aynaya baktığımızda tebessüm ettiğimiz vakıt bıle ne kadar mutlu oluyoruz
başkalarını sevındırmek de o kadar güzel değil mi
allaha emanet olun
tebssümle kalın
nefs-i mutmainne
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
:a12::a12::a32::a16::a35::a15: tebessümm etmk ,gülmek ,sırıtmak cok güzeL bsi ya ..HePiNize TbeSsümLerimi SunaRım :D .. ( :
gercektenmi mehmet abi yaa cok güldüm :):)iyiki parmagına bişey olmadı yoksa sebebi ben olacaktım:a09:
mehmetşahinsevda dediğin gibi yaptım parmağıma kurdale bağlayıp yattım Sabah uyandığımda bırak tebessümü kendime gülmeye başladım Niyemi az kalsın parmağımdan oluyordum fazla sıkmışım
S.a.Sevda Hafız kardeşim.Rabbım senden sonsuz kere razı olsun.İnanın toplum olarak o kadar çok tebessüme ihtiyacımız varki,Rabbım yüzümüzden tebessümü,gönlümüzden sevgiyi almasın.
Selametle kalın kardeşim.
Selametle kalın kardeşim.
s.a. değerli sevda hafız kardeşim emeğine sağlık Rabbim razı olsun. müslümanın müslümana tebessümü bile sadaka sayılırken bizler neden hala asık suratlarla dolaşırız anlamış değilim.
selam ve dua ile...........
selam ve dua ile...........
GÜLÜMSE... Fakat cenneti kazanmışçasına değil, doğduğun güzel fıtrat için...
GÜLÜMSE.... O’nun ümmetlerinden biri olarak yaşadığın için...
GÜLÜMSE... Duyduğun ezan sesi, kıblen KABE olduğu için..
GÜLÜMSE... Öldüğünde Azrail’le buluşup, RABB’ ine kavuşacağın an için.HİÇ DEĞİLSE, RAZI OLDUĞUN ALLAH ’ın rızası için gülümser misin?
SELAM VE DUA İLE ALLAHA EMANET OLUN...
GÜLÜMSE... Öldüğünde Azrail’le buluşup, RABB’ ine kavuşacağın an için.HİÇ DEĞİLSE, RAZI OLDUĞUN ALLAH ’ın rızası için gülümser misin?
m.i.n.e, post: 1019531, member: 94922GÜLÜMSE... Fakat cenneti kazanmışçasına değil, doğduğun güzel fıtrat için...
ara sıra yurt dışına gidenbiri olarak sizi çok iyi anlıyor ve katılıyorum Zaman geliyor bir ezan sesini özlüyorsunuz zaman gelir yolda selam verecek müslüman ararsınız ALLAH verdiği nimetlerinden mahrum etmesin
emegıne saglık kardesım. cok guzeldı.bır sey eklemek ıstıyorum ben de ıznınızle.bıyerde okumustum.mutsuz oldugun zaman aynaya bakarak , bıraz da agzın kulaklarında olarak,ıcınden 15 e kadar saydıgında butun mutsuzlugun gıdıyormus ve mutluluk hormonu salgılıyormusssun.ben de denedım ve gordum:).
Rabbımız tebessumumuzu yarattıgı guzel sımalarımızdan eksık etmesin ınsallah, tebessumle gecırecegımız gunlere...
Allah razı olsun.
Selametle...
Rabbımız tebessumumuzu yarattıgı guzel sımalarımızdan eksık etmesin ınsallah, tebessumle gecırecegımız gunlere...
Allah razı olsun.
Selametle...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/53225-sadece-bir-tebessum · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasin...bir tebessüm hikayesi Nasihatler 2 cevap
- sadece bir tebessüm Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- bir kaç soru, bir tebessüm Fıkra, Mizah Bölümü 32 cevap
- BİR TEBESSÜM Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- ücretsiz Bilettir Tebessüm Yürek Yolculuğunda!!! Nasihatler 6 cevap
- biraz tebessüm için komik bir fıkra Fıkra, Mizah Bölümü 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.